LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 105
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 705
  • sofia
здравейте
може ли някой да ми каже това какаво точно е ваничка за крака или ел.пила или и двете
http://www.laredoute.fr/vente-spa-manucure-pedicure-de-scholl.as … &numberpage=1
някой порачвал ли си го е
отзиви
благодаря предварително   bouquet
и с тея порачки е оле мале и аз чакам от 16.01 ама тихо и кротко стига сте се вайкали  Mr. Green
Ваничка за ръка  Joy и пила

# 706
еееее       айде  стига с тези  закъсненели поръчки защо търсите вината само в ларедут търсете и в бг пощи  засипете и ги  и тях с мейли каде ви отлежават поръчките защо ги няма , хората правилно са обявили  7 седмици  защото явно знаят  що за стока е системата  ни и май трябва 7 месеца  да обяват до българия доставка да има забавяне  и   98% съм сигурна че  по голямото е  от бг страна  и аз чакам от 15,01   за митница и  няма я още  кой знае в кой бг склад отлежава  да ви кажа че моята първа поръчка  беше дошла за 10 дни от франция до българия  и аз си чакам известие  но нямаше проверявах и митница и поща и незнайно как    поръчката ми беше седяла в някой склад 21 дни  чакам още от 9,02 за митница  7,02 , 9.02 13,02 16,02 17,02  за поща  като за поща определено за 10 дни винаги съм си взимала поръчките  които са поща   но преди около 10 дни взех  от 16,02  а другите няма и помен   и аз съм нова пазарувам от август 2008  но като не ви изнася да чакакате защо пазарувате  от ларедут отивате тук  в магазина пробвате плащете и вземате стоката веднага    но разбира се не на тия цени които предлагат ларедут е две добри няма  но това е риска на онлайн пазаруването  ,  рискуваш печелиш не рискуваш не печелиш  Grinning да не мислите че на тях им е лесно  когато толкова народ  пазарува   за без пари не сме само от бг има  и други страни такаче изчакайте тази и  другата  седмица би трябвало да си ги получите  до колкото съм чела в темата  има хора които на миналите намаления са получили  чак април поръчките си от януари, извинявам се за дългия пост  но тази тема  стана бойно поле и  не се въздаржах да не пиша  , е все някой виновен трябва да има  ама що пък да сме ние от българия ?????????

# 707
бихте ли ми казали къде да звънна за проверка
на кой номер и за коя митница става въпрос
предстои да получа за първи път и не съм наясно
благодаря предварително и моля ви се не ме запращайте в десета глуха
до сега каквото и да питам никой не ми отговаря и разбирам, че не ви е до мен и на никой не му се занимава, но само на това моля някой да ми отговори и повече няма да досаждам

напиши за кой град срава дума и все някой ще ти отговори  Peace

# 708
бихте ли ми казали къде да звънна за проверка
на кой номер и за коя митница става въпрос
предстои да получа за първи път и не съм наясно
благодаря предварително и моля ви се не ме запращайте в десета глуха
до сега каквото и да питам никой не ми отговаря и разбирам, че не ви е до мен и на никой не му се занимава, но само на това моля някой да ми отговори и повече няма да досаждам

напиши за кой град срава дума и все някой ще ти отговори  Peace

Ако си от София - справки по телефона не дават. Справката се прави на място, срещу попълване на един формуляр и струва 1.15 лв.

# 709
  • Пловдив
Днешната ми получена поръчка се указа от 23.01. на митницата ,тръгнала от Франция на 29.01 (нормално според мен покрай намаленията да им трябва 7-10 дена за опаковане и обработка) но клеймото на БГ пощи тук е 26.02-не се заблуждавам че е пътувалa 1 месeц,моето мнение е че тук във Враждебна изведнъж са затрупани с колети от 10.01-16.01 и не са смогнали да ги обработят и са започнали да се натрупват,обработват по-новите,а старите залежават,не всички естествено,имам две поръчки от 14.01,едната тръгнала от Франция на 19.01. и на 30.01 си я получих,от другата-ни вес,ни кост  Thinking Ами чакам си Simple Smile
Нещата които получих днес са коментирани,но ще кажа и моето мнение,че и без това не ми се спи  Peace
1.боксерки за малкия - страхотни са и според мен си отговарят на номера.
2.бодита - хубаво трико.
3.блузки - неса лоши,тази бялата сигурно ще я ползваме за пижамка,но другата е хубава.
4.мъжки блузи с дълъг ръкав - всеизвесни - хубаво трико.
5.дамска чанта - много е хубава,още повече за тези пари-точно мой тип чантичка Simple Smile
6.детско яке - наистина е хубаво и според мен леко оголемено,защото с другото което ни е 102 номер са почти еднакви  Peace
7.детско яке - както се казва черешката на тортата-още един глас от мен ,че е супер Simple Smile
8.калъфка - за мен страхотно попадение,не само ми даде БД,ами имам същия комплект чаршафи и още няколко кафъчици няма да са ми излишни Simple Smile
9. естествено и чаршафа с ластик на сивите точки Simple Smile
Ето и реални снимки

# 710
Само аз съм тъжна и  зарочарована , бях поръала само едно сако за себе си с идеята,че е кадифено и става за ежедневно носене с дънки, но не.......... Никак не е лошо, но не е моето сако:

маграт чеснова може ли линк към сакото   bouquet

# 711
  • София
sis7,радвам се за поръчката ти! Hug
Боксерките и аз ги чакам за малкия,радвам се,че си отговарят и са хубави.
Синята дуднка и нея я  чакам,№108,но за 5.25Е. Crazy
Също и светлосиньото яке,за приятелка.Еднакви неща сме поръчвали. hahaha
И мъжките блузи и детските,само че нашите са в кафяво и синьо,та даже и калъфката я чакам,
друг цвят.Ти да не си ми свила поръчката,а? Crossing Arms

А на негодуващите-отивате на Витошка или в някой МОЛ  и си купувате директно каквото ви трябва.
А ако ви е скъпо-отивате на Илиенци.Никой насила не ви е накарал да поръчвате от Ларедут,още повече,
че не цялата вина за забавянето е тяхна.И ние чакаме,айде спрете се  малко с капризите.

# 712
Здравейте,намерила съм една таблица с размери към някакъв сайт,
предполагам че ще е от полза:

http://www.italia-fashion.com/bg/pages/35-tablici-s-razmeri.html#Bras

# 713
Привет момичета! Да се включа и аз с тревогите си. Интересува ме с кого от Ларедут контактувате относно притесненията си. Имам две поръчки от 02.02 - която още не е пристигнала и от 18.02, която взех днес. Плащането на двете беше в един и същ ден, според справката на картата, но съм превишила кредитния си лимит Embarassed. Писах на сервиз а ла клиател, но нямам смислен отговор, опитах да звъня по тел, но не мога да се свържа. Как мога да проследя поръчката си? Благодаря ви

# 714
Привет момичета! Да се включа и аз с тревогите си. Интересува ме с кого от Ларедут контактувате относно притесненията си. Имам две поръчки от 02.02 - която още не е пристигнала и от 18.02, която взех днес. Плащането на двете беше в един и същ ден, според справката на картата, но съм превишила кредитния си лимит Embarassed. Писах на сервиз а ла клиател, но нямам смислен отговор, опитах да звъня по тел, но не мога да се свържа. Как мога да проследя поръчката си? Благодаря ви
Никак не може да си я проследиш,самото плащане обаче можеш-чрез банката Peace Иначе се чака около 6-7 седмици и ако не дойде се пишат мейли Peace Виж си в  Suivre mes commandes ,ако там фигурират,значи все някога  ще дойдат  bouquet

# 715
Имам чувството, че някои пазаруват от редута с мисълта , че ще бъдат ограбени, излъгани, прецакани, сякаш някой насила ги кара и оттам идват всичките нервни изблици в последните 3-4
Simple Smile не успях да резбера точно посланието.Предполагам,че е подтикнато и от моя пост,който беше май последния негативно насочен,бъпреки,че е далеч от ...нервен избилик - по-скоро анализ.  Но това,дето никой не ни е карал на сила да пазаруваме от Ларедут,и по тази причина,виждаш ли,неоснователно роптаем с/у закъснелите поръчки и недошлите пратки,направо ме разби.   Peace

# 716
  • Варна
Вчера взех от 21.01 от Митница Варна, ето и моите неща:
чаршафите на точки - страхотни са
 в сиво 27 номер, супер сладки, само са ни големи
 86, също много хубаво
 108, тъничка, нищо особено
 този лот XL, хубави са също
Все още чакам поръчката от 28ми януари.

# 717
az  sym w sf
на аерогарата ли някъде трябва да ходя ако искам справка
мерси

# 718
  • София-Младост
az  sym w sf
мерси
Столична митница на ул. Веслец, номера виж от първа страница...в близост до Централна автогара.

# 719
az  sym w sf
мерси

#Crazy #Crazy #Crazy
по добре на космодрума

За да не е само спам, да питам - какво мислите за чаршафите (упс, чЕршафите, исках да кажа) памук-полиестер, поликотон?

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 08:51 от Елси

Общи условия

Активация на акаунт