Шоколадова чийз-торта.Още нещо божествено!

  • 36 525
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 7 433
  Янамед,благодаря ти за милите думи! Heart Eyes
  Лео,сигурна съм,че точно на теб ще ти допадне вкуса на тази торта! Simple Smile
  Пина,благодаря,че се вклюваш да помогнеш! Hug

# 31
  • Мнения: 310
Селма, този път нямаше проблеми  Laughing Единственото, което ме затрудни беше разрязването на блата, иначе всичко си беше както трябва.А и забравих да спомена, че я сглобих във формата, в която пекох блата, за да не се разпадне и така я сложих да стяга в хладилника. Хубаво е, когато правиш нещо и се получи, както трябва  newsm68

# 32
  • Мнения: 940
Супер рецепта, мерси.  bouquet

Ще пробвам още утре.

# 33
  • Мнения: 7 433
  Бобсито,благодаря за споделянето!На мен не ми се е налагало да слагам тортата чак във форма.Нищо!Важното е краен резултат!И при теб той е абсолютно изкушаващ! thumbsup

  Далка,стискам палци за утре! Hug

# 34
  • Мнения: 310
Селма, благодаря за милите думи.А на вкус е още по-изкушаваща  newsm64

# 35
  • Мнения: 1 505
Благодаря много за показването на снимки на гриса,в една от тях го има и на испански как е,но тъй като не оби4аме грис,аз за това не искам да го слагам в тортата,а да го заменя,и мисля да сложа цареви4но ни6есте вместо грис или в краен слу4ай брашно.А пудинга няма на4ин 6те го купувам.И в крайна сметка ако ни6то не стане с този блат,не може ли да си направя блат друг и само крема да използвам,знам,4е няма да е са6тото,но все пак.

# 36
  • Мнения: 310
enamorada   изобщо не се усеща, че има грис в блата, а и е само 2с.л..Така че пробвай смело  Peace

# 37
  • Мнения: 3 405
Да ви кажа как режа блата на две Simple Smile Не с нож, а с конец за зъби. Издърпвам достатъчно дълъг конец, слагам го в горния край на блата, врязвам го там и обхващам целия кръг. Издърпвам полека към себе си като внимавам да "режа" равномерно.
Дано съм била полезна!

# 38
  • Мнения: 310
Анджелина и аз ги режа така, обаче в тези има стафиди и няма как да се разрежат и те

# 39
  • Мнения: 7 433
enamorada   изобщо не се усеща, че има грис в блата, а и е само 2с.л..Така че пробвай смело  Peace
  Разбира се,пробвай смело!
  Грисът е най-класическа съставка за изварените кексове,запеканки и т.н..

И в крайна сметка ако ни6то не стане с този блат,не може ли да си направя блат друг и само крема да използвам,знам,4е няма да е са6тото,но все пак.[/color]
   Разбира се,можеш да си направиш един обикновен пандишпанов блат.Но тортата,която ще получиш,няма да е Чийз и ще има съвсем  обикновен вкус. Rolling Eyes

# 40
  • Мнения: 7 433
  Няма страшно,ако блата не се среже по най-идеалния начин. Peace
  Кремът и блатовете така се сливат,че образуват една еднородна маса,донякъде приличаща на мус.
  Няма значение,ако горния блат го съберете от начупени парчета,в последствие това изобщо няма да личи!
  Все-пак преди да срежете блата,изчакайте да изстине напъъъъъъъъълно,това определено ще ви улесни! Simple Smile

# 41
  • Мнения: 3 405
Анджелина и аз ги режа така, обаче в тези има стафиди и няма как да се разрежат и те

Да, аз видях, че Селма е писала, но ще пробвам. Имам липса на остри ножове у нас  Laughing В момента пека блатa.

За Нова година правих банановия кекс, облизаха си пръстите Simple Smile

П.П. Успях да разрежа блата с конец за зъби!

Стафидите се бяха разположили в долната половина и като го обърнах от тавичката останаха отгоре. Разряза се чудесно, но сега в единия блат няма стафиди Simple Smile. Ще приготвя крема и ще приложа снимки.

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 09:18 от Анджелина

# 42
# 43
  • София
  • Мнения: 117
  bouquet Браво на вас! Изглежда супер вкусно!

# 44
  • Мнения: 310
Анджелина  преди да сложа стафидите в сместа ги овалях в брашно.Така не потъват и се разпределят в цялата смес  Peace Иначе много вкусна изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт