Мама с мартеничка ще закичи ОКТОМВРИЙСКОТО момче или момиче!

• 18 514
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Добро Утро прекрасни  Hug

Чести празник bg

Софко Никол на 4м е била 5кг и  60см Peace
Я кажи ходи ли на парти и как изкара Grinning

Криско зелената ти кухня е перфектна-адкси много ми харусва как сте ги разположили и всичко ти е на удобно място Hug
И нали съм Мара подробната-банята с кабинка ли ще е -гледам има надигнато newsm78

Алис благодарско за пояснението за "преобличането",щото и аз в голяма
чуденка бях изпаднала Hug

Шики не се измъквай така ,ами покажи снимкиииииииии Grinning
Да видим малката авантюристка Heart Eyes

# 91
  • София
Здравейте и честит празник!  Hug
Моя мишок има температура 37.5  Sad Дадох му панадол и заспа. Какво пък му стана сега  Sad Ако не я смъкнем до обяд, ще звъня на педката.

# 92
Добро утро!
Честит празник!
Момичета, благодаря на всички за съветите Hug
Криси, много готинка кухня, весели цветове, да ти става хубаво всеки път, като я погледнеш, а като се развихриш в нея да нямаш равна! А за снимки, плача за ново фото, ама да видя кога ще ме огрее, че старото сдаде багажа Sad
Софко, верно бе как изкара на партито?
Пък съм се присетила за Фийл и Tsv, оправиха ли се от шарката децата newsm78 Параходката и тя нищо не пише, размина ли й вече кризата?
Шики,много хубаво, че добре й действат на Евичка помадите. Да се оправи детенце, та да се успокоиш Hug

# 93
  • Бургас
newsm59 Триксче да си винаги усмихната и обичана  newsm51 newsm59

# 94
Неди надявам се от тук нататака само спокойни нощи с Никол.
Шики моляте напиши тук с какво мажеш чи на нас ни изчезва обрива и после пак се връща вече незнам какво да го правя.
Честит празник и нека нашите деца имат хиляди причини да се гордеят че са българчета Hug

# 95
  • София
Здравейте, милички! Не съм ви чела, че пак бяхме на гости при една от бабите, но ще наваксам!
Минавам само да почерпя, днес остарявам с още една година!  smile3510 Пийнете и си хапнете за мое здраве, кой на каквото му е сладко!
Недииии, благодаря ти, както винаги си много мила!  Heart Eyes
Надявам се, че сте добре вие и бебоците!

# 96
  • Бургас
Трикс не остаряваш бееее-Порастваш Laughing

# 97
Здравейте и честит празник!  Hug
Моя мишок има температура 37.5  Sad Дадох му панадол и заспа. Какво пък му стана сега  Sad Ако не я смъкнем до обяд, ще звъня на педката.
Сисилия, а как се чувства, крив ли е? Имаш ли усещането, че изпитва болка? Надявам се да не го приемеш като вмешателство, но по принцип температуропонижаващи лекарства се дават тогава, когато Т. е над 38 градуса, освен, ако няма други признаци. По този начин организмът сам се бори с инфекцията. Отделно, че бебетата по принцип често повишават малко над нормалното телесната температура, без всъщност това да е признак за проблем. Особено в периода, в който никнат зъбките.

Честит празник на всички!

# 98
  • Бургас
Сисилийко аз мисля,че 37,5гр е нормална Т за бебетата newsm78
И Кло е права ако е само по-топличък а иначе си е ОК-не се шашкай Hug

# 99
  • София
 newsm78 Ами незнам. Беше доста кривичък тази сутрин, ама като хапна се успокои. После пък явно му се приспа и затова се разрева. Може и зъбите да са. Събуди се, отивам да видя как е.

# 100
Честит 3-ти март![/color]

Тедикоаз съм пила Тайлол хот като кърмя,не пречел.Питала съм 2-ма доктори.

Сис,сигурно са зъби.И Виктор беше така преди няколко дни.Азму дадох панадолче,но само веднъж.

Много замря тая нашта тема.Почивни дни,личи си.Времето не е хубаво и ще вървим ние на боулинг на закрито.Стискайте ми палци да натрия нечии носове,че съм само аз жена и ми се присмиват.

# 101
Здравейте,
честит празник на всички.

Трикси, честит рожден ден. Да си жива и здрава и семейството да ти носи много щастие и любов.  bouquet Hug

Да се изкажа и аз за температурата. Бебета обикновено са с по-висока Т от нашата и до 37.8 се води нормална, а до 38 не се дават никакви понижаващи Т лекарства. Йо например веднага вдига Т когато много плаче.

# 102
  • София
Ох, 36.6. Явно е било инцидентно.
Ми незнам колко е нормално. Първия път като вдигна температура на 37.5 докторката дотърча до нас да го прегледа. Тогава се оказаха зъби, де, ама самия факт че дойде ми говори, че явно е притеснително.
Благодаря на всички за отговорите, Кло, разбира се че не го приемам като вмешателство.  Hug Ей на, не знаех че до 37.8 е нормално, ама сега от вас разбрах  Hug
Обаче определено е крив. Отивам да се правя на клоун  Sad

# 103
  • Пловдив
Трикси  bdbaloni Само хубави неща да ти се случват.

Мис задължително да им натриеш носовете.

# 104
Здравейте, момичета!
Честит празник!
Да кажа и аз за температурата! Моята педка ми е казвала ако е до 37,5 да не давам Панадолче. Много често ако плаче или си играе Криси става по-топличка. Но ако има температура става много кисела.
Ние днес в 13.00 часа сме на питка на бебчето но нашите кумци. Ще разнообразим малко сивото в последно време ежедневие.
Приятен ден на всички и весел празник най-вече на рожденничката Трикси!!! bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт