Мартенички имат всички ЯНУАРЧЕТА добрички!

• 10 575
  • 301
  •   1
Отговори
# 255

Честит 8 март!Много любов и щастие на всички! Grinning Grinning Grinning

# 256
Честит празник, мили дружки
Бъдете вдъхновени и прекрасни   bouquet

# 257
  • Русе
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!Честит 8- ми март !Много щастие и усмивки!

# 258
Ние днес освен празник на жената празнуваме и рождения ден на моят баща,затова пиите по едно от мен  Wine Glass cheers beer3 beer2 beer

# 259
Бъдете нежни и красиви,възторжени и вдъхновени!Съхранете женствеността и лъчезарието си!Обичайте и бъдете обичани!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА!

# 260
  • Willebroek, Belgium
Честит празник момичета    bouquet  bouquet  bouquet

Бъдете все така красиви, весели, игриви,
винаги засмяни и с любов обляни!
Бъдете нежни и добри, отдайте се на любовта!

# 261
Честит 8 март, момичета!
Да сте винаги красиви и обичани!

Heart Eyes    Heart Eyes    Heart Eyes

# 262
Честит 8 март!!! Бъдете здрави,усмихнати и обичани!!!

Елица,Честит празник на татко ти!!! Да ви е жив и здрав,желая му щастие и дълголетие!!!
newsm59

# 263
Честит празник, момичета!

# 264
Ето и нещо хубаво, след бруталния НИ поздрав   Laughing Hug

ЗАЩО ЖЕНИТЕ ПЛАЧАТ

Малко момче попитало майка си, „Защо плачеш?"

„Защото съм жена?", отговорила му тя

„Не разбирам", казал той. Неговата майка само го прегърнала и казала „ И никога няма да разбереш"

По-късно малкото момче попитало баща си, „ Защо мама сякаш плаче без причина?"

„Всички жени плачат без причина", само това могъл да каже баща му.

Малкото момче пораснало и станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените.

Най-накрая попитал Господ: „Господи, защо жените плачат толкова лесно?

Господ отговорил: „Когато създавах жената, тя трябваше да е специална. Направих раменете й достатъчно силни да поемат тежестта на целия свят, и въпреки това достатъчно нежни, за да даряват удобство. Дадох й вътрешна сила да издържи раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й. Дадох й твърдост, която й позволява да продължава напред, когато другите се отказват и да се грижи за семейството си дори при болест и изтощение без да се оплаква. Дадох й чувствителност да обича децата си въпреки каквото и да се случи и въпреки всички обстоятелства, дори когато детето й я е наранило много.

Дадох й сила да помогне на мъжа си да преодолее грешките си и я създадох от неговото ребро, за да защити сърцето му.

Дадох й мъдрост, за да знае, че добрият съпруг никога не би наранил жена си, но понякога изпитва нейната сила и нейното решение да бъде непоколебимо до него.

И накрая, дадох й сълза, под която да се приюти. Това е нейно уникално право, за да го използва, когато има нужда.

„Виждаш ли, сине", казал Господ, „красотата на жената не е в дрехите, които носи, фигурата, която има или в начина, по който си сресва косата.

Красотата на жената трябва да бъде в нейните очи, защото това е пътят към сърцето й - мястото, където любовта обитава."

Паулу Коелю

# 265

ЧЕСТИТ 8МИ МАРТ, МИЛИ ДАМИ! БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА КРАСИВИ, ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!

# 266
Скъпи мой съфорумки, приятелки и майки на най-прекрасните деца

# 267
  • София
Честит празник майки!!!Желая ви много любов, красота и възхищение!

# 268
  • София
Честит 8-ми март, скъпи приятелки! Бъдете здрави, обичани и спокойни!  bouquet Hug Heart Eyes

Честит имен ден на Тошко и на Тинкърбел на патерица! Бъдете здрави, здрави и пак здрави!

Шмети, просълзи ме, мааааа! Кви са тия нежни думи по ракиено време, шмрък!

Иве, и аз изтръпнах, като си представих как гледаш в огромния МОЛ с широко отворени очи и празни ръце! Shocked Ужас. Това е голяма обеца на ухото, дето ще ти остане... Whistling

# 269
  • София
Иве, и аз изтръпнах, като си представих как гледаш в огромния МОЛ с широко отворени очи и празни ръце! Shocked Ужас.

Да. А магазинът се намира на 5 метра от изхода към огромното и натоварено кръстовище на Стамболийски...  Tired Пък, вратите са автоматични - отдръпват се щом ги доближиш...  Tired

Гледам, че ви развълнувах.  Mr. Green Тогава да допълня, че всъщност малкия ме наказваше, защото се почувства несправедливо отдалечен от веселото возене по ескалаторите и отказа да се измъкне от витрината, докато не платих и не казах "Айде да ходим да се возим.".

Пък, едната бременна в 7 месец какичка се беше натъпкала в тясната витрината, отделена с декоративна стена и с изход само в единия край!... Но Шош не се смили и над нея. Тя, горката, каза, че хората много им се радвали...  ooooh! Представям си гледката" бременна жена моли инатливо бебе да се махне изпод чатала на полугола, пластмасова жена...  ooooh!  Mr. Green Аз поне спокойно изчаках опаковъчния процес, щото така или иначе малкото доброволно се беше хванало в капан.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт