Мартенички имат всички ЯНУАРЧЕТА добрички!

• 10 582
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТОШКО!Да расте здрав,шастлив и палав!
Ивонска,напълно те разбирам.Изживяхме такъв шок есента.Стояхме пред входа ни и за секунда,както Анна беше до нас(4 души),изведнъж я няма.Не може да се опише това,което изпитах.Тя е изтичала зад блока ни на люлката и си се люлее.Може би за няма и минута я намерихме,а ми се сториха часове!

# 241
Ив  Hug  Hug Hug

Позволи ми сега, след като така ужасно - комично ни го разказа да се посмея.  Laughing
Ми, трЕбва да сА внимава,  не моЙ само в гащите да гледаш... Mr. Green Hug...те тези фъстъци, само това чакат, да се разсеем на някъде, и те да си правят каквото искат... ooooh!
...аз, със моите не мога да си позволя, да обиколя, и да разгледам и половин дюканче ...  Tired е, досега бяхме по магазини, едно, че нищо не си купих, второ, че и нищо не видях... Crossing Arms
Трябва да си обикалям сама, ама като нямам такава възможност... Tired

Айде, Ив, трябва да разпуснеш  Grinning - Наздраве  - и на цялата дружина

# 242
Наздраве!!!
Честит имен ден на Тошко!!! Дан е жив и здрав!!!

Иве, ужас... не ми се мисли....

Да ви почерпя!!!  beer2 beer2 beer2 Popcorn beer2 beer2 beer2 Popcorn  Днес и моята Дара е именничка!!! Нали си е моят Божи Дар ...  Hug

# 243
Честит имен ден на Тошко и Дара!
Иве, представям си как си се почувствала.
Аз пък до сега търках по какъв ли не начин лицето на Айя,че беше решила май да излиза някъде тази вечер и като една млада дама направи първия си опит да се гримира с фондютен и всички цветове сенки от палитрите ми...

# 244
  • София
Леле, Ива  Shocked Дори не мога да си представя какво си изпитала в този момент.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТОШКО! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ВЕСЕЛ! А НА МАМА И ТАТКО НАЗДРАВЕ!

# 245
   Ивонска,ле-ле какъв ужас си преживяла!
   Веднъж и аз за малко изгубих Алекс на нашето квартално пазарче.Бързо се намери,оказа се че беше влязъл в един от магазинчетата,които има на пазара.Но се уплаших страхотно!!!(Живеем в един особен квартал,на 2 крачки от Факултета. Crazy #Crazy )
  Един чичко ми каза тогава:детето винаги да е  ПРЕД теб! Naughty

# 246
  Тошко,Дара,да сте живи и здрави!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 247

Жени, недейте остарява,
бъдете като липовия цвят.
Mакар че в юли прецъфтява,
години пази своя аромат.

Честит Осми март, мацки!

# 248
# 249
Честит празник на всички, които празнуват!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 250
  • София
След бруталния поздрав на Шме(а)тката, нямам какво да добавя и се присъединявам!  Mr. Green

Честито, уважаеми майки, приятелки и най-обикновени пияници!  Mr. Green

# 251
  • София; Дружбето
Честит имен ден на патерици на Тоти и Дара Hug
Честит 8-ми март мили момичета.

# 252
  • София/Варна
Честит 8-ми март, момичета!!!

# 253
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА БЪДЕТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ МАЙКИ И ЖЕНИ  bouquet  bouquet  bouquet

# 254
Честит 8- ми март      bouquet

Общи условия

Активация на акаунт