Мартенички имат всички ЯНУАРЧЕТА добрички!

• 10 575
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
Средновековната инквизиция ряпа да яде!!! Връщам се от зъболекар и козметик. Двете неща едно след друго, докато Ники е при баба да свърша всичко. Ей сега ще полегна малко.

# 286
  • София
Средновековната инквизиция ряпа да яде!!! Връщам се от зъболекар и козметик. Двете неща едно след друго, ...

Останало е нормалното раждане, за да е кефа ти пълен, но е технически невъзможно...  Mr. Green

# 287
  • София; Дружбето
Средновековната инквизиция ряпа да яде!!! Връщам се от зъболекар и козметик. Двете неща едно след друго, ...

Останало е нормалното раждане, за да е кефа ти пълен, но е технически невъзможно...  Mr. Green
Joy Joy ми кат не си е планирала нещата от рано

# 288
Setakaр, браво на Дара! Все така с желание да ходи на градина, за да не се притесняваш ти!

Ноеми, хайде бързо да се показват зъбките и малкия да си стане старото добро дете!

Ним, дано Симонесата е здравичка и да не се притесняваш.

Joy Joy ми кат не си е планирала нещата от рано
Може сега да почнеш да планираш нещата...

# 289
Здравейте Hug,

Пак не съм писала отдавна, но просто няма нищо интересно Simple Smile

Колажът е много хубав - поздравления Анджи! Heart Eyes

Ивонска, бая си се уплашила.Да не се случва на никой.Едни познати си загубили така детето в Джъмбо наскоро - поогледали се и директно отишли при охраната и с микрофон го викали....

Нашето семейство, да ви се похваля, ще се увеличи, живот и здраве, наесен.Много съм щастлива, толкова набързо се случи, че още не мога да повярвам Simple Smile

Иначе колата, с която катастрофирахме септември си я взехме чак сега от сервиза Rolling EyesА ако трябваше да разчитаме на нея???

# 290
  Момичета,привет! Simple Smile
  Влизам набързо с един въпрос....Когато бяхме бременни с наш'те янучарчета(декемврийчета),веднъж пусках линк към един тест за определяне на пола на бебето,който беше на английски.Май на всички тогава беше познал пола,ако не греша....
  Някой случайно да го е запазил някъде? Rolling EyesНещо не мога да го открия,а много ми трябва. Praynig

# 291
  • София; Дружбето
Титиииииииииииии Hug Hug супер, лека, безпроблемна и едно хубаво розово бебе на финала

# 292
  Хрисси,приеми и моите поздравления!  bouquet Кога чакате бебчето? Simple Smile

# 293
Хрисси, браво.  Simple Smile  Хайде да ви е честито, и да изкараш най безпроблемната бременост.  bouquet

# 294
Ох, мерси за поздравите Hug
термина е около 4-6 ноември, скорпионче, па ако е и момиче, олеле... Rolling Eyes

# 295
Хрисси, честито! Лека и безпроблемна бременност!

# 296
термина е около 4-6 ноември, скорпионче, па ако е и момиче, олеле... Rolling Eyes
  Ще е супер!!! newsm10

# 297
  • София; Дружбето
Ще си имаш една Сту в къщи smile3560

# 298
 Хрисси ,честито безпроблемна бременност ти желая и на финал прекрасно бебче. Hug

# 299
  • София
Титиииииииииииии Hug Hug супер, лека, безпроблемна и едно хубаво розово бебе на финала

Ай, честито и от мен!  Heart Eyes Hug (пък ако е момченце -  нека здраво да дойде и лесно да се роди!  Wink )
Ще го кръстите ли Самуил?  Rolling Eyes

ПП. Селма, ти имаш ли нещо да споделиш?!...  Whistling

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 21:44 от ivonska

Общи условия

Активация на акаунт