Мартенички имат всички ЯНУАРЧЕТА добрички!

• 10 591
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, радвам се, че ви харесва колажа. За мен беше удоволствие да работя с такива красиви деца  Hug Имам готовност да добавя и новите дечица след известно време  Grinning

Шмети, и вас не ви пропусна пустия вирус  ooooh! Ако АБ е Аугментин, той си върви с екстри - диария. При Любо чак днес се оправи стомахчето (той и чак днес започна да яде).
Аз стискам зъби и се мъча да не си внушавам, ама ми е трудно, когато е за децата.

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 15:07 от Анджелина

# 76
Анжи, да Аугументин - ама тя нали направи  и алергия, към него.  ooooh! И докато го пиеше, не е имала проблеми с диария. Сега след четвъртия ден от спирането, се появиха тези есктри. И пак акото си беше нормално, почти твърдо, придружено със тази странна слуз и кръв - от това се стресирах аз.  Crazy
Ох, на празника как, оаках темата.  ooooh!
Извинете.  Embarassed

# 77
Честит 3 март на всички! bg
"чЕрпим" ви с новия си аватар Mr. Green и препоръчвам горещо на всички ви да гледате "Възгледите на един учител за народното творчество" и "Вражалец" Grinning
Дяволина,благодаря ти и аз за колажа Hug
На всички болни дечица желая оздравяване,на всички,които се нуждаят от късмет стискам палци! Flowers Four Leaf Clover

# 78
  • София
Лила, къде се губиш? Как е астралната близначка на Софи?

Тук съм, но нещо нямам муза за писане. То няма и какво да споделя. При нас нищо ново или интересно. Благодаря, че питаш  Grinning

Шмети, милата Ванеса  Rolling Eyes И аз преживях кръв в акото на Мая (по-точно майка ми, защото ние не бяхме в къщи), но беше поради ужасен запек, в следствие от висока температура. Иначе е било същото както и ти го описваш - плакала е и викала "ако".

# 79
  • Willebroek, Belgium
Анджи колажа е страхотен  Hug Благодаря ти за положения труд   bouquet

Честит празник на всички bg

Бях забравила какъв ден е днес  Whistling Embarassed

# 80
  • София
Андж, шегаджийка такава, свършила си страхотна работа!  Mr. Green Hug Mr. Green Mr. Green  (Сту кат кацне, веднага ще наточи перо...)

# 81
Момичета след малко ще прескоча да запазя маса на бившото 6 без 10 за утре 18,30-1900.
Моля ви казвайте докато е време дали ще има присъстващи на сбирката освен мен и Рали. Норче ти ще дойдеш след работа нали? Светле, аз ли да се обадя на Анито.
Още окло половин час ще съм вкъщи

# 82
  • Русе
ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ!!!

Анджи, колажа е невероятен   bouquet

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 17:22 от *Elina*

# 83
Весни, ще дойда утре да, към 19 и 10 ще съм там  Peace
Анджи, страхотен колаж, браво и благодаря  Hug

# 84
Русенки, ние вече два пъти се готвим да ви посетим и все нещо се обърква. Но ни чакайте, ще дойдем някоя събота  Grinning

Ех, пък ние колко пъти се каним... Но и аз скоро ще ги налазя пак, само че този път до последно ще си мълча.  Sunglasses

Предлагам да ги изненадаме  Wink

# 85
# 86
 bgЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Ив,благодаря ти за философските писания.Ще ми трябват ама колкото да се опитвам да ги следвам това НЕ все излиза от устата ми. Rolling Eyes
Анджи,колажа е супер сладък.Ама наистина са ви страшно сладки хлапетата Hug  bouquetза мамите и татитата!
А няма ли да отскочите до Бургас да си спретнем едни бургаски вечери.........и още нещо newsm78
Лека  и приятна вечер на всички и бързо оздравяване на болничките! Hug

# 87
  • София
А няма ли да отскочите до Бургас да си спретнем едни бургаски вечери.........и още нещо newsm78

Ама ти от София ли си или от Бургас?  newsm78 Или?  Rolling Eyes

# 88
По принцип съм бургазлийка.Но мъжа е софиянец.Та 10 години живяхме в София.Последните 6 месеца в Банкя,а в момента/от 1 месец/живеем в Бургас.Но с тенденция някой слънчев ден пак да се върнем в София.

# 89
Ох,писах,брисах (ама че дума Grinning),незнам и аз колко "вътрешна" съм,но не обичам нападките,и на Ивонскиния аватар не вярвам,че изразява същността и,тц,не и вярвам,определено Grinning За колажа грам заслуга нямам,нито за сформирането на дружинката,но ако зависеше от мен бих включила и новите дечица в колажа newsm78 Макар,че като се замисля,наистина би било хубаво първо да поопознаем майките,макар и по интернет,пък после както казахте,лесно ще ги добавим.Моля новите мами,не се обиждайте,наистина има майки,които много отдавна не са се разписвали,да не кажа че за някои никога не си спомням да са писали Rolling Eyes Затова пишете смело и не се сърдете Hug Ето,и Дяволина потвърди,че има готовност да добави новите дечица Heart Eyes,ех,че е лесно така отстрани да дърдориш,Дяволина,лятото ако дойдем до Варна имаш един сладолед,и една бира от мене Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт