Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са темите за дискусия във форума и какви са някои от обсъжданите теми?
Какво представляват мартениците в българската култура?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са темите за дискусия във форума и какви са някои от обсъжданите теми?
Темите за дискусия във форума включват празнични поздрави, лични постижения, опит с разсад, интересни истории от пътувания, пазаруване в различни страни, работни предложения и дори диети. Някои от темите, които се обсъждат във форума, включват поздравления за празници, лични постижения , опит с разсадника , интересни истории от пътувания , пазаруване в различни страни и работни предложения. Освен това хората споделят своите диетични преживявания и предлагат съвети на другите.
-
Какво представляват мартениците в българската култура?
Мартениците са традиционни български символи, носени през месец март. Те се състоят от червен и бял вълнен или памучен конец, които се носят като символ на здраве и щастие. Обикновено се носят до 1-ви март, след което се закачат на цветя или дървета, вярвайки, че това ще донесе добра реколта и здраве през годината.
-
Какво е значението на националния празник на България?
-
Какво представлява сериалът 'הבורר' (aBoorer) и защо е интересен?

Толкова е красива преди катострофата,а сега ,нямам думи.
Използва се за думата "ориенталски", тъй като на иврит няма друга дума за това определение (напр. ориенталската музика също наричаме мизрахит
Във Франция е имало предимно ашкенази, но те са загинали през Войната, сега там са предимно имигранти от Магреба, а те са сефаради, мизрахим така да се каже...
това е есенно небе, в Израел през есента и в началото на зимата има някакви атмосферни влияния, които оцветяват небето така 
.Само да ти кажа че той си харесва до колкото знам блондинки.Преди е имал много хубава приятелка,много красиво момиче
,еврейка от Франция.Колкото до приликата със съпруга ми аз лично не мисля че има много голяма прилика,но тя може да прецени по-добре.Ето това е брат му,момчето с розовата риза от ляво на Ицик:
,той си има приятелка,която не харесвам
така че може да го пишем и него свободен!Твоята приятелка на колко години е
,дай по-подробна информация да ги събираме самотните гълъбчета.Ако може и нейна снимка ще ги запознаем виртуално.Пък знае ли се
.Между другото и моя мъж ми предложи под лунната светлина,на плажа.Бяхме взели одеяло,вино плодове и си направихме нещо като романтична вечер,която завърши с предложение за брак!А това че не сте подписали пред държавата не мисля че е най важното,по-важно е че се обичате и искате да сте заедно.Единия подпис на лист хартия не значи нищо особено

, браво на теб наистина си герой.
- взе, че се ожени за американец за да остане там и по ЛибоФ де
.
А като започнаха да излизат финансови отчети и прогнози на различните фирми и аз се хванах за главата
Това с орязването на часове и заплати и приятелки ми разказаха, бяха се постреснали за работните си места
а не е да нямат работа, ама явно яко ги е ударила кризата