Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са темите за дискусия във форума и какви са някои от обсъжданите теми?
Какво представляват мартениците в българската култура?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са темите за дискусия във форума и какви са някои от обсъжданите теми?
Темите за дискусия във форума включват празнични поздрави, лични постижения, опит с разсад, интересни истории от пътувания, пазаруване в различни страни, работни предложения и дори диети. Някои от темите, които се обсъждат във форума, включват поздравления за празници, лични постижения , опит с разсадника , интересни истории от пътувания , пазаруване в различни страни и работни предложения. Освен това хората споделят своите диетични преживявания и предлагат съвети на другите.
-
Какво представляват мартениците в българската култура?
Мартениците са традиционни български символи, носени през месец март. Те се състоят от червен и бял вълнен или памучен конец, които се носят като символ на здраве и щастие. Обикновено се носят до 1-ви март, след което се закачат на цветя или дървета, вярвайки, че това ще донесе добра реколта и здраве през годината.
-
Какво е значението на националния празник на България?
-
Какво представлява сериалът 'הבורר' (aBoorer) и защо е интересен?

Изключително красиво дете е, наистина - с тези големи сини очи и букли! Кога се роди, кога порастна така... още помня разказите от брит-а 
Кое момиче е била колежка на мъжа ти?
в детската градинка на Саги ....Как ще го накарам да тръгне с пижама - трябва с колата да го кара баща му или дядо му с неговата.Има да се чуди какво е това чудо ...Да му сложа пижама в торбичка ли - в градината да се преоблече
Ми хубаво , айде ... още една щуротия , с която ще се свиква тука
....или на Пурим .... Ще видим . Освен това пък ще си разменят лакомства за празника Пурим - ще диплим пакетче .Учителката е дала списък какво да слагаме , така че всички деца да имат горе долу еднакви неща за хапване да не става сърдене.... Сега да минем това пижамено парти само 
Не мислих,че нещата са толкова сериозни!Мой съвет,вземи нещата в свои ръце,и строй свеки до мивката по красота!Колкото си по-добра,толкова по-лесно ще ти се качат на главата!Как не я срам,имате такива прекрасни деца!
, та и на мен ми се е случвало да ходя с пижама на работа
?! Ако не ще ви покажа, като и костенурка нинджа!
, отваря вътре напъва да чете, не става само буквички познава. Та бъх разпитвана как вънка на иврит, вътре на бг. Все едно, че само ние знаем двата езика

Явно минавате през труден период 
Много са деликатни тези взаимоотношения, вие сте родители и по-добре от мен знаете колко трудно се "пуска" сина... Но и имате голяма отговорност към хлапетата, не е само да се наранявате един друг, дано скоро грейне усмивка и настъпи малко спокойствие в прекрасното ви семейство
Тук наистина са много популярни пижамените партита. И девер ми, като беше по-малък - на 10-11, празнуваха рождения му ден така - поканиха децата по пижами, с преспиване и, който може да донесе, трябваше да дойде със спален чувал, защото спаха на земята в хола. Свекърва ми беше поръчала пици, направила угат-гвина и те си се занимаваха с разни игри на компютъра и телевизора, всиииички по пижами
Тя е двуетажна къща, но за всеки етаж има отделен вход, ние сме на втория и за това дворът не е в "нашата" част.... съвсем е малък, нали в Израел земята е кът... но за скара лятото става

Говорили сме си по повод мъжете , брака , живота , децата ... За тези теми предпочитам да си говорим лично , а не в публичен форум. Пак ще си говорим , само че на скайп , сладурка.... Моят мъж реже с нож всичко що застане меду нас - мене , него и децата .Тая четворка му е свята.Без излишна грубост , но и без да се замисля се изправя като стълб пред всичко що я застрашава. Затова избрах да съм с него и не съжалявам.... Гледам на него с голяма вяра , опората е - силна страна негова. Имам чувството , че ако задуха вятър - стълб да е ще падне , а той не - преносно разбира се. Има приоритети и хората наоколо знаят това. За други неща може и да сме спорили като всяка нормална двойка , но не съм се осъмнила и за миг от съвместния ни живот , че може да обърне гръб на мене и децата.Това не. Миши знае , но исках да кажа и за другите момичета - важно мъжко качество е да знаеш , че ако паднеш има кой да те хване. Ех , има много да се говори по тези теми , но аз така ...по-принципно сега ...
Но ти като истински Мосадчанин таз дума мое производство се държа на ниво и не издаде ...