ИЗРАЕЛ 26

• 17 943
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
  • T"A
Ех, момичета, напълнихте ми душата с тези снимки!  Hug

Пете, ами, той Елад на теб племенник ти се пада, ти си му леля...  Grinning Изключително красиво дете е, наистина - с тези големи сини очи и букли! Кога се роди, кога порастна така... още помня разказите от брит-а  Hug

Татянка, имам си снимка-любимка: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=342090&pid=10837247, но е трябвало и Мади да гушнеш с едната ръка и Кирил да те хване за единия крак... и все така да се усмихваш  Hug    bouquet

Цани, разпали любопитството ми  Flutter Кое момиче е била колежка на мъжа ти?
Mайан, която работи като клоун? или Мирит - тя ми беше любимка, направо бях в шок, че я изгониха...  Confused  Или да не би МихалThinking
А Сиван отдавна не е в играта...

# 91
  Ох , с това "Пижамено парти"(מסיבת פיג'מות)  Crazy в детската градинка на Саги  ....Как ще го накарам да тръгне с пижама - трябва с колата да го кара баща му или дядо му с неговата.Има да се чуди какво е това чудо ...Да му сложа пижама в торбичка ли - в градината да се преоблече  Crazy - луда работа.Не ми допада , нещо много ми е странно - утре се пада.... Преди съм виждала деца по улиците с пижама някой път , а гледам майката върви до детето - в ред е , не е чалната ....нито бедна .... Сега разбирам що за щуротия е било - пижамено парти ....  Rolling Eyes Всички деца в градинката утре с пижами - е , га ти ... На който кажа пък се радва - "езе кеф , йофи !"  Crazy Whistling Ми хубаво , айде  ...  още една щуротия , с която ще се свиква тука  Whistling .... Дано да е весело на децата поне .... Само незнам дали утре ще идва гримьорка да им рисува лицата  Simple Smile ....или на Пурим .... Ще видим . Освен това пък ще си разменят лакомства за празника Пурим - ще диплим пакетче .Учителката е дала списък какво да слагаме , така че всички деца да имат  горе долу еднакви неща за хапване  да не става сърдене.... Сега да минем това пижамено парти  само  Crazy ....

Случайни снимки от нета :

http://www.ptedu.org.il/UploadFiles/ptEdu/144-2132006_pijamot.gif
http://mad.walla.co.il/archive/488852-5.jpg

Вижте тука :
http://www.youtube.com/watch?v=nIEYAScCR8g&feature=related   Grinning

Кунгфу бебе :
http://www.youtube.com/watch?v=4cwPBL6IZks&feature=related

Брейкаджия :
http://www.youtube.com/watch?v=X7yWFh9yxtc&feature=related

Айде стига ...ние пак ще хващаме пътищата - пролеееет , пролет !  newsm44

# 92
МОмичета,не пиша много днес ,защото все едно ураган е минал през дома и сърцето ми.Ицо си дойде вчера ,уж да си вземе дрехите,но после остана.Говорихме .Дори изядохме тортата от рождения ден и се смяхме на "Мюзук Айдъл".Днес е на работа.Той иска да махнем с ръка и да забравим ,че е имало нещо.Малко ми е трудно,защото ме "навират в на кучето г..а" ,а после - все едно нищо не е станало.Ама пуста лИбоФ!Вчера като разбрах,че иска да се изнася  само хълцах.Е,после бяха обяснения и в крайна сметка стигнахме до извода,че един без друг не можем.

# 93
Миши,дано всичко да се оправи при теб PraynigНе мислих,че нещата са толкова сериозни!Мой  съвет,вземи нещата в свои ръце,и строй свеки до мивката по красота!Колкото си по-добра,толкова по-лесно ще ти се качат на главата!Как не я срам,имате такива прекрасни деца!

Пете,това с пижаменото парти,много готино! LaughingАз ако бях на теб,щях да пратя детето по пижами LaughingМайтап да става!

# 94
 Миши, Hug   Hug  Hug !
Не мога да си представя, че ще му даде сърце да си иде от теб и децата

Снимките са разкошни и аз си представих абсулютно същата картинак, която Мента е описала  Grinning.

Пете, днес Вик ходи по пижама  Laughing, а да не ти казвам, че когато е мисибат пиджамот и учителките са с пижами  ooooh!, та и на мен ми се е случвало да ходя с пижама на работа  Whistling... Никакво преобличане, ходим си с пижамите, даже по чехли идват някои деца, че и с възглавници.
Само че аз после хвърлям пижамите, не мога да си представя дори и да ги изпера, че пак ще легнат с тях при положение че са се въргаляли из пясъците...

Това Елади ли е  Shocked, кога се роди, кога порасна такъв голям и красавец. Като гледам тати май е ашкенази  Laughing

При нас въобще е тежка седмица. Имахме ден на индианци, ден на китайци, пижами, ден на животни и чак след всичко това в неделя ще се маскираме  Flutter. Снимам, но нямам време да ги кача. Да сте виждали индианец с мартеница  Party?! Ако не ще ви покажа, като и костенурка нинджа!

Мента, вчера получихме мартеничките от вас с Жаки   bouquet! Благодаря. Много им се зарадваха.
Мадлен горда, че писмото е за нея  bowuu, отваря вътре напъва да чете, не става само буквички познава. Та бъх разпитвана как вънка на иврит, вътре на бг. Все едно, че само ние знаем двата езика  Crazy...

# 95
  • На дивана, под юргана
МОмичета,не пиша много днес ,защото все едно ураган е минал през дома и сърцето ми.Ицо си дойде вчера ,уж да си вземе дрехите,но после остана.Говорихме .Дори изядохме тортата от рождения ден и се смяхме на "Мюзук Айдъл".Днес е на работа.Той иска да махнем с ръка и да забравим ,че е имало нещо.Малко ми е трудно,защото ме "навират в на кучето г..а" ,а после - все едно нищо не е станало.Ама пуста лИбоФ!Вчера като разбрах,че иска да се изнася  само хълцах.Е,после бяха обяснения и в крайна сметка стигнахме до извода,че един без друг не можем.

Уф... не знам... такова нещо не ми се е случвало. Това да не е ресторант? Пускаме поръчката, връщаме поръчката... Сериозни работи са!
Аз мисля, че всяко нещо, което се случва идва с опрелен смисъл. Човек, ако може го забелязва и си взима поуката от него. В този смисъл - случката може да е предвестник на бъдещи сътресения, ако не се разреши всичко още сега. Т.е. - ако има някаква причина, тя да се изясни и за двамата, без да се обижда никой, да се постави всеки на мястото на другия и да се реши как да се продължава нататък. Кой какво ще промени в себе си, държането си, навиците си...
С разговори да става всичко, но и с разбиране. Ако някой трябва да се променя, но не е сигурен - нищо няма да излезне.
Сутринта си мислех, че като единствен (може би...) мъж тук, имам (някакъв) поглед от другата страна на нещата... Но моето семейство не е такова, аз никога не съм изпадал в такива (моментни) настроения - ако правя нещо, правя го и толкоз, ако не го правя - не го и започвам. Мене могат да ме съдят за закоравялост, май...  Grinning

Успех Миши, говорете си повече.

# 96
Ей,не мога без вас и подкрепата ви.А особенно съм трогната от Тигъра.
Цитат
С разговори да става всичко, но и с разбиране.
И аз същото мисля,иначе отива само губене на време в приказки.
Цитат
Това Елади ли е  Shocked, кога се роди, кога порасна такъв голям и красавец. Като гледам тати май е ашкенази  Laughing
Брех,тоз човек колко го мислим и ние.Ама Петя да пусне агентите и да разбере ,а също да се разрови и за годините на Анди,че още се тормозя с този въпрос. newsm78

# 97
tigar-migar ,мъж мечта си ти! Laughing
Според мен трябва един мъж,още в началото да не позволява ,никой да се меси в брачния му живот!Аз с моя бинго ударих! bowuu
Миши,ние за това сме тук,да се подкрепяме и помагаме с каквото можем Peace
Тали,чакам снимки!Ей ,защо при нас няма такива пижамени партита,и маскиране!

# 98
  • T"A
Мишина ТатянкаSad Явно минавате през труден период  Cry
Нямам какво да добавя, вече са ти написали, само да знаеш, че ти стискам палци и ти изпращам една голяма прегръдка  Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Много са деликатни тези взаимоотношения, вие сте родители и по-добре от мен знаете колко трудно се "пуска" сина... Но и имате голяма отговорност към хлапетата, не е само да се наранявате един друг, дано скоро грейне усмивка и настъпи малко спокойствие в прекрасното ви семейство  Heart Eyes Hug

newsm46 Тук наистина са много популярни пижамените партита. И девер ми, като беше по-малък - на 10-11, празнуваха рождения му ден така - поканиха децата по пижами, с преспиване и, който може да донесе, трябваше да дойде със спален чувал, защото спаха на земята в хола. Свекърва ми беше поръчала пици, направила угат-гвина и те си се занимаваха с разни игри на компютъра и телевизора, всиииички по пижами  Simple Smile За децата е весело, за родителите им - вероятно... е по-ангажиращо... Пък сега за Пурим няма да има ден без деца по пижами по улиците  Hug

Наина, както ти бях обещала - снимах двора, макар че не е за снимки, защото той се води прилежащ към частта от къщата, която ползва съседът ни, а той не се грижи  no Тя е двуетажна къща, но за всеки етаж има отделен вход, ние сме на втория и за това дворът не е в "нашата" част.... съвсем е малък, нали в Израел земята е кът... но за скара лятото става  Peace
Отгоре  search поглед към съседския двор  Flowers Four Leaf Clover от терасата ни  Misc Bomb отдолу   Nature Sun With Face входът  Blush... тук се вижда, че без бурените е голу, няма трева...

Тали, значи така се е чудила Меди за езиците  Grinning  Такива двуезични като нас сме на изчезване, защитен вид сме (демек - умни маймуни)  Mr. Green

# 99
Ментова,хубаво Ви е дворчето!Нашето в къщата е долу,горе колкото вашето,ама е пълно с железата на мъжа ми!Мечтая си аз ,за градина,ама няма.Сега на пролет ,като си изкарам всички цветя на терасата,заприличва на малка градинка.

# 100
тигре, колко е хубаво - като жена да пхрочета нещо толкова зряло и мъжко!

миши, прегръщам те и аз и дано всичко се оправи и се разберете и двамата - това е най-важното. Аз също съм в ситуация, в която думата на майката е силна, но така е по принцип в Мароко,  имали сме няколко "бойни кръщенета" в задружност, и мога да ти кажа, че след като мъжът ми се държи стабилно, има решение. А това, че те правят на нищо, а после - все едно не е станало - познато ми беше. 

# 101
Много станахме акълите май ..... newsm78,ама и аз да повторя /като тигър/  ако има нещо за изясняване ....трябва да се изясни, защото някой неща наистина са само знак  (за нещо друго). Но вие се обичате така ,че успех-ще се оправите Миши.  Peace

Ние сме правили пижамена Нова година  с децата ,не беше зле.

Хубави снимки отново ,мерси на Петя и Миши.  Петяяя не ми скачай на мен Laughing, а вземи скочи на мъжа си лъвски ...че знаеш ли как ви ходи на диванчето 3 дечица хаха. Wink

# 102
Наина,  ще видим утре , ще разправям  Simple Smile ...

Tali  , ми минава времето ....ей на , кога беше обрязването , кога стана на близо 10 месеца ....Бащата го видях на снимка на компютъра - турски евреи са .

mi6imadi, аз знам на колко години е ... ние от Мосад се знаем , но не се издаваме даже с бой  hahaha Говорили сме си по повод мъжете , брака , живота , децата ... За тези теми предпочитам да си говорим лично , а не в публичен форум. Пак ще си говорим , само че на скайп , сладурка.... Моят мъж реже с нож  всичко що застане меду нас - мене , него и децата .Тая четворка му е свята.Без излишна грубост  , но и без да се замисля се изправя като стълб пред всичко що я застрашава. Затова избрах да съм с него и не съжалявам.... Гледам на него с голяма вяра , опората е - силна страна негова. Имам чувството , че ако задуха вятър - стълб да е ще падне , а той не - преносно разбира се. Има приоритети и хората наоколо знаят това. За други неща  може и да сме спорили като всяка нормална двойка , но не съм се осъмнила и за миг от съвместния ни живот , че може да обърне гръб на мене и децата.Това не. Миши знае , но исках да кажа и за другите момичета - важно мъжко качество е да знаеш , че ако паднеш има кой да те хване. Ех , има много да се говори по тези теми , но аз така ...по-принципно сега ...  Simple Smile

harriet TJB , а скоците ги правим с предпазител  hahaha  никакво нарушаване на четворката , нйет!  Mr. Green

Хора, ако знаете тоя следобед що скитане ударихме ....Благодарете се на майка - заради нея снимам постоянно и всичко, че да е част от нашето ежедневие .... он лайн  албумчетата са  голяма работа ...още на сщият ден се отчитам какво сме правили...Та , и вие намазвате ....Е , то и заради вас снимам де ....  Flutter  Whistling ooooh! Ще ги накача  снимките и ще пусна линкчето пак да погледате . Страхотни  рисунки по стените на моята приятелка - сама си ги е правила .... После в паркчето до нас - луда работа ...едвам чака народа да се стопли - задръстване с майки и колички, а и татковците след работа къде - и те там ... Ще видите .

Ето , качих ги :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=346820&pid=10888322

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 21:30 от petia911

# 103
Пете .. тъкмо си викам  , бреХ иде тайната  ooooh!  Те  са  трябва да викам  Бай Симо   hahaha Joy Но ти  като истински Мосадчанин таз дума мое производство се държа на ниво и не  издаде ...  Laughing

Миши мислех да ти напиша няколко неща , но сега мисля ,че едно има значение -  ние сме с теб и те подкрепяме . Дано тази подкрепа макар от толкова километри , дано тези думи макар и написани дори не на лист , дори не и с разкривен бърз почерк  ти напомня ,че не си сама в бурята и тя никога да не прераства в ураган.

Пете Елади е уникално сладко дете   Crazy
Цитат
Като гледам тати май е ашкенази
- Какво ще рече това ?
А Шахар е тооолкова фотогенична  Laughing Grinning Само за снимка  Wink Може да стане модел , знае ли човек  Party

Какво стана с идеята да снимате от градовете в които се живеете в Израел ...
Може да селектираме и някой снимки да ги поставиме в другата тема ,в първият пост от този който я създава в оформлението   Wink Като ще е Израел , от Израел да е  Laughing

Тази снимка ми е мнооого любима ... уникална е просто за мен http://www.mentha.snimka.bg/album.php?album_id=231342&pid=5463548 
Тя е от  албум на Мента , още от самото начало когато дойде в нашата група и ни почерпи  със снимки , разглеждайки албума ми направи впечатление и ми е в "любими"  Heart Eyes

# 104
Хари,пак си пускала снимки и аз пак не съм ги видяла.
Само ме дразниш и предизвикваш да вися по цял(свободен)ден тук.
Засега съм виждала само малката госпожица с лачените обувки.

Анди,ашкеназите са евреите,които живеят в северните европейски страни - Полша,Русия и тн. Simple Smile
"Южните"са сефарадите,те първоначално са населявали Пиринейския полуостров,южна Франция,Италия и след гонения са дошли на Балканите.
Мисля,че другите могат да добавят още.
Яху ме бъзика и след няколко неуспешни опита да копирам линк от Уики се предавам.
Hug

Поздрави и лека нощ!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт