Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са темите за дискусия във форума и какви са някои от обсъжданите теми?
Какво представляват мартениците в българската култура?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са темите за дискусия във форума и какви са някои от обсъжданите теми?
Темите за дискусия във форума включват празнични поздрави, лични постижения, опит с разсад, интересни истории от пътувания, пазаруване в различни страни, работни предложения и дори диети. Някои от темите, които се обсъждат във форума, включват поздравления за празници, лични постижения , опит с разсадника , интересни истории от пътувания , пазаруване в различни страни и работни предложения. Освен това хората споделят своите диетични преживявания и предлагат съвети на другите.
-
Какво представляват мартениците в българската култура?
Мартениците са традиционни български символи, носени през месец март. Те се състоят от червен и бял вълнен или памучен конец, които се носят като символ на здраве и щастие. Обикновено се носят до 1-ви март, след което се закачат на цветя или дървета, вярвайки, че това ще донесе добра реколта и здраве през годината.
-
Какво е значението на националния празник на България?
-
Какво представлява сериалът 'הבורר' (aBoorer) и защо е интересен?
и така станах каубойка....
ама аз не съм злопаметна и я снимах ....после да и нарисувам рога и брада
-шегичка,стискам палци семейството да се оправи бързо и да мине само с хрема...
,доколкото се вижда от снимките де!
!
.Ама свекито като видя,как и запознавам малкото момченце с моите приятелки в БГ и вика:"на нас една снаха от България ни е достатъчна
".Така че Бг девойките мога да им препоръчам моето братче само
!
. А пък брат ми не е за изпускане и той :красив,умен,с чувство за хумор,много добър кулинар,по професия военен инженер от военно- въздушните сили.........
!Ти си нашата гордост,толкова си борбена!
Аз съм на Адвил
Тя няма от какво да се оплаче, аааа ... българска снаха
ще си мечтае тя тогава за още една българска снаха 
Ще запее тя друга песен
... Днес не е от най- страшните дни, но все едно съм с железен пръстен около главата. М/у другото и една моя приятелка се оплака, сега вие двете и филипинката- може да е от хамсина и при мен. Най- гадно е че още преди да се събудя ме заболя и само си мислех как трябва да стана да си взема хапче... почти не спах
дано да си намерят подходящите половинки. 

Нищо не разбират,значи.