ИЗРАЕЛ 26

• 17 944
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
Ша Ви моля,кандидатките за брата на Цани на опашката NaughtyАз първа предложих мойта дружка Joy Joy
Цани,брат ти е идеален за нея LaughingТой кулинар,тя не може да готви,той с чувство за хумор,тя много не говори!Противоположностите се превличат Joy JoyКазвам ти сериозно,давай да ги запознаваме!Само не ми казвай,че брат ти живее в София,че това вече е голям проблем!Да взема да ти пусна една снимка,на бъдещата снаха,да кажеш дали я одобряваш? Joy Joy

Тали,дано сутринта,като се събудиш,главоболието да е отминало! PraynigДецата са големи сладури!

*hard_defence*,добър избор!

Танче,бързо оздравяване на всички!

А Петя,къде изчезна?

# 151
Да,да,ша имате да взимате.
И аз не мога да готвя Crossing Arms

Колко пари предлагаш,за да стана етърва?
Касови бележки не издавам. Joy

Редактирам,объркАх се.

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 00:10 от Плюшено Мече

# 152
Не се карайте момичета , не се карайте ...  Joy

Аз се оттеглям от брата на Цани ...

Заплюла съм си онзи от снимката  в миналия ми пост .  Sunglasses

# 153
  • На дивана, под юргана
Чакайте, чакайте сега! Тука настана голям хаос! Тези работи така не стават!
Първо трябва да се подадат документите на кандидатите - формуляри, снимки... всичко необходимо, след това да се платят таксите (при мен, разбира се! като най-неподкупен...) и чак след това ще се представяте пред публика!

Тц, тц, тц... ама никакъв ред и организация няма! Че, това си е направо някакъв нов "Айдъл". А публиката... как ще гласува, как ще определяме победителя? Я, тука регламента да уточним първо!

# 154
Цани бързо тук да рапортува данните на момчето!
Като агент на Анди Heart Eyes искам най-доброто за нея! Naughty

Тиги,естествено,че ти ще ръководиш конкурса,ако има такъв.
Все още съм склонна(срещу подходящо обезщетение)да се оттегля. Twisted Evil

# 155
  Ох момичета просълзих се от смях с вас!Не се притеснявайте за всички ще има по някой! Както Tigi предложи,първо си пригответе снимки,формуляри,такси,пък после ще му мислим Naughty!
 Само да вметна че момчето,което hard defence е харесала,а до колкото разбирам и Плюшко също,е приятел на съпруга ми,но вече отдавна е зает Confused,има си много хубава съпруга(фотомодел),от 4 години са заедно dancing dancing dancing,през лятото се ожениха married.И след това есента заминаха за Америка .Пък и той е от  семейство,което не би му разрешило да се ожени за българка Naughty.

Така че 2 те алтернативи са пак:Батko и братчето на Ицик.И както ги виждам нещата,само с Наина ще свършим нещо по-сериозно  Flutter!
 Наина,брат ми сега живее в Плевен,защото му съкратиха щата в София и там беше единственото свободно място отговарящо на неговия ранг.А ти от кой град си?Твоята приятелка в същия град ли живее? newsm78

Tali Dan,Ицик е служител в банка,не се е занимавал с мода.Сега и при тях има съкращения,орязване на заплатите с 2,5% за сега,но се говори и за по-сериозен процент от порядъка на 5%.Той всеки ден се прибира с нерви от работа Sad,нали и аз не работя.Та не знам до кога с тази криза,ужас Shocked.Лошото е че това май е само началото Sick!

Basis,благодаря за пожеланието Heart Eyes!На мен Гърция много ми харесва,около 5 години работех в Българо-Гръцка фирма и много съм пътувала, до Солун,по работа и всяка година до Халкидики на почивка.Много ми харесва тяхната кухня eat:риби,октоподи,калмари,тиквички....божество!Тук рядко хапвам морски дарове,Ицик не яде,а пък да приготвям 2 ястия ми е трудна задача Cry.Само като излизаме да хапваме навън,но това е по-рядко Confused.

Лека нощ на всички!  newsm46

# 156
Ихааа,какво е станало тук ,докато аз бях в ролята на Доктор Куин ..... LaughingНО ефект има - децата са добре,баща им тоже!Аничка все още спи ,почти 12 часа нощен сън!(баща й тоже)И аз съм се наспала.А навън едно слънце - малиии,иде ми да се наконтя и хукна по улиците.Обожавам слънцето,светлината!Освобождава ме от депресия.... Grinning

Та като сте се захванали със сватосване - Петеее,няма ли как да покажеш снимки на моите малки Убавици на Елади,че от показаните тук ергени,аз него харесах.Едната е малко по-голяма ,а другата е малко по-малка.Магарийка си я знаете - тя е симпатяга,а Ани -да се похваля и аз с моето гардже - във вторник е на снимки за бебешка мода.Харесаха я на празника за Баба МАрта в МОЛ-а и вчера се обадиха да ни поканят.Питаха ме кой размер носи?На мама бухтичката ще се изявава в модния бранш Mr. GreenКато казах на баткото ,коментара беше - "-Ооо,в светлината на прожекторите!"(много ги обича,милия)

И ние с баща й вместо да се занимаваме с простотии,по-добре да се вземаме в ръце,да стъпим здраво на крака и да се радваме да децата и да им показваме обичта си!Че са живи и здрави,па и хубави! Laughing(ама,ха!)

Плюшка,много те обича тази моя Мади!

Мигренозните момичета,мога само да кажа,че по-силна болка от мигрената е болката след спинална упойка ,ако не е направена майсторски и не си наливал много течности след това (след раждането на Аничка съм изпила 8-10 литра вода за по-малко 24 часа)Но след Миши болката беше кошмаааар ,исках да се самоубия!Мина ми след един куп опиати.

Прегръщам всички, (Тигре , теб не смея ,че да не ми скочи Тигрицата)!

# 157
Добро утро ,банда! wavey

Ще има сватба! smile3508
Довечера който иска снимки,на ЛС,показвам булката,че е много хубава 4470,да не я гепне някой! Joy Joy
Цани,ат ти казах,че разстоянието ще е проблем!Има,няма 300км,ама то за либофта,граници няма Joy Joy

Миши,радвам се ,че вече сте здрави!Навън днес е пролет!Грее едно слънце  Nature Sunny,само за разходки.

# 158
  • На дивана, под юргана
Прегръщам всички, (Тигре , теб не смея ,че да не ми скочи Тигрицата)!

Joy

Радвам се, че вече си по-весела!  Grinning

# 159
  • T"A
Леле, какви са тези шидухим тука (шидух - сватосване; шидухим - сватосвания) Crazy А Тигър пък веднага използва възможността да изкара някой лев  Joy

И аз имам ергени за женене, моля, моля 

Мисля, че днес имаме повод за поздрав и почерпка, но почерпващата е с друг часовник  Thinking

Мила Hand, честит първи рожден ден на малкото ти момиченце и на теб като нейна майка!!!

(дано не съм се заблудила с датата)

На теб желая щастливо майчинство, а на Нати - щастливо детство
                            - много здраве и късмет, много усмивки и успехи на канадска земя, и винаги да бъдете заобиколени от добри хора, приятели и да имате подкрепа и любов, и изобщо да реализирате мечтите си Наздраве, до 120!!!

Бубе, ние имаме може би всички албуми на ha'Yehudim, но аз предпочитам Кнесиат а'Сехел, миналата година ги слушах и на живо, те правят по-мелодичен рок  Peace (по-лек, де)
ле'мая йеш екдах (мая има пистолет): http://www.youtube.com/watch?v=iaM8D93LWPE
ядаим ле'мальа (ръцете горе): http://www.youtube.com/watch?v=fHxZvox_PX8
аину осим а'ава (правехме любов) http://www.youtube.com/watch?v=cfD_g0gXl5s
  superuu
Мъжът ми пък обича Машина:
ейн маком ахер (няма друго място): http://www.youtube.com/watch?v=2U1X1qxT3kE
машеу катан ве'тов (нещо малко и хубаво): http://www.youtube.com/watch?v=Vm6AH9sC_Wk

# 160
  • Някъде там...

Честит рожден ден на Нати!!!
Аз следвам примера на Мента а ако тя е сбъркала ще я изклюкаря   Joy

# 161
  • Пловдив
Благодаря за стиснатите палци на всички ви! Това наистина ме зарежда с много положителна енергия.  Върнахме 4 ембриончета и сега ... чакаме.

# 162
Пешек  Peace  Hug! Продължавам да стискам!

На сладката и чаровна Нати, честит Първи Рожден Ден!
Да е винаги здрава, весела и усмихната!
Весело и щастливо детство!

Ханд, честито! Да ти е здрава и послушна рожденничката! Специално поздрави и г-н Ханд-ов и майка ти! Весело посрещане на празника и Наздраве   bouquet   bouquet   bouquet!

# 163
  • Някъде там...
Ох иврита ми е достигнал такова ниво,че без да искам разбрах какъв ще е подарака ми за рождения ден...Ще си имам коте,черничко Simple Smile ще ви покажа снимки като го получа  Peace Най-после ще си имам отново дружка след като предното ми котенце умря в ръцете ми ...Сега се подготвям за театъра който ще направя като си получа подаръка,не искам мъжо да се усети,че съм разбрала  Peace

# 164
Ох иврита ми е достигнал такова ниво,че без да искам разбрах какъв ще е подарака ми за рождения ден...Ще си имам коте,черничко Simple Smile

Joy  Joy Браво на теб, не ти ли подозират вече в усъвършенстването на езика  hahaha?!
Я кажи почнахте ли да си говорите на иврит кала?

Общи условия

Активация на акаунт