ИЗРАЕЛ 26

• 17 940
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде там...
Аз да ама мъжо се опъва  hahaha свикнал бил да говори с мен на аглийски и сега не можел да си изкриви езика...
Ами явно си мислят,че сбора ми от думи не е достатъчен за да разбера а пропускат момента с женската логика и как си навързвам думички и си правя някакво заключение.Понякога това заключение е грешно ,но понякога като днес си е напълно правилно...А и той отиде до Хайфа без мен...това още повече говори за подарък...Ох съседката простря прането и сега се носи страхотен аромат просто е супер-слънчице,топличко,птички пеят и един страхотен мирис.Тези дни покрай дъжда тук миришеше само на кравешки л....а  Sick
Забравих да успокоя Ментичка,че нейните така любими,черни,пеещи,огромни буболечки се появиха вече.Днес видях първата...Мъжо я размаза Grinning

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 12:47 от Boryana

# 166
  • София-България, Израел - където си поискам
ЧЕСТИТ 1-ви РОЖДЕН ДЕН НА НАТИ!
ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!

весело и безгрижно детство!

# 167
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАТИ!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!!

# 168
Много пишете бе  Simple Smile и какви са тези гаджосвания тука бе Joy 
Аз си трая ...ама ако дам снимка на сестра си /на Цани или Тигър/ всички отпадате казвам ви   Mr. Green.../майтапа се ей.. Wink....

Цани наистина изглеждате като манекенско семейство- и двамата сте хубави, високи,слаби  Peace Тя свекърва ти трябва да се гордее с такава снаха  според мен.

Бории голяма си скица ти Joy, кога почваш работа ? хаха мислиш какъв театър ще изиграеш...като видиш котето,ще се справиш сигурна съм. Wink Как ще го кръстиш черниото сладък?

Тали ,Мента - дано ви е минало главоболието.

# 169
Цитат
Върнахме 4 ембриончета и сега ... чакаме.
Пешек,и ние тръпнем в очакване с теб! Praynig

Петя,днес се губи.Сигурно е по разходки. family

Хенд,честита ти рожденничка сладичка!Да ви е жива и здрава!

Ей,тази Боряна - опасна е !Иначе иврита й бил труден,ама разбира ли,разбира .Прави се на ударена и агентства. Mr. Green Listen
Какви са тези пеещи буболечки? newsm78

# 170
  • Някъде там...
Котака мислех да го кръстя конче  Joy ама куцо ми звучи та може да е пони  Joy
Работата сигурно другия месец  Praynig
Днес е пазарен ден и сигурно всички са по магазините,аз тая работа я свърших в 9 сутринта...
А буболечките са едно огромни,тлъсти като хлебарки и Мента много пищяла от тях,та викам да се пошегувам леко за нейна сметка  Joy Медн ме е страх от паяци и те също излязоха вече  Sick

# 171
Хлебаркииии  Sick
Не успяхме да излезем преди обед.Ицо ходи на лекар.А сега ще спят и то после ще е късно.Така ще изпусна хубавото временце.
Цани,а каква снаха иска свекърва ти ?Може би от Шри Ланка.За разнообразие. Mr. Green

# 172
  • На дивана, под юргана
Боряна, можеш да го кръстиш "Тигър" пък... ще си имам дружка!  Laughing

# 173
  • Някъде там...
Танче,не са просто хлебарки това са огромни хлебарки и летят и пеят.Може и да си имат друго име но аз поне не го знам  newsm78
Моята котка дойде,невероятно красива е.И понеже собствениците са я гледали са я кръстили Кола та си дойде с името  Peace Страшна красота ей ама сега е скрита под леглото така,че за снимки незнам кога...Този път не е бебе,та няма аз да тичам за да я водя в тоалетната,тя ще си ходи сама.На 8 месеца е и е дебеланка  Hug
Тиги трябва да е Тигра,че е жена  Peace ама е абсолютно черна не се вързва ... иначе е яка идеята  Peace

# 174
  Ехе , бая сте писали !Наина ,Миши тук съм ! Пролет навънка , кеф голям , само скитаме , утре шпак ще сме така !Каква пролет ...ЛЯТО направо - 30 градуса мор изведнъж стана!

Машалла!  Mr. Green  :   
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10897410   Боряна , не се издавай - дръж се мосадски  hahaha Аромати, а ?  Joy Готина си каугърлкЕ !  Flutter Внимавай си !  Flutter

ХАНД , браво! Сега сте заедно - наслаждавайте се ! ЧРД на малката кукла , искаме снимки , не се стискай!

Тали, да се оправяш - в това хубаво време и баш по празници !Оф .... ! Ама малките какви са сладки  Grinning !

Миши , понеже Елади няма татко  та с някой от братята на майка  му ще говориш по тоя  въпрос .Мога да те уредя  да говориш с моя мъж - протекциите са си  друго нещо  hahaha Joy .... Скица си!

Тигре , Тигре ...ПР-ството ти върви добре , както и всякакви посреднически дейности между жени  hahaha Joy Може  вместо Тигър  да се кръсти котето Пума , бе ...к'во ....пак котешко, хем черно някакси така звучи ... А , Боряна ?

Малко снимки :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=346820&pid=10916830  От тук надясно ....Вчера един колега на мъжа ми прати на Шахар подаръче  за  РД , който мина ...Получава си още детето подаръци ... викам този е под формата на инвистиция в бъдещо заздравяване на  бизнес връзките , а детето намаза  hahaha Нека , нека .... Рибки - вчера ги донесе - бяха 3 , тая сутрин - 2 ... Малките се пулят къде е третата ....Казах им , че е избягала , защото баща им я намерил умряла и я хвърлил в тоалетната  Crazy без да казва ... Седнали и се чудят сега децата - как така избягала  newsm78 ooooh! Whistling ...Гледат се умно един друг и после Саги ми казва - "Мамо , нещо не ми казваш, ама  карай! " (ло , нора , ен давар ...)  Joy Ще ме уморят ... 

Жега , жега  - ужааас ! Още малко и влиза съботата , та от сега да кажа -

Шабат Шалом !

Забравих да кажа - вчера още един тракторист убиец вдигна полицейска кола във въздуха с трактора...Накрая няма убити , освен самият той .Шофьор на такси с оръжие го застрелва на момента.   

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 16:50 от petia911

# 175
  • На дивана, под юргана
Може  вместо Тигър  да се кръсти котето Пума , бе ...к'во ....пак котешко, хем черно някакси така звучи ...

Става! А може и просто "Маца" - много по български ще звучи!  Laughing

# 176
ЧЕСТИ РОЖДЕН ДЕН на Нати!
Петенце,много са ти хубави дечицата,всеки път им се радвам.Личи си че бг майка ги е раждал  bowuuа!
 Борянка очевидно доста добре напредваш с езика,браво.Много хубав подарък си имаш,черна котка,на мен са ми лубими  Crazy!Защо са ги набетили ,че ниосят лош късмет,не ми го побира главата newsm78!
Татянка мила и аз не знам тая моя свекърва каква снаха иска  Rolling Eyes.Мен със свещ да ме беще търсила нямаше да ме намери  Blush,пък видиш ли тя се оплаква.Толкова добре се грожа за синчето и,ама аз си мисля че малко или много всяка майка ревнува от снахата.Чиста майчина ревност,поради по-малко внимание.
 Harriet TBJ,благодаря ти Hug!А ти не се притеснявай конкурса все още продължава,така че очаквам снимки на сестра ти  hahaha hahaha hahaha!
 Наина чакам снимки на лични Peace!
 Шабат шалом!  bouquet

# 177
Еее защо моя пич е женен  Crossing Arms Тва ,че за модел не ме плаши особено  Whistling
Но 4 години заедно  ... 
Иначе изглежда готин , хипар...   
Цани ако имаш снимки някакви още да го видя по от близко може да споделиш  Laughing Може и с жена му ...  Тя каква е по народност ?   

Бории , честита  котанка  Laughing   Ако питаш мене не ги осветлявай ,че разбираш ... дръж се като мосадчанин  Sunglasses  Joy

За всички  Hug

# 178
  newsm59 newsm67 ЧРД на сладураната на Ханд!
Бори честита котка аз обожавам котки и още съм с травма, откакто и на мен ми умря котенцето. Намерих го изоставено навън и беше на една седмица само и всички ме успокояваха,че нямало шанс като е толкова малко и сигурно за това го е изоставила майка му, но аз още го изживявам и не съм готова за ново другарче вкъщи. Иначе черната котка в къщи е на късмет казват. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=349996&pid=10924736 ето и малкото сладурче Cry

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 00:02 от mimkis

# 179
И от ме честит празник на детенцето на Ханд   bouquet  bouquet  bouquet

Ето нещо ,което се надявам да ви накара да се усмихнете  -  http://www.vbox7.com/play:31c48d0d Joy
На мен ми е смешно , но гадно постъпиха с горкото момиче . Тя милата толкова се е притеснила...

Общи условия

Активация на акаунт