ИЗРАЕЛ 26

• 17 927
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
шабатът като закон за регламентирана почивка е бил бая прогресивна идея за времето си... аз бих искал да има 4-5 шабата в седмицата, например...  Wink

Напълно съм съгласна  Peace И за броят на шабатите съм за  Peace.

Мерси за комплиментите за дечковците. Индианката наистина се вживява в ролята  Laughing, дано да не вали утре. Аз разбира се ще и сложа тишъртка отдолу. А синеочкото много точно си го уловила, Хари за честиността! Признава всичко, че и белите на  сестра си.

Кукула обръща ли се на името си  Grinning?

Влизам на бързо,че имам едни гости,дето много не ги трая!

Да не са свекърите ?! шегувам се, първата ми асоциация беше това  Whistling

Пете, Това са нашите рибочки. Подариха една на Вик преди време и се принудихме да купим аквариум. Да знаеш, че в този вашият съд макар и хубав няма да могат да живеят дълго. Трябва им аквариум (златните като вашите и нашите) са големи и им трябват по ~15, 20 л/вода на рибка. Също и много цапат- трябва помпа и филтър. Но на първо време можете и така.

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 21:41 от Tali Dan

# 211
  • Някъде там...
Съмнявам се да си познава името,но странното е,че познава гласа ми и като почна да тупам по леглото напада като откачена.От игри цялата съм надрана,откачалка е  Joy
Аз забравих да ви се похваля,че за мен следват няколкото шабата(шабатом ли беше???) На Улпан съм чак в четвъртък и после е пак шабат  Joy е така като мен да я докарате  bowuu

# 212
шабатоН  Wink

# 213
  • Някъде там...
Шабатом-шабатон все тая аз не съм на даскало цяла седмица  Joy Ако някой ми види ухилената физиономия сигурно ще ме прати за освидетелстване  Joy
Кукула много хареса рибките Grinning

# 214
  • На дивана, под юргана
Ама всеки четвъртък ли ще трябва да ходиш на улпан? - да перифразирам братята сърби...  Laughing

# 215
  • Някъде там...
Тиги като пускаш такива шеги ще им правиш превод в ефир не аз да се потя как да обясня на мъжо защо се хиля,държа се за корема и стискам кълки да не пусна  Joy

# 216
Кукула много хареса рибките Grinning

А долу лапите  Naughty! Голямата и дебелата е моя и се казва Шаро- защото е петниста. На Вик неговата е с най- дълга опашка и се казва Немо, на Меди рибката  е като с червило и се казва Перла (имахме и Перлита, Сомик и Кипа Адома, но една болест ги порази още в началото). Що инфо изчетох как да ги гледаме правилно  ooooh!, сега вече тръгна работата...

Това беше Кипа Адома- Червената шапка  Sad...

# 217
  • На дивана, под юргана
Тиги като пускаш такива шеги ще им правиш превод в ефир не аз да се потя как да обясня на мъжо защо се хиля,държа се за корема и стискам кълки да не пусна  Joy

Ми... аз си мисля, че всички го знаят този брадат виц...

Събрали в едно сръбско предприятие персонала и шефът им казва:
- За да не си тровиме живота, отсега нататък в понеделник няма да се работи, във вторник ще се подготвяме за работа, в сряда ще работим, в четвъртък ще се подготвяме за уикенда, в петък също няма да работим, събота и неделя - уикенд. Имате ли въпроси?
Един от работниците вдига ръка и пита:
- Ама шефе, всяка сряда ли ще работим?

А ето и още един:
В бившата Югославия смятали черногорците за мно-о-ого мързеливи. И ето как звучала физзарядката по черногорското радио:
- Едно - две, едно - две, едно - две, нагоре - надолу, нагоре - надолу... А сега и с другия клепач!

# 218
  • T"A
Влизам набързо...

Пете, хубави снимки сте направили! Видях, че още излизате с двойната количка, но сигурно Саги вече не се качва в нея  Thinking Скоро и Шахар ще издържа на повече ходене, че иначе ми изглежда като да носиш камион със себе си...
Аз обичам птички, но навън, вкъщи - ць  Naughty Камо-ли да си представя да съм бременна и да трябва да гоня някое пиле из апартамента  Laughing

Тали, много оригинален костюм сте измислили - на индианка  Hug А как и отива на Меди  Heart Eyes (само се чудя няма ли да и е студено) Вик, не разбрах, с кой от двата костюма ще бъде в градината? Хубаво, че на децата не им е минал меракът за рибки  Hug след като сте ги взели + аквариум и т.н.

selamlar, Борянче, аз не се омъжвах по канона, но равинът ни задължи да го научим преди церемонията. Не зная за никакво плащане от страна на булката или родителите и, напротив - мъжът я "купува" с пръстен и подписва договор, в който се задължава да я обезщети при евентуална раздяла с определена сума. Освен това е длъжен да и осигури ниво на живот след развода, каквото и е осигурявал по време на брака - законът е много строг в това отношение  Peace Преди сватбата писах доста, selamlar, ако ти е интересно кликни на старите ми постове по тази тема:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=290654.msg7467095#msg7467095. За пазенето на съботата и аз не те разбрах  Thinking Интересно е за евреите в Турция, имах съученичка в училището по иврит - турска еврейка, разменяхме си шеги за гювеча, имаше и румънки, и те ни закачаха на тази тема  Mr. Green

Отивам да ви дочитам и да ви разгледам домашните любимци  Mr. Green  Hug   smile3519
 Animal Tropical Fish     

# 219
  • Някъде там...

# 220
           ЧЕСТИТ 8 Март, мили Дами!

Пожелавам ви да сте винаги усмихнати,здрави, обичани и неотразими!

# 221
Бори много е сладка Кукула. А за Гизмо Sad много добре те разбирам.  Моят мъж за кученце сега ме навива, ще видим коте или куче  newsm78?
         Тали, добре си ги спретнала твоите сладури newsm10.
          Ментичка много хубави птички. Току виж и на теб носят някакво послание като на Петя Wink.
          Тиги и аз напълно подкрепям идеята за шабата. Колкото повече по-добре Laughing
           За Югословенския хумор виждам,че си добре запознат. Черногорците казват" Ако ти се доработи,седни, помисли- ще размислиш." hahaha Party  Laughing

# 222
  • София-България, Израел - където си поискам
Тали, ти си знаеш, а ма аз пак да кажа- много са ти сладки дечковците HugМного хубави костюми сте избрали и направили Peace.Весел празник!
Селамлар, за пръв път чувам за такива обичаи Rolling Eyes
Тиги, готин виц, за много хора е и верен Peace
Бубе, ти голяма ваканция ще изкараш Laughing, след месец за Песах пак няма да учиш 2 седмици и вече почти ще си завършила, официално кога ви свършва улпана?Кога ще е изпита ви?

# 223
  • Някъде там...
Добро утро Simple Smile
Мимкис кученце Simple Smile Ще можеш да си го разхождаш и да е винаги с теб.Обичам котките ама не мога да и сложа каишка и да я изведа на разходка...
Жаки аз изпит няма да държа...Водя се един вид нелегално там  Joy Не питай защо-незнам.Още като се записвах казаха,че ще позволят да уча там ама накрая изпит и диплома няма да имам ...А иначе мисля,че имам още 2 месеца до към края на май мисля,че е..

# 224
Цитат
аз бих искал да има 4-5 шабата в седмицата, например... 
Алоууу,аз като нямам нито един почивен ден,а?И после не съм била работила нищо. Crossing Arms 

Наистина има християнски деноминации,които стриктно спазват почивния ден,например адвентистите са много твърди в това.

ТАли,жестоко костУми! newsm10Като се събуди МАди ще я извикам да й ги покажа.А костенурката Нинджа дори и на дърво се е снимал....  JoyА Меди е много готина индианка ! Crazy
Тигре,със чисто сърце те признавам за душата на компанията! HugСега е момента да ни раздадеш букетчетата за празника -  Laughing!

Мили мои, ето и моя поздрав по случай празника :

Образ на жена. Излъчване. Безмълвност. Красота.
Сияние. И необхватност. Разгърнати ухания.
Мистичен ключов знак от дълъг нотопис за любовта.
Излята същност. Съвършенство и хармония.

Магия тайнствена. Акорд. И… трепет на Вселената.
Адажио и скерцо. Мелодия на утринна соната.
Ритмичност. Докосване на сетива. С дъх творена.
Тя е живот в живота. Дар Божи на земята!

Общи условия

Активация на акаунт