Някой ползвал ли е услугите на Емпреса?

• 48 926
  • 649
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Na сайта има малко информация за днешния курс от Англия.
Буса ще е в България в петък вечерта в София и Плевен а събота е в Пловдив и Варна
Лек и безавариен да е им желая. Simple Smile

# 211
  • на пистата
Буса ще е в България в петък вечерта в София и Плевен а събота е в Пловдив и Варна  newsm78 нищо не разбрах от това изречение,кога в повдив, кога варна, кога софия

# 212
Буса ще е в България в петък вечерта в София и Плевен а събота е в Пловдив и Варна  newsm78 нищо не разбрах от това изречение,кога в повдив, кога варна, кога софия

smile3514 

# 213
Хайде. Взех пакетите. Разгледах всичко. Добре, че инфакола беше вътре. Утре ще релаксирам.

# 214
  • into the blue
Според мен в петък ще се разтовари в Плевен и София,а в събота Пловдив и Варна.  Rolling Eyes

# 215
  • Варна
Ми аз разбрах.
В събота ще си получа нещата тук във Варна.

# 216
  • софия
Според мен в петък ще се разтовари в Плевен и София,а в събота Пловдив и Варна.  Rolling Eyes
Е, сега ме хвърлихте в оркестъра! Как в петък ще разтоварва в София, като днес е пристигнал тук и дори някои са си взели вече нещата? Thinking

# 217
  • Станимака
 Преди малко ми се обадиха, утре в 12часа камиона ще е в Пловдив на Кауфланд newsm44

# 218
  • into the blue
zvanche ,става въпрос за буса,който е тръгнал днес от Англия.  Peace

# 219
  • на пистата
Е, сега ме хвърлихте в оркестъра! Как в петък ще разтоварва в София, като днес е пристигнал тук и дори някои са си взели вече нещата? Thinking
това е за буса който е тръгнал днес от лондон

# 220
  • софия
Пу,пу
nameika и Стихия, благодаря  Hug Съвсем се ошеметих с тези доставки и бусове  ooooh!
Много бързо идва по принцип  Shocked

# 221
Na сайта има малко информация за днешния курс от Англия.
Буса ще е в България в петък вечерта в София и Плевен а събота е в Пловдив и Варна
Лек и безавариен да е им желая. Simple Smile
Това къде го прочете,че аз рових из сайта и не видях newsm78

# 222
  • Варна
При разписанието на курсовете в календар.

# 223
Аз утре се надявам, че ще успея да ида да си взема пратките.

# 224
Преди малко ми се обадиха, утре в 12часа камиона ще е в Пловдив на Кауфланд newsm44

PraynigХа дано-и на мен се обадиха,но по-предния път 12 на обяд се превърна в 20 часа вечерта-добре че бях в района де  Tired

Общи условия

Активация на акаунт