Някой ползвал ли е услугите на Емпреса?

• 48 927
  • 649
  •   1
Отговори
# 225
Буса ще е в България в петък вечерта в София и Плевен а събота е в Пловдив и Варна  newsm78 нищо не разбрах от това изречение,кога в повдив, кога варна, кога софия
  ами написах  тук че информация ще има на моя сайт и там под курса за 11.03 го пиши това и ако влезиш там ще успееш да разбереш нещо, Wink петък е дата 13 за софия и плевен а 14 за варна и пловдив

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 00:40 от empresa

# 226
  • Sofia
Няма да ходя 2 пъти, ще изчакам и бусът да пристигне.
Нещата от него в София кога ще може да вземат?

# 227
  • Отвъд алеята зад шкафа
Няма да ходя 2 пъти, ще изчакам и бусът да пристигне.
Нещата от него в София кога ще може да вземат?

Вероятно в понеделник, след като бусът ще е в София в петък вечерта. Не вярвам да работят събота и неделя.

# 228
  • Sofia
Ще работят в събота до обяд. Така снощи ми писа Мариела на скайп.  Peace

# 229
  • Sofia
Благодаря !   bouquet

# 230
Влизам в account -adresses-view all postal adresses-add new adress (If you've moved, you may want to review your other addresses to make sure they're correct (for example, your registration address). After completing your transaction, go to the Addresses link in My eBay to review all of your addresses) там ли да въведа адреса на емпреса ... да не се премахне така моя адрес ... и кои е точният им адрес...моето име ли трябва да пиша

# 231
За първи път ще  ходя до Емпреса и искам да попитам как точно да си получа пратките, само по имена ли става? Офиса бързо ли се намира, има ли табелка? Благодаря.

Loko691 на мен и драта адреса са ми адресите на Емпреса, адреса на регистрация и пощенския адрес.

# 232
  • Варна
empresa, пълна ти е кутията за ЛС, затова ти напомням тук за уговорката за моите неща и изпращането им до Варна. Peace

# 233
empresa, пълна ти е кутията за ЛС, затова ти напомням тук за уговорката за моите неща и изпращането им до Варна. Peace

obadih se veche  Simple Smile

# 234
  • София
За първи път ще  ходя до Емпреса и искам да попитам как точно да си получа пратките, само по имена ли става? Офиса бързо ли се намира, има ли табелка? Благодаря.

По имена се получават. Офисът е на Пирин 5, звъниш на звънеца на портиера или по телефона на Виолета и тя излиза.

# 235
Кой телефон на фирмата пишете в ebay , защото въвеждам 02074743444 , който ми даде шефа на фирмата и не ми приема рехистрацията на адреса , заради телефона , моля отговорете

# 236
А във Варна къде ще се получават пратките ?

# 237
 Peace За Пловдив -отче bowuuт-супер съм доволна- Peaceще чакам съботата с нетърпение  Hug Мариела   bouquet  bouquet  bouquet

# 238
  • на пистата
мариела,да знаеш днес дали са изпращали нещата от софия по куриерите newsm78

# 239
  • Варна

obadih se veche  Simple Smile

Hug

Общи условия

Активация на акаунт