Отговори
# 195
толо, може ли тел. на Драганов да направя сверка, защото аз имам негова визитка, но е от преди три години, когато водих Рая Rolling Eyes Мерси  предварително Wink

# 196
Еми,телефонът му е 0898 503 010.Днес се обаждах,така че е актуален  Peace

# 197
# 198
Здравейте от нас с беба!

Ние сме добре, наслаждаваме се на малкото останали дни, в които ще си имаме при нас баба и после ще трябва да се справяме сами Crazy

Десика, усещането което имаш за гърдите го има и при мен, явно е нормално.

Момичета, имам въпрос  колко памперса наакват вашите бебоци на ден, ние поне по 5-6. Дали е нормално или е множко newsm78

За разходките, аз възнамерявам след десетина дни да изкарам бебка за около половин час и после постепенно за повечко.

# 199
Привет!
Гери,прочетох твоя пост и честно да ти кажа ми олекна! ooooh!-не сме единствените!Ника почти не спи също.Айде през ноща все й се събират по повечко да спи,но от сутринта е кошмар.Минават почти 3-4 часа,докато я приспя,а после като я сложа в креватчето се буди и айде пак наново...направо незнам,толкова съм скапана! LaughingНо явно и това го има-някои бебоци спят по много,друго по-малко.Пък и гадните колики все още ни мъчат,въпреки капките и чая.
Деси, нашата педиатърка ни каза,след като се накърмим да давам малко водичка или чайче от копърче на бебка,за да й се изчисти езичето от млякото.Но съвсем мъничко.Иначе между храненията,когато имам възможност й давам чайчето от копър на Хипп.
Ние днес за 2-и път-този път успешен,излизаме навън.Временцето беше страхотно и много слънчево при нас и тя сладко сладко заспа в количката.Но стояхме само 20 минути.Утре пак!
Аз сега отивам да си взема душ най-накрая,че цялата съм в кърма Laughing
Честито на всички месечинки днес!Да са живи и здрави,спокойни и без колики!

# 200
Айде да се отчетем - пораснали сме с 2см. и 1200гр.
За ЕБХ нашата мома си показа още на петия ден, че не иска да ака в памперса, та от тогава сме над лигена. Но все се обвинявам, че много рано я започнахме. Лесно я разбирам - ръмжи и ме гледа в очите  Shocked Сега е по-дебре, защото започна да ака по три пъти на ден в по-големи количества. Иначе през ноща душичката си ръмжеше, а майка й спеше  Embarassed
dessi06 дето си показва - някои бебчета пият много вода, други не близват.
Нашата пие много вода - тя е закърмена с вода  Wink в родилно изкара два дена само на вода.
Ако решиш да даваш, гледай да не е за сметка на кърмата.
Нашето педи каза, че е хубаво детето да е на ТИ с водата, защото кърмачетата може да нямат нужда от вода, но при жеги и висока температура е желателно да пият...
Залагалка давам и на батковците съм давала. След баня докато се облечем много ревем и ако не е залагалката сигурно без глас ще остане. Днес на ваксината пак като отвори едно гърло-о-о-о тикнах залагалката и млъкна. При условие, че мога да и спестя някоя порция рев...
За разходките пак зависи от мамата, ако е хаймана като мене... по улиците се кърмим  smile3555
Губи ми се йоркширското териерче(аватар)  newsm78

# 201
  • София
Здравейте,майчета!Благодаря ви за милите пожелания! Hug

Ние сме си у дома от 3 дни и все още се адаптираме един към друг.Борим се с кърмене и умора.Като изключим това,бих казала,че се чувствам най-щастливата жена на света.Най-накрая се сбъдна и нашата мечта.После ще се опитам да ви изчета,че още съм ужасно дезорганизирана и нямам време за нищо,а и след малко ще "сервирам" закуската на Сами.

# 202
И ние днес бяхме на консултация.Резултата е 4200 гр. и 54 см.  ShockedА като знам какви мънички се родихме  Simple Smile Момичета,къде биха на вашите бебоци противохепатитната?На нас в бедрото,но бях чела,че на някой от вас май в петичката са я били
И ние пръцкаме доста  Embarassed
И водичка си пием.Много по-малко от преди,но мисля,че е защото увеличихме дозата на АМ.
Момичета,хвърлихте ли вече някъде пъпчетата на бебоците?

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 17:35 от naiema

# 203
  • Пловдив
Да се отчета и аз след днещното претегляне. Моя юнак е 3460 гр. т.е. качил е от изписването до днес за 11 дни 320 гр. Възстановил е килограмите си от ражденето и е 160 гр. отгоре. Много се зарадвах защото имах големи съмнения дали се храни добре.
Биби, и Свилен има такива пъпчици каквито описваш. Днес Смирнова ми изписа едно мазилце. В момента рецептата е у баща ми, че го помолих той да ми го купи, като се върне ще ти пиша на ЛС какво е, може да се консултираш с твоята докторка и евентуално да го ползвате. Колкото за свеки, хич не й се връзвай, особено ако виждаш че е добронамерена. След няколко месеца само, уверявам те, с удоволствие ще се възползваш всеки път когато някой иска да ти вземе малкия макари за 5 мин. от ръцете  Wink Майката на мъжът ми живее на 400 км от нас и идва само на официални посещения, още с първото дете ми каза че е европейска баба и внуци не гледа  Wink Добре че са моите мама и тати да помагат.
Нещо ми се загуби Нежното цвете, ще чакаме новини и от нея, май само тя остана от пловдивската група.
Поздрави!   bouquet

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 17:53 от Linkata

# 204
Да се отчетем и ние след днешния преглед..Гошко е вече 50см и е 3200гр., а Насето е 47см,2800гр. Е,на фона на вашите 4-5 кла нашите мъници направо се губят,ама ще наваксаме и ние Mr. Green Боцнахме се,поревахме мъничко и така... Новината за деня в нашето семейство е,че Гошко се издриска след почти 3 -дневно мъчение...Ама яко си свърши работата и всички сме много доволни.
Айде сега да спретна бебешката и татковата манджа и после-пак тук Hug

# 205
  • в сърцето на един мъж...
Деси, тук витамин Д и флуор са на едно хапче и се дават заедно. Ама е ужасно гадно и на мен ми е все трудно да го давам.
За водата - в жегите е добре да се пробват бебетата, ама зимата за какво им е, освен че им се пълни корема и не ядат newsm78
За залъгалката - аз давам само като я видя да си пъха пръста в устата. Тя иначе я плюе и не я иска.
А ние сме вече 3620 Laughing

# 206
Здравейте, маминки!

Днес отчета ми е за мен - бях на контролен. Всичко с операцията и матката е добре. Доки каза, че мога да правя всичко, но постепенно, да не се претоварвам изведнъж. И ми каза да не забременявам 2 години  Sad като се замисля ........ кога ли ще раждам братчето на Пламенка newsm78

naiema , на нас ваксината ни я биха в бутчето Simple Smile

И аз искам да попитам за водичката. По начало малката не иска вода и стиска устни като и тикам биберона с водата, но от вчера, след всякакви опити да я укротя /включително с кърмене/ и да спре да реве, накрая реших да пробвам с водата и тя пийна доста /т.е. 20-30 мл., което за никакво пиене преди си е доста/. Днес пак пробвах да я успокоя с вода, след като опитах с кърма, но тя изплюваше цицата след 2-3 смуквания, и тя пийна вода. Та се чудя дали това пиене на вода ще я отблъсне от сукането?!?  newsm78

# 207
  • София
  Linkata радвам се за добрите резултати от консултацията при педиатъра  Hug

# 208
  • София
Аз само да се запиша, че като гледам ма, май ще пропусна темата, тези дни сме на прегледи насам, натам, пък да видим, ааа и вече сме 3940 гр. с пълен памперс...Simple Smile

# 209
бърз поздрав и от нас на всички

ние сме добре, т.е нищо бебешко не ни е чуждо

Сега ме отивам в банята и утре пак

Целувки на всички

Общи условия

Активация на акаунт