, пък в резултат аз вече не знам в какво вярвам. Вече си мислех, че е гладен, но е наддал почти килограм за месец, което е ок 
, пък в резултат аз вече не знам в какво вярвам.
) за терен за 100лв. Ако някой се интересува и предвид,че тези билети вече са свършили да ми пише.

) за терен за 100лв. Ако някой се интересува и предвид,че тези билети вече са свършили да ми пише.
Но сега ми е доста трудно вече да отделя време за такова мероприятие,макар че е веднъж в живота,пък и 100лв са си 100лв,нали разбираш...Вече разсъждавам така... Ееех,Мадона...Уникална е!!! Голяма фенка съм й 
А към 3.00 ч и баткото пристигна,та съвсем ни отесня леглото..и таткото се премести накрая на дивана.Голямо движение тази нощ!

Много сте красиви наистина, само малко странично сте снимката, но пак сте си хубави

Най-добре е в ръцете на мама, а цицата е най добрата паница. Вчера бяхме на консултация, качили сме почти ккило
Педито ми каза многозначително: трябва да намалите яденетата от 7 на 6
аз на ум си казах уф значи от 16 трябва да ги направим 15

Оставете ме мен,ама като го гледам как се напъва и мъчи...Докато яде също често сумти и се свива,дави се понякога.Аз го оригвам и по в реме на хранене,но като приключим въпреки,че се е оригнал поне три пъти докато е ял,после пак се оригва по около 10 пъти
Но пък дететто ще реши кога да яде по-малко. Как да му давам да яде по нарядко като той е постоянно буден и пищи и естествено, че по-бързо изразходва манджата.
Педито каза да намалим хрненията и да махаме нощното и после и това в 12. Е да ама как като не знам кога са. При нас ситуацията е следната понеже се храним смесено през деня сме на цица и много рядко давам добавка,само като го видя че беснее и се нерви от глад, но пък за сметка на това вечер след къпане давам и да суче и после си го дохранвам та така ми заспива към 11-12 и спи до 3:30- 4:00. И после пак същия ритуал и така до към 7:00 и после пак само цица.....Ето на от сутринтта ми е през половин 4ас на гърдата за по 10-тина минути и заспива. Слагам го леко в леглото, но в най-добрия случаи след 15 минути се почва ръмжене, пръхтене, грухтене , провикване и ако не му обърна внимание - рев. Но рядко го оставям да стигне до там, а не знам дали да не се пробвам. Но някак си не мога да го слушам как плаче 

Препоръчани теми