Отговори
# 210
  • София
Специален поздрав за всички мишлета от нашето мече:

# 211
Привет от мен,
днес моята кокона не е спала почти цял ден, като се събудихме от 9.30 и досега само преспива по 20 минути и после рев. Незнам - дали не е притеснително да не спи цял ден? Чета,че и други бебовци не спят много, но все пак ми е притеснено така???

И нещо друго - днес Рали ака много често, сутринта от 10 до 12 ака 4 пъти и то много и доста редко, дали не е разтройство? И имат ли такова кърмените бебета? Обадих се на майка ми - и тя ме посъветва да й давам чай с копър - защото освен ,че помагал за колики и запичал ( педиатърката беше споменала в началото,че запича).

Миа, и при нас е същото с водата - до преди няколко дни не искаше вода, а сега започна много да пие. Дали не ака много от това,че днес докато и давах това чайче си се изакваше...оф направо незнам кое е правилно и кое не....преди не исках да давам вода, вчера като си пиеше водичка се успокояваше и си спеше и си направи режим от 3 часа.. Започвам да си мисля,че нямам много ясна концепция как искам да я гледам...

Забравих кои е ходил на сауна (май Хетера) - може ли кърмачка да ходи на сауна , не се ли разтичат там гърдите?
Момичета, аз в неделя си записах час за масаж,че толкова много ме боли кръста (като ВСИЧКИ вас бих казала) и понеже не бях лягала още по корем, снощи като легнах да видя дали мога да лежа, беше много гадно откъм гъдите - много ми тежат и ме боли...Вие можете ли да спите по корем? Така се замислям ,че  не мога да ходя на фитнес, защото как ще се затичам например на пътеката и яко болка..да ми има проблемите човек Embarassed

И да се похваля - при нас секса вече не е мираж - направо си е друго малко кексче , след такава пауза newsm44

Биби, не й се връзвай на свекито и мен ме дразнят, ама гледам да не им обръщам много внимание (мен повече ме дразни майка ми).
Уф, оплаках се. Отивам пак да се носим,че таткото май много не се спрява. Цял ден не е спала- няма ли вече да се измори това чудо??

# 212
Бебо се буди на всеки 2.5 часа, когато се е наял добре. Иначе се буди неспокоен след 10-тина минути и продължаваме да си дояждаме.

Днес бяхме на терасата за малко, все още не сме правили дълга разходка, а мен вече не ме свърта. Лошото е, че се задава много мокро време.

А, вода отказва тотално. Мисля, че директно на биричка ще минем след захранването. Laughing

За изхождането - когато имам достатъчно кърма - на всяко ядене. В най - лошия случай има около 4 пълни памперса, което ме успокоява поне засега. Но е твърде воднисто съдържанието, дали е нормално?

Желая спокойна нощ на всички!

# 213
МамаЗ, нормаално е за е воднисто, важното е да е жълто на цвят с бели грашки.

Яна, опитай да не миеш изобщо със сапун. Само водичка е достатъчно. Аз бих спряла и водата, а само на мокри кърпи, защото водата изсушава допълнително. После тънък слой кремче Здраве. Ако не стане със здраве, пробвай Бочко. Здравето е подсушаващ крем, а бочкото е със смрадлика и има силно антисептично действие.

За пишката аз не я вдигам и не стягам памперса. Дори и да я вдигате, тя нака как да стои така, ами явно се килва настрани и затова се опикават бебоците. Пък и естествената поза на пишока е надолу. Ще започне да се надига, някой ден сама да сме живи и здрави само  Mr. Green

За спането, както са казали хората - от сън спомени няма и Руси силно вярва в това  Outta Joint, пък в резултат аз вече не знам в какво вярвам. Вече си мислех, че е гладен, но е наддал почти килограм за месец, което е ок  Rolling Eyes Не са и колики, защото като го гушна и всичко му минава, започва да се лензи, плези и гука.
Залъгалка ползвам понякога, когато е по-спешно нещо да обслужа баткото, защото и той милия има нужда от мен и ми е мъчно като аз съм с вързани ръце  Confused
Чудя се сега има ли смисъл да лягам ... като ще ставам скоро...

Фокси, и мен Мария много ме дразни, както и квалификациите, които Фънки раздава, малко се дразня и на дебилното поведение на някои кандидати, малеее егати извадката на обществото ни са направили   ooooh!

# 214
  • София
За спането, както са казали хората - от сън спомени няма и Руси силно вярва в това  Outta Joint, пък в резултат аз вече не знам в какво вярвам.

Joy Joy Joy

# 215
Момичета все забравям да ви пиша,че продавам един билет за концерта на Мадона (защото се оказа,че и милото ми е купил билет Joy) за терен за 100лв. Ако някой се интересува и предвид,че тези билети вече са свършили да ми пише.

Лека нощ сладурки (аз съм я сложила при мен и сега ще с пробвам да я преместя в нейното креватче -стискайте палци да не я събудя).
Абе , тая Мара отварачката е супер зле , и мен ме дразни. Аз вече редовно гледам телевизия (Мюзик айдъл)- слабост ми е, тъй като милата година щях да участвам #Crazy
Цунки!

# 216
Здравейте
Таткото съм.
Вчера се прибрахме в къщи....
И двете ми жени са добре.... едната едвам ходи а другата си ака в гащите  Joy

Ето снимки:
много е хубава....
http://media.snimka.bg/2315/010884941-big.jpg
Тук сме много гладни явно....  Laughing

# 217
Момичета все забравям да ви пиша,че продавам един билет за концерта на Мадона (защото се оказа,че и милото ми е купил билет Joy) за терен за 100лв. Ако някой се интересува и предвид,че тези билети вече са свършили да ми пише.

Абе , тая Мара отварачката е супер зле , и мен ме дразни. Аз вече редовно гледам телевизия (Мюзик айдъл)- слабост ми е, тъй като милата година щях да участвам #Crazy
Цунки!

Верно ли?!? И за двете неща..Леле,до преди година всичко бих дала за билет за концерт на Мадона... Party Но сега ми е доста трудно вече да отделя време за такова мероприятие,макар че е веднъж в живота,пък и 100лв са си 100лв,нали разбираш...Вече разсъждавам така... Ееех,Мадона...Уникална е!!! Голяма фенка съм й Peace
А за участието в Мюзик Айдъл..защо не се пробва? После щях да разправям,че "познавам тая девойка" Mr. Green Иначе по принцип познавам хора от Мюзик Айдъл...моя най-добра приятелка то детството-Гита /не я допуснаха до края/ и Нора /покрай приятелството ми с Гита/... Няма значение,де,поне останах доволна от това кой спечели и кой беше след победителя...и двамата ми фаворити-Тома и Норчето Mr. Green
Да се похваля..Тази нащ спах цели 8 часа...Е,с прекъсвания...от 10 до 12,после от 1 до 3 и накрая от 4 до 7 и половина сутринта...Това  е най-дългия ми сън откакто са се родили мъниците.Май коликите им отшумяват и това ме радва особено много.Е,имат ги все още,но положението е много по-търпимо. Mr. Green

Алхимическия мъж голям майтапчия бил...Евала,брато!!!Дай Боже всекиму такъв мъж!!! Mr. Green

# 218
Добро утро   food010
Тази нощ се наспахме яко. Като откърти след банята в 21.30ч. събуди се за папкане в 3ч. и после в 7ч. явно хич не й пука за спомени...
alximika добре дошла   bouquet
Много ви е сладка мушморочката пу, пу...
Времето при нас е отвратително - мокро, мъгливо и суполиво.

# 219
Алхимика,добре дошла!Чакаме включване и от теб! Laughing А дотогава пускай таткото да ни разсмива с лаконичните си,но забавни постове!

Аз също се наспах,но само защото спим с бебка заедно на спалнята.Вече се притеснявам това да не й стане траен навик.. newsm78 А към 3.00 ч и баткото пристигна,та съвсем ни отесня леглото..и таткото се премести накрая на дивана.Голямо движение тази нощ! Joy

# 220
Здравейте майчета с февруарчета! Аз съм от септемврийските мами и понеже мойто гардже е пораснало, а имам останал Инфакол
нека, ако някоя мама има нужда да ми пише на лични.

# 221
Мараба  Hug

Фокси, все по-леко ще става  Wink

Алхимичке, а добре дошла, мила   bouquet Много сте красиви наистина, само малко странично сте снимката, но пак сте си хубави   Joy hahaha  Heart Eyes

Руси продължава да открива истината в живота  Flutter Най-добре е в ръцете на мама, а цицата е най добрата паница. Вчера бяхме на консултация, качили сме почти ккило  bowuu Педито ми каза многозначително: трябва да намалите яденетата от 7 на 6  Crazy аз на ум си казах уф значи от 16 трябва да ги направим 15  Joy Mr. Green как да ги намаля като не знам кое е ядене, кое е пийване и кое не знам и аз какво  Crazy

# 222
  • София
Добро утро на всички наспали се и на недоспалите също  Grinning

dorabella да аз ходих на сауна,никой не ми отговори дали може,явно никой не знаеше,но на своя глава отидох и при мен нямаше проблеми.Беше адски готино  Wink

GALL78 то Мария дразни всички,само продуцентите явно са и фенове.А след снощното предаване,където се изгавриха с едно момче,което от километри си личеше,че не е добре,ми паднаха всички в очите,включително и Дони!

foxy81
и на мен адски много ми се ходи на Мадона,но разбрах,че ще идва в Бг чак като съобщаваха по новините,че са свършили билетите.Покрай раждането и бебо бях изпуснала доста актуална информация.Сега бих взела билета,но милото ще ми се разсърди ако отида без него,а за него няма от къде да намерим билет Sad

толо според мен не трябва да се притесняваш,май са още прекалено малки,за да свикват с подобни неща,може би след месец два вече ще започнат да ни манипулират целенасочено

Алхимика
 welcome

Момичета имам нужда от помощ и съвет.Моля ви ХЕЛП! Бебо от 2 дни насам след ядене е супер неспокоен,вдигам го да се оригне,а той започва да се гърчи и да плаче неистово.Оригва се много,хълца,връща по малко кърма,всякакви такива екстри,понякога по цял час след хранене сме на ръце изправени,защото щом го сложа да легне започва да плаче ужасно,аз разбирам,че му става лошо в това положение,защото щом го изправя веднага се оригва.Много се мъчи и той,а и мен,нощем преди си спеше,а сега докато се нахраним,после 1 час се оригваме и докато заспя то дошло време за новото хранене Sad Оставете ме мен,ама като го гледам как се напъва и мъчи...Докато яде също често сумти и се свива,дави се понякога.Аз го оригвам и по в реме на хранене,но като приключим въпреки,че се е оригнал поне три пъти докато е ял,после пак се оригва по около 10 пъти
Кажете според вас от какво може да е.Дали преяжда и му е тежко на коремчето или прекалено бързо гълта храната,но той и преди така сучеше,но нямахме този проблем...Според вас какво да правя??Възможно ли е да са колики?

# 223
Гал, като чета поста ти сякаш става въпрос и за нас с Краси. Днес сме на консултация и ако и на мен ми кажат да намаля храненията и аз не знам как ще стане? newsm78 Но пък дететто ще реши кога да яде по-малко. Как да му давам да яде по нарядко като той е постоянно буден и пищи и естествено, че по-бързо изразходва манджата.
Хетера, при нас положението е същото - гърчене, свиване, пъшкане, неистов рев, та дори и докато се кърмим. Аз мисля, че всичко е от коликите, но пък и не съм супер компетентна.
АЛХИМИКА, Добре дошла!

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 10:27 от kuco_pate

# 224
Доброютро !
 hetera и аз мисля че са колики и при нас има подобна ситуация. Вечер на няколко пъти ми прави така не иска да лежи и иска да го носим прав и реве а като го наклоним да го оставим почва да пищи неистово. Това е от седмица някъде и решаваме проблема със всички възможни средства. Повиване , дундуркане , люшкане, шъткане, сешоар, звуците за успокоение, които свалих от нета.....различните пъти помагат различни неща. Важното е че за около 10 -15 минути минава иначе давам и капки - Сиб Симплекс, Инфакол и Колиеф ама не съм сигурна че има резултат.
 Иначе и при нас положението е като при Гал  ooooh! Педито каза да намалим хрненията и да махаме нощното и после и това в 12. Е да ама как като не знам кога са. При нас ситуацията е следната понеже се храним смесено през деня сме на цица и много рядко давам добавка,само като го видя че беснее и се нерви от глад, но пък за сметка на това вечер след къпане давам и да суче и после си го дохранвам та така ми заспива към 11-12 и спи до 3:30- 4:00. И после пак същия ритуал и така до към 7:00 и после пак само цица.....Ето на от сутринтта ми е през половин 4ас на гърдата за по 10-тина минути и заспива. Слагам го леко в леглото, но в най-добрия случаи след 15 минути се почва ръмжене, пръхтене, грухтене , провикване и ако не му обърна внимание - рев. Но рядко го оставям да стигне до там, а не знам дали да не се пробвам. Но някак си не мога да го слушам как плаче  Tired
  От днес съм решила да го слагам в кошчето за кола, то става и за люлеене, да видим дали ще кротне там , че през деня спи само в ръцете ми   ooooh!
 Коте ти питаше за резервни филтърчета за помпата за нос. Има ги на 3 лв. в Пигис хаус - доста бройки са. Аз си взех тази помпа но явно не мога да се справя с нея нищо не излиза ,а ми хърка.
 А аз нали ви казах че ми се възстанови цикала. Сега обаче се замислям дали това няма да намали още повече и без това никаквата ми кърма. Или няма връзка. Не знам защо си мисля че двата хормона си пречат ....или се заблуждавам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт