ЧЕСТИТИ НОВИ БЕБЧЕТА! Да са живи, здрави, весели, послушни, обичани и много да радват мама, тате и цялата фамилия!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ТАНЯ, РАЛИЧКА, ИВЕЛИНА, КАЛИНА, ГАБИ И АЯ!
Ние със Зари сме добре! Кърмим се, но не без проблемно! Радвам се, че кърмата горе-долу ми се нормализира, защото беше някакъв кошмар! Течеше като река, вечно бях мокра, гърдите ми преливаха и ме боляха ужасно, а колкото повече се цедях, толкова повече кърма имах! В чудо се видях!
Сега положението е доста по-добро! Започнах да се цедя по-рядко и по-малко и се постепенно се нормализира лактацията! Опитах се да прочета старите теми и тази, но не успях! Искам да разбера как сте, как е минало раждането, как са бебчетата и как се справяте вкъщи, но не успявам да прочета и една страничка! Напоследък детето спи по по-малко и яде често и то по 1 час и аз не мога да се добера до компютъра! А уж и двете баби са при мен и помагат! Какво ще правя като мама си отива в неделя, а свеки е на работа?
А и тати по цял ден работи, дори и в неделя! Не ми се мисли!Много целувки и прегръдки на вас и всички бебчета!

Гърчи се още заради коликите,но по-малко.Колко е продължителността на коликите горе долу?Кога свършват?

По 3,4 дни не успявам да отида
Активия,сок от круша,това ме спасява 
...а и за капак на ужасния ден детето повърна днес около 3-4 пъти, не по много, но много майсторски си нацели дрехите всичките пъти, преобличала съм го 3 пъти, а после доки събори преварената водичка за очичките му върху него без да иска и го преобличах още веднъж, ей, дрехи не ми останаха, аз ползвам почти само гащеризоните и бодитата, ританки много рядко, а за тънките блузки от материята на бодитата (камизолки) изобщо не се сещам, за по-дебелите - от време на време, а така не ми се купуват други, че скоро ще ги израсте младежа и какво ще ги правим, май ще ходя на пазар за по-големи в понеделник след резултатите, а свеки ще понаглежда малкия...оххх, оплаках ви се, то не всеки ден ми е така, ама днес е върха направо...
та цяла нощ сме ги дундуркали с мъжът ми 
,преди малко се връщам от доки и познайте какво,той ми каза,да си избера датичка за предизвикване за раждане и аз исках още днес,но милото каза:А не,не,не-трябва да е 8-ми март
аз си мислех,че е забравил ама той много държи да е тогава,защото хем е празник на жената,хем той има рожден ден тъй че,ако устискам дотогава ще си имаме и осмомартенско бебе.Не зная,да се надявам ли да устискам,струва ли си,или не.
А пък аз ако не се лъжа в родилния дом ни бяха споменали, че това е един от вариантите за справяне със нередовния стомах, но не бях сигурна, затова реших да попитам, ама нейсе. Сега вече ако е разрешено направо ще се родя, да не ви казвам какъв зор имам, то май всички имаме, ще взема някои хемороиди да си докарам от напъните, гадост