Общонационална среща Юнки 2008

• 8 444
  • 158
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив/София
Гласувах за 1 нощувка,но и за 2 нямам против  Peace.

Ще сме двете с Йоана.

# 31
  • София
  Simple Smile + още 2 и едно бебе- аз съм за Копринка Peace

# 32
Ехоо - хоооооо...  Whistling
Хайде, бройте ни и нас, гласувах за 1 нощувка, 50-100 лева. Ние твърдо сме 2 възрастни + 1 бебе (една двойна стая).  Mr. Green Heart Eyes
Където и да решите - ще дойдем. Ако някой има още хубави предложения (много по-добре да са в Централна България) - да ги дава.  Peace

Хрумна ми, че ей така за веселбата можем да си направим и баджове с никовете на всяка, защото ако се съберем много мами няма да можем да се запомним една друга при представянето.  Mr. Green Joy Mr. Green Joy Mr. Green Joy

vesi21, адмирации и благодарности за ентусиазма и желанието!  Hug

Хубав ден на всички!   bouquet

# 33
  • София/Севлиево
maristuta това за баджовете и аз си го мислех снощи преди да заспя Simple Smile Както го решите всички.На мен ще ми е по-лесно така.

# 34
  • Пловдив/София
Да това за баджовете е добра идея  Peace.

Аз си мислех обаче,че трябва да се ориентираме към някое по-населено място,все пак сме с малки деца и недай боже някой има нужда от лекар,трябва да има наблизо лекар или болница.
То дано не се налага де  Praynig Praynig Praynig,но все пак е важно  Peace.

За Хиср някой беше споменал,аз имам много положителни лични впечатления от ето този хотел
http://www.rezervaciq.com/hotel_gaitani.html

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 09:54 от koon

# 35
24 възрастни + 15 бебета

За баджовете е супер идея, само трябва да се реши от какво да са, в смисъл - ако са лепенки може би ще падат лесно, с игла пък може да раздърпат дрехата, май най-добре с някаква щипчица отгоре.  newsm78 Не ми се е налагало досега да се занимавам с такива неща, нямам представа. Rolling Eyes

# 36
  • Стара Загора
..За баджовете е супер идея, само трябва да се реши от какво да са...

Mисля, че не е редно да ангажираме някого и с тях.  Thinking Най-добре всеки за себе си да прецени кой вид ще му е най удобен и да си дойде с него.  Peace

# 37
  • София/Севлиево
Едно време като работех в Офис1 имаше пакети с по20-30 парчета, които бяха със щипки.Имаше и единични бройки и доколкото си спомням не бяха много скъпи.Обаче одавна не съм влизала в подобен магазин и незнам как е сега положението.Аз май имам такъв някъде вкъщи и може с него да бъда.

# 38
  • София
24 възрастни + 15 бебета

Само толкова ли? Rolling Eyes Аз бях останала с впечатлението, че повече хора искат да дойдат.

Ами ако сме само толкова, то ще се запомним и без баджове - още повече, че има такива, които вече се познават или най-малкото се познаваме от снимките Wink

# 39
А, мисля, че има повече желаещи, ама не са се разписали. Wink Веси, теб не съм те броила, понеже не каза дали ще сте двама или сама с бебето. Simple Smile

# 40
  • София
Аз ще дойда, но все още не знам дали с таткото, аз ще направя баджове. Това няма да е проблем, има картички във всяка книжарница. Ние другото да организираме, посме ще доизкусоряваме.

А за бройката ще се ориентирам по броя на гласувалите + още 50%. Нали все пак сега е ориентировъчно. Ако нещата се задържат така мисля да говоря за 50 души с много бебета Simple Smile.

# 41
Запис и от нас.
С двете ръце сме за Wink.
Гласувах до 50 лв. и 1 нощувка, но може и за 2. При всички положения ще сме 2 възрастни и беба, защото мама НЕ е шофьорка Sad, а и тати сам изяви желяние да ни придружи. За сега сме сигурни, дано не се объркат плановете. Средата на юли ни устройва, за мястото - Копринка, мъжа ми е бил там и е доволен, но както решите. Това е от нас, ще продължавам да следя темата, лека вечер.

# 42
И ние ще се дотътрим, дори може да взема с  мен и някоя мама без кола с 1 бебе при нас, че нашия татко е доста работлив Mr. Green и няма да може да дойде най-вероятно! Ма само се притеснявам как ще се оправим със спането там без кошарка newsm78 . Ще се поизмъчим ми се струва...говоря за мен и моето дете де Naughty ма такова нещо не се случва всеки ден...гласувах за 2 нощувки, цената е без значение Heart Eyes

# 43
 Sunglasses
Geneva, и аз си мислех същото, за кошарките... Който има сгъваема, вероятно ще си я донесе.
Аз да кажа, че дори да сме двама, бих могла и аз да "хвърля" някой по пътя, ако е само мама и бебе, че 4 вързрастни и две бебета трудно ще се сместят в моята калинка.
koon, и това за населеното място е вярно също. Тук за Копринка мога да кажа, че Казанлък е на 5 минути, и няма проблем, за другите места не знам Simple Smile

# 44
Гласувах за 1 нощувка, 50-100 лв.
Ние ще сме двамата с мъжа ми и дребната.
Като места ме устройва яз. Копринка или Арбанаси.
За сега сме уж сигурни, но мъжа ми работи и съботите, че ще видим тогава как ще е.  Ако има промяна ще кажа.  И аз си мислех същото за кошарките. То дребното, ако не е в нея няма да има заспиване.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт