Общонационална среща Юнки 2008

• 8 444
  • 158
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, моля освен бройката да казвате и кое място предпочитате, за да можем да изберем в крайна сметка къде ще ходим и Веси да направи резервация преди да са ни измъкнали уикенда под носа. Wink

Аз кошара не мисля да взимам, Йойо ще спи при мен. Не е като да не го правим и сега, като се пробуди да суче, взимам я при мен и айде откарваме до сутринта.  Heart Eyes Mr. Green Тази кошара между другото тежи поне 15-16 кг., освен това към нея ползваме и матрак, който няма как да се вземе, а пък без него не бих я сложила да спи в нея. Wink Мисля един малък куфар с багаж ще ни стигне. Wink

Редактирам се и вмъквам преброяването до тук:

Арбанаси: 4 категорични
Копринка: 8 категорични

За сега Копринка води. Mr. Green

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 19:42 от mimchence

# 46
ами за място... местния национализъм ако проговори - Копринка, но и другаде пак ще дойда  Mr. Green Ако се реши Копринка, ще ви пусна още "опции" за конкретен хотел; едва ли има сериозна разлика всъщност  newsm78

# 47
  • Стара Загора
Аз сьм за Копринка, тогава идваме 100%, но без приспиване.  Peace

# 48
  • София
Аз смятам да си взема кошарата, а имаме и сгъваем дюшек. Марти при мен не е спял досега

# 49
Ние ще дойдем, живот и здраве където и да е.  Peace Sunglasses
Иначе имаме и дървено легълце, и сгъваема кошарка, познайте кое ще вземем.  Mr. Green
Питам аз обаче кой ще купонясва и кой ще приспива бебоците?!  Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha
Веси, адмирации, че си сложила в подписа си линк към гласуването за Белоградчишките скали.  Peace Ние определено в края на този месец ще отидем да видим що за чудо са...  Mr. Green Heart Eyes Шегувам се, била съм там редица пъти.  Peace Просто ще отидем да се заредим с малко положителна енергия и леко да купонясаме.  Sunglasses

Между другото, и аз бях останала с впечатление, че повече мами са желаещи за срещата...

# 50
  • Miami
Между другото, и аз бях останала с впечатление, че повече мами са желаещи за срещата...
Ами аз съм желаеща, но като нямаме ппревоз ... Просто не мога да се потътря по автобуси и влакове с толкова малко дете, абсурд. Кое да мъкна по напред сак ли, детето ли  Sad Ако е там на Копринка ще е поне три-четири часа път, жега... Ще трябва детето да яде, да спи... абе не става без кола.

# 51
Марти при мен не е спял досега
..и Атанас никога не е спал при мен...затова ще си вземем кошарката, да не се бутаме, пък ще има доста татковци които ще помогнат за сглобяването на кошарката ни Mr. Green

# 52
Аз се записвам да следя дискусиите. По това време ще си бъдем в БГ и около Стара планина. Ако сте ни наблизо, може да се метнем и да дойдем за купона. Много ще се радвам, ако се засечем!

Не ни бройте обаче в общите бройки за преспиване. Simple Smile

# 53
  • Стара Загора
... пък ще има доста татковци които ще помогнат за сглобяването на кошарката ни Mr. Green
ти пьк, аз до мойта сглобяемата татковци не пускам,  Naughty един пьт му разреших да ми помогне и той едва не я развали  ooooh! там се иска мнооооого нежност и тьрпение.  Mr. Green

# 54
  • Бургас
Аз също мога да взема мама и бебе,сами ще сме с дребоса  Naughty   

Е,стига посоките да ни съвпаднат hahaha

# 55
... пък ще има доста татковци които ще помогнат за сглобяването на кошарката ни Mr. Green
ти пьк, аз до мойта сглобяемата татковци не пускам,  Naughty един пьт му разреших да ми помогне и той едва не я развали  ooooh! там се иска мнооооого нежност и тьрпение.  Mr. Green
Joy аз наща дори незнам как се сглобява ooooh!...защото не ми се е налагало де Mr. Green...нашия татко е спец там...за секунди я сгъва и разгъва...нали сме все на някъде  car003

# 56
  • София/Севлиево
И аз не знам как се сгъва и разгъва кошарката, но дотогава ще се науча-решили сме да идем до морето в средата на юни с дребния и ще си я вземем с нас, че нещо не си представям Станислав да спи между мен и баща си.Един-два пъти го пробвахме,но почва да се закача и да играе, така че май няма да стане.Е, може и да не го взимаме, ако се намери кой да го гледа...
Иначе като място съм за Арбанаси,Чифлика или Априлци, абе ако може да не минаваме през Шипка,че там направо се побърквам от ужас.Сега като се сетя,че съм на сватба в Карлово и трябва да минем от там и лошо ми става...

# 57
абе ако може да не минаваме през Шипка,че там направо се побърквам от ужас.Сега като се сетя,че съм на сватба в Карлово и трябва да минем от там и лошо ми става...
Ако идвате от София, или от морето, можете да минете и по магистралата, и по подбалканския път, няма Шипка  Peace Ако идвате от Севлиево е друго, но пък и проходът не е чак толкова страшен  Sunglasses

# 58
  • София
Ние ще дойдем, живот и здраве където и да е.  Peace Sunglasses
Иначе имаме и дървено легълце, и сгъваема кошарка, познайте кое ще вземем.  Mr. Green
Питам аз обаче кой ще купонясва и кой ще приспива бебоците?!  Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha
Веси, адмирации, че си сложила в подписа си линк към гласуването за Белоградчишките скали.  Peace Ние определено в края на този месец ще отидем да видим що за чудо са...  Mr. Green Heart Eyes Шегувам се, била съм там редица пъти.  Peace Просто ще отидем да се заредим с малко положителна енергия и леко да купонясаме.  Sunglasses

Аз не съм била и все като се наканим и времето е лошо. Но до края на лятото ще отида, откога съм го запланувала има -няма 2 години.

И аз ако съм сама мога да взема мама с бебе Peace. Обаче засега не знам дали от София или от Врна ще пътувам. Кори транспорт ще намерим, само желание да има Simple Smile

Моито бебе в 8 ляга и аз съм готова за купон Joy Joy, при нас няма приспиване.

Вече няма нужда май да чакам за още гласуващи - смятам, че трябва да организирам за приблизително 50 възрастни (+/- 10), за 2 нощувки, цена 50-100 лв. Пък колкото се съберем, толкова. От вашите постове оставам с впечатление за най-много желаещи за Копринка и Арбанаси, но там цената е доста по-висока. Ще питам и за опция 1 нощувка.

Утре започвам с проучването на цени и оферти, надявам се до края на месеца да имаме нещо окончателно

# 59
  • София
Веси, според мен е добре да вземеш поне 2-3 оферти и пак да пуснеш анкета вече с конкретните предложения. Не би трябвало да е проблем част от стаите да се наемат за една нощувка. Според мен част от мамите, които са пожелали само една нощувка, в случай че нощувките са задължително две, няма да могат да дойдат (аз например Wink)

Общи условия

Активация на акаунт