Общонационална среща Юнки 2008

• 8 444
  • 158
  •   1
Отговори
# 75
Веси, сигурно е късно за още предложения, но виж това, ако искаш http://www.hotel-ribaritsa-bg.com/bg/ribaritsa.html /изрично пише, че е подходящ за семейна почивка Mr. Green/

# 76
  • София
Аз съм сложила само хотелите, които ни предложиха оферти в анкетата. Иначе съм написала всички, които предложихте, за да не стане после защо този хотел го няма и т.н. Да не се обясняваме.

Гали ще пусна запитване и там, дано по-бързо ми отговорят Peace

# 77
  • София/Севлиево
И аз гласувах за Парк-Хотел Троян, но може и Априлци, ако за там се съберат повече гласове.

# 78
Гласувам за Извора в Арбанаси, но и Парк-хотел Троян много ми харесва  Peace Ние сме двама + бебе  Grinning

# 79
Гласувах за Парк Хотел Троян Peaceдвама+бебе

# 80
  • Miami
И аз гласувах - Извора, Арбанаси  Peace Макар, че нямам нищо против и за Лазур, Копринка, че много изгодна ми се струва цената.

# 81
Моля да ме извините, че толкова късно реагирам... ето сайт на хотел Лазур Копринка http://www.complex-lazur.com/
Отивам да гласувам!

Пресни впечатления от хотел Хисар Хисаря - в тези 122 лв двойна стая влиза и ползване на сауна, басейн(закрит/открит), фитнес; Имат детска стая, но нямаше аниматор, ако сме много, верпятно ще има аниматор; имат детски басейни; в ресторантите на хотела е доста скъпо, и по-трудно ще се организира групово посещение извън; това са моите наблюдения Simple Smile

Аз гласувах за Арбанаси, че ми харесва много, но естествено и за Копринка съм навита  Peace

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 18:08 от offioly

# 82
  • София
   Хайде и аз най накрая успях да се включа-  1-Копринка  Peace ;2 -Троян    Simple Smile   гласувам за 1 нощувка ;50-100лв 2 възрастни и бебе
offioly  идеално там при теб ми се идва Simple Smile

# 83
Гласувах за Хисаря, но нямам претенции за място на срещата  Peace 
Навремето гледах по тв състезание на бебета  по пълзене - кое най-бързо ще стигне от т.А до мама. Непроходилите ще пълзят, а ходещите кълпазани  ще тичат  Laughing

# 84
Гласувах за Арбанаси, но нямам особени претенции за мястото.  Peace

# 85
az glasuvam za arbanasi , edna no6tuvka za dvama vyzrastni i edno bebe Simple Smile

# 86
 Момичета, за съжаление се оказва, че ние няма да може да дойдем  Tired  .  Мъжа ми имат страшно много работа и освен, че работят в събота, шефа им  е казал, че по нататък сигурно и в неделя до обяд ще се работи.   Пък и още не са им направили графика с летните отпуски.

Трябва ли да се обадя на някого , за да не ни броите?

# 87
Гласувах за Извора - Арбанаси  Peace
Вероятността да дойда с малкия е 50%  Embarassed а вероятността баща му да НЕ дойде е 99% (работа, работа, работа и пак работа  #Cussing out)

# 88
Аз гласувах за "Хотел Сезони Трявна".  Party
Но където и да е, ще се опитаме да дойдем със сигурност!  Hug

# 89
Zdraveite i ot men!
Az sam ZA bez zna4enie kade -2no6uvki e po-dobre spored men.Ina4e vremeto ni 6te mine v pat.

Общи условия

Активация на акаунт