Общонационална среща Юнки 2008

• 8 444
  • 158
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета, прекратих анкетата. Над 40% са за Извора, Арбанаси. Утре ще се свържа с тях, за да видим как ще стане с резервацията и плащането.

Мислих си, искате ли да организираме нещо като детско парти за бебоците?

# 91
  • София/Севлиево
Тези цени за стая ли са, или за един човек?Защото ако са за 1 човек няма да идваме.

# 92
  • варна
 Искам да попитам как стои въпросът с деца до 12г. Обикновено в хотелите за тях се доплаща допълнително легло към двойна стая.

# 93
Тези цени за стая ли са, или за един човек?Защото ако са за 1 човек няма да идваме.
Мисля, че определено това е цената за СТАЯ! Тоест цена за двама, не на човек. Но Веси да потвърди, де.  Peace

Момичета, много ми е болно, но аз няма да мога да дойда.  Cry Cry Cry Точно по това време имам интензивен езиков курс, който не мога да изпускам. Ооооооох от толкова време си мисля как ще се съберем и накрая - да, ама не.
Още не искам да повярвам, че е така, но... Особено за Дея си мислех, че ще бъде страхотно - да се види детето с толкова много чудесни бебоци...
А и в Арбанаси не съм ходила никога и така ми се искаше...  Confused
Както и да е, надявам се някога отново да има среща и да съм там.

А на вас пожелавам много усмивки и настроение по време на престоя в това прекрасно местенце!  newsm24

# 94
Така, какво става, дами? В началото голяма еуфория, среща на юнчетата, а сега най-активните нещо май се изпокриха  Peace

Аз и Митето се записахме, чакаме вече банковите сметки да преведем капарото. А до юли месец има много време - до тогава ще измисля как ще го помъкна по автобусите с количка или без, какви дрехи ще вземем, пюрета, шишета, води, и други ми ти малки подробности. Даже ще го снабдя и него с раничка да си носи памперсите в нея и мокрите кърпички поне  Joy
Най-важното е да не си забравя дебитните карти  hahaha освен детето  Joy

Хайде, срещата наближи  Hug

# 95
  • София
Здравейте,

цената е за стая разбира се Simple Smile

За най-голямо съжаление до момента сме само 12 мами, не знам дали има смисъл да правим резервация. Аз като питах за цени смятах, че поне 20 ще се съберем Cry

# 96
  • София/Севлиево
Колко жалко.Тъкмо навих Емил и май нищо няма да излезе.

# 97
Аз съм за среща, без значение колко сме  Mr. Green

# 98
Здравейте!
Ние сащо ще дойдемр но още не се знае колко ще сме, защото една приятелка с юнски бебок сащо изяви желане вапреки че не е регистрирана. Ще пиша допълнително.

# 99
  • София/Севлиево
И аз за независимо от бройката.Даже и 15 да сме ще е хубаво  Peace

# 100
  • София
Ако все пак има среща и ние ще дойдем. Не бива да се отказваме толкова лесно Peace

# 101
Eeee, уж много хора бяхме... сега 12 само. Crossing Arms

Аз все още съм на линия  bouquet

# 102
И аз, и аз!! Mr. Green Хайде пак да се преброим и да видим какво ще правим в крайна сметка - ще оставаме ли в Арбанаси въпреки по-високата цена, която може да ни наложат, или ще търсим по-евтино място? Какво мислите вие? Thinking

# 103
Ние можем да дойдем, само ако ни е наблизо и то без преспиване Embarassed

# 104
  • София
И аз, и аз!! Mr. Green Хайде пак да се преброим и да видим какво ще правим в крайна сметка - ще оставаме ли в Арбанаси въпреки по-високата цена, която може да ни наложат, или ще търсим по-евтино място? Какво мислите вие? Thinking
Опасявам се, че ако отидем на по-високата цена може още хора да се откажат. А според мен е по-важно да се съберем повече, отколкото мястото. А и нали повечето, които ще идват, казаха че ще дойдат където и да е.

Общи условия

Активация на акаунт