Перник-14

• 17 509
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Мимка, аз залагам на момиченце. Но каквото и да е - да ти е живо и здраво и ти също  bouquet
И мен ме устройва среща през почивните дни, само кажете кога.
Светле, как е работата мила? Искам нещо да говоря с тебе, ама като се видим. Или на лични.

# 61
Момче е newsm44 newsm44 Направо ще се намажа от кеф newsm53
Много съм впечатлена от д-р Галева, беше супер любезна и ми обясни всичко подробно Peace Бебето е по-големичко и май ще ми се измести термина с 10-тина дена.

# 62
  • от Луната
Честито   bouquet.

# 63
# 64
 newsm44 newsm44 newsm44
Бравооооо скоро ще се присъединиш към нас мъжките майки.

# 65
newsm44 newsm44 newsm44
Бравооооо скоро ще се присъединиш към нас мъжките майки.
Дано да е познала лекарката Peace В понеделник съм на ФМ в София и ще видя какво ще кажат и тогава, дано да се потвърди Peace

# 66
Честито!  bouquet

# 67
 newsm10 БРАВО! Много се радвам за Ice Queen.  newsm10

Момичета, дайте идеи, каде да хвърлим пъпчето.

# 68
Хааааа! Grinning Честита да ти е синята новина, Ice Queen!  Heart Eyes Аз съм за дневна среща на обяд или кафенце по женски. Където и да е, но в четвъртък или петък. Иначе ако се видите на вечерно парти - приятно изкарване! С дечица можем да се съберем при топло време в "Че Гевара". Това е само предложение де.

# 69
Ice Queen, браво за хубавата новина Hug
Иначе за килограмите и термина - не се настройвай за по-ранно раждане. На мен терминът ми спрямо теглото на бебето беше непрекъснато две седмици по-рано. Докторката ми обясняваше всеки път, че това означава единствено, че бебокът е по-едър, а не че ще го родя по-рано, но аз се бях настроила да преваря датата и накрая чак се ядосвах.А Косето взе, че се роди точно на термина си Simple Smile

# 70
Fairy, дано си се роди на термина, че ми се ще да си е августовски лъв, да не излагаме родата Mr. Green И аз и баща му сме такива Crazy Абе то си знае най-точно кога да излезе Heart Eyes Яд ме е само, че не се е записал диска и ще трябва да чакам до следващия път да ми го запише пак...тя каза, че може да има проблем ама на мене не ми се вярваше Tired В понеделник ще искам и от ФМ-то диск Mr. Green
И аз съм за среща на обяд по женски Peace

# 71
Fairy, дано си се роди на термина, че ми се ще да си е августовски лъв, да не излагаме родата Mr. Green И аз и баща му сме такива Crazy Абе то си знае най-точно кога да излезе Heart Eyes Яд ме е само, че не се е записал диска и ще трябва да чакам до следващия път да ми го запише пак...тя каза, че може да има проблем ама на мене не ми се вярваше Tired В понеделник ще искам и от ФМ-то диск Mr. Green
Честито и от мен!!! Само да отбележа, че това дето диска не се е записал или трябва да отидеш още веднъж , за да хване в по-добра поза бебето е редовен трик на Галева, за да ходиш пак и пак. Както вече писах на първата консултация при нея ми каза, че не може да ми запише бебето, че нямала дискове и трябвало да отида втори път, а на втората, защото не се виждало хубаво и затова трябвало да ходя и трети път. Не й се връзвай  Peace

# 72
Миленка, ти ще си направиш чудесен подарък за рождения ден. Simple Smile

# 73
Честито и от мен!!! Само да отбележа, че това дето диска не се е записал или трябва да отидеш още веднъж , за да хване в по-добра поза бебето е редовен трик на Галева, за да ходиш пак и пак. Както вече писах на първата консултация при нея ми каза, че не може да ми запише бебето, че нямала дискове и трябвало да отида втори път, а на втората, защото не се виждало хубаво и затова трябвало да ходя и трети път. Не й се връзвай  Peace
Не ми е казвала тя да отида следващ път, за да ми запише диска. Аз видях, че го прехвърли на него, явно не е станало. Аз сама казах, че ако не е станало следващия път ще стане и сама поисках да ми запише час обаче на нея и било рано за април още та каза да се обадя допълнително. Не го считам за трик. А бебето наистина отначало спеше, а и наистина не беше в добра поза, защото се беше обърнало в повечето време с гръб към нас и му гледахме задника Mr. Green Аз съм много доволна от нея и мисля да продължавам да ходя там и живот и здраве да раждам при нея ако се съгласи Peace
Бобя, при всички положения Heart Eyes Само дето и тоя празник ще го пропусна Mr. Green Коледа и Нова Година прекарах в банята, а рождения ден май ще съм в болница Joy Ама здраве да е, ще имам още много Peace

# 74
Привет, момичета!  bouquet

Аз съм нова във вашия форум. Предстои ми до няколко месеца да се преместя да живея в Църква. Ако позволите, ще се включвам при вас с въпроси относно града и по-специално неща относящи се до малките дечица.

Тази кухня, за която говорите в началото на темата, частна ли е? И ако не - има ли в Перник частна кухня и евентуално дали знаете някоя с доставка до дома. Въобще, бихте ли ме ориентирали с вашите мнения относно кухнята/ите, за да знам на къде да се ориентирам. Доволни ли сте, кое ви харесва и кое не... много ми е трудно като нямам познати в града да се ориентирам... Sad
Моля ви, помагайте!

Сърдечно благодаря предварително на всички, които се отзоват!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт