Перник-14

• 17 510
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
cvetka-koketka много е сладък бебока  Hug
Peace

# 181
ir аз също по от рано исках да го извеждам на вън, но всички ми казваха, че е много студено, а той е много мъничък още. Така, че се задоволявахме само с 2-3 минутки на терасата и повечко време на отворен прозорец в стаята. Мислех постепенно да увеличавам времето на вън, но изведнъж плановете се промениха и направихме голяма разходка.

# 182
Аз днес трябваше да влезна в болница за ми махат жлъчката обаче се размина за края на април в друга болница при друг лекар разбирасе.е тези неща са голема работа ама подробности ще ви казвам лично че направо не ми се говори за какво става въпрос по болниците ни
голема работа са тези хора
Ама браво че има и свестни от тях

# 183
ir аз също по от рано исках да го извеждам на вън, но всички ми казваха, че е много студено, а той е много мъничък още. Така, че се задоволявахме само с 2-3 минутки на терасата и повечко време на отворен прозорец в стаята. Мислех постепенно да увеличавам времето на вън, но изведнъж плановете се промениха и направихме голяма разходка.
Галя нали е зимно бебе и доста разпитвах и се рових в нета по този въпрос.Само ако е под нулата,вятър и мъгла не трябва да се извеждат мъниците.Иначе няма проблем,.И задължително на ден по 2-3 пъти трябва да се проветрява за по 5 мин.Като се извежда да се мажат бузките със защитно кремче.
Абе чакаи аз как тръгнах да говоря,ти сигурно си ги знаеш тези неща,ако не ще споделя какво знам по тези въпроси.

# 184
  • Перник
Цвети, много е сладък бебчо  Heart Eyes
Лиске, успех с докторите и болниците!
Ир, Калин е много порастнал и променен.Сладък малък помощник си имаш  Heart Eyes

Аз, да се оплача, от утре съм временно на работа в София  Sad Като съм си в Перник времето не ми стига, а сега - по-ранно излизане, по-късно прибиране  Tired

# 185
Светле, дано не продължи много работата в София, че сега с тея ремонти и задръствания е ужас направо ooooh!
Момичета, честита ви Мис България от Перник Mr. Green
Аз от днес съм почивка Flutter Надявам се да  е така до края Praynig

# 186
  • Перник
Светле, дано не продължи много работата в София, че сега с тея ремонти и задръствания е ужас направо ooooh!
Момичета, честита ви Мис България от Перник Mr. Green
Аз от днес съм почивка Flutter Надявам се да  е така до края Praynig

Я кажи къде има ремонти?

А, да честита да ни е Мис България! Мен ми се видя силиконова  newsm78

# 187
Ремонт има на отсечката преди светофара за Околовръстното и там става голямо задръстване и бавно се минава Peace
Миската е несамо силиконова, ами е и платена Peace Баща и е собственик на Съперник Mr. Green

# 188
  • Перник
Ремонт има на отсечката преди светофара за Околовръстното и там става голямо задръстване и бавно се минава Peace
Миската е несамо силиконова, ами е и платена Peace Баща и е собственик на Съперник Mr. Green

Ааа, да тоя ремонт го знам, той от доста време се точи. Аз сутрин ще пътувам с влак, та поне в едната посока ще пропускам задръстването.Ще се прибирам обаче с маршрутка.

# 189

Ааа, да тоя ремонт го знам, той от доста време се точи. Аз сутрин ще пътувам с влак, та поне в едната посока ще пропускам задръстването.Ще се прибирам обаче с маршрутка.
Ако можеш отивай малко по-рано, за да не стоиш права Peace

# 190
  • Перник
Ако можеш отивай малко по-рано, за да не стоиш права Peace

Говорих с шефа да си тръгвам по-рано  Peace
Оспамих темата с това пътуване, ей, като че ли само аз пътувам, а не половин Перник  Embarassed

# 191
  • от Луната
Момичета, много ви благодаря за подкрепата Hug newsm51  love001
Цвети, голямо сладурче си имате smile3521
Светле, дано по-скоро оставиш Софето, че пътуването е наистина ужасно. С кола задръствания, с влака- блъсканица smile3511
Лиска, дано всичко мине благополучно  fingerscrossed

Днес времето е направо отврат Wear Umbrella, а вчера какво беше хубавооооо  grinning039, излязохме family на разходка, после в парка на  1swing и понеже гадинче заспиваше на люлката решихме да си ходим. Да но баща и като я свали от люлката целия парк ни разбра smile3514. А за капак днес съм на зъбар да ми вади зъб cry tooth

# 192
  • Перник
Вики, стискам палци да не те боли много  Peace
И ние се прибираме с рев, та дори и от двора вкъщи. Снощи стояхме навън до тъмно. Отсега натам все по-трудно ще става прибирането. Пък садихме подправки, па Калоян като иска и той да сее копър  Laughing

# 193
Благодаря ви момичета
Да ни е честита Миската.Някои знае ли повече за нея??  А ето я и темата дето я плюват много наща перничанка.Аз я защитих де,хубава лоша перничанка е  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=378232.new;topicseen#new

# 194

Галя нали е зимно бебе и доста разпитвах и се рових в нета по този въпрос.Само ако е под нулата,вятър и мъгла не трябва да се извеждат мъниците.Иначе няма проблем,.И задължително на ден по 2-3 пъти трябва да се проветрява за по 5 мин.Като се извежда да се мажат бузките със защитно кремче.
Абе чакаи аз как тръгнах да говоря,ти сигурно си ги знаеш тези неща,ако не ще споделя какво знам по тези въпроси.
Аз също чета доста и постепенно се научавам. Приемам всякакви съвети, все пак вие сте преминали през тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт