На първо място да ви похваля свеки,че днес гледа малката.ЕЕЕЕЕ,найстина,че съвпадна със спането й и докато си дойдеме,малката все още си спеше.Когато се събуди,не разбра,че ме е нямало.
Ходихме до МЕТРО за 2 часа,купихме си един шкаф и досега подреждах джунджурийки в него.
Свеи я погледа и будна и й излезе душата.Каза,че ако сме й я оставили за времето в което ни е нямало,сме щели да я завариме умряла.

Само я попитах: Сега вярваш ли ми ,какво ми е и ,че е палава,и защо не ми минава рамото вече почти 2-ри месец?
Когато си тръгна й благодарих за гледането и й казах пак да дойде
Много беше очарована жената.Казвам ви това защото скоро не сме коментирали свекито ми и не съм ви казвала че я е виждала на 25-ти декември и после чак на 8-ми февруари и от тогава на 9-ти март и днес. Това са най-скорошните дати ,които помня.
Преди Коледа пак такя я виждаше на месеца по 1 път.
Както й да е.
Съндей ,и аз в момента използвам рекламите
за обувчиците ние имаме 2-та вида буйки на Колев и Колев.С ципче и пухче отгоре,те ми правят впечатление,че на глезена са по-стегнати.Втория ни модел,са пак буйки,с цип и с връски отпред.Корегира се ширината,като цяло и на глезена.Но връзките са от изкуствена материя и много се развръзват.В магазина ме посъвтваха да вържа на възел първо и после на панделка.Но като лази с тях все си е развързана.
Ще търся нови връзки.
МУШМУРОЧЕ-и аз съм гледала други модели ,не на тази фирма,но нямат ортопедичната стелка.
На колев и Колев имат едни с мекичка подметка,но високи да държат глезена.
Разгледай и което ти се струва най -удобнооо.
С някой обувки децата много се спъват.
Кажи ,какъв избор си направила.Ако откриеш нещо ,което заслужава,да се възползваме и ние.
jeniqa ,и аз не съм получила майчинство още.Подадох си декларацията ,10-дни,след ,като моята направи 9 месеца.Незнам,какво ще стане,Да не изпуснеме 1 месеца?
за лятната количка,моята е комбинирана на Кенгуроо и не мисля да купувам нова.Моята щерка нали е много "дебела"......е повече тежи от миналата година,но няма да взимам нова.А проходи ли,максимално ,ще я държа да ходи и да играе.Ако ходя до пазара или до магазина,ще сме в количката ,за да не се измори малката докато ходи ,а и да си донеса торбите.
Нали ви разказвах за тукашните майки,как децата им израстнаха по кафетата и в количките,въпреки,че ходеха,ги държаха все в количките вързани и със Зрънчо в ръце.(Да няма засегнати сега,казвам за тукашните майки.)
Затова съм против проходило дете да седи в количка.Да ходи,да играе,да кляка,когато сме в градинката.
А за морето,за плажа-може да ми дадът тип чадър,за да не си съсипя колелата на моята,ако се напълни с пясък.
Стойче,дъщеря ти е чудесна.Да са ни живи и здрави дечицата,нали са си наши,са си най-хубавите/
Prizmo ,честито ти проходило бебе.
Аз мислех,че е това бебе,което проходи раничко(забравих на коя майка е и затова не чиститя,да не се повториме и да се изложа
)Браво на всички,които правят крачки самички.
Скоро ще си купиме здрави крачета и ще припкат навън кат козлета
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИ.

АнМари,чудесно е че изсл са добри.
Аз не съм обърнала внимание ,че си юнска мама ,а си станала майска в последствие.
Имам чувството,че си писала и в бременлийските ни теми.
Това значи,че новите добре ги приемаме и така свикваме една с друга,че имам чувството,че се познаваме от преди.
РЕКЛАМИТЕ свършиха отдавна,но се старая да отговоря на всички.
Малко множко писах,ама ...............
Хайде лека вечер
.

. Така като гледам до 3 години ше си ходим с количка, а колко ще седим вътре ще видим
. Аз да вдигна толкова, значи да си отида направо. моето е 90 на 60 по принцип. Като ми го мерят сестрите все ме поглеждат ококорени и питат деликатно "Малко нисичко ви е май?" Щом се е родило здраво прекрасно детенце - това е важното. А и че сега си наред. Чудесно и че Дияна не е болна от това, което си мисли.
. 
това непълнолетно момиче,може ли да носи отговорност?
Успявам да я хвана някой път, ама тя така безшумно е взела да я върши, че чак докато се усетя и е гототва