МАЙчетата умни, стават все по - палави и сладкодумни(29)

• 15 126
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро!
INI82 мерси за кафето и добре дошла при нас Hug
Аз няма да купувам лятна количка засега, ще видим по нататък.
Снощи ни беше тържеството в градината за 8-ми март. Много хубаво беше, пораснали са децата вече Heart Eyes
Ето я моята мома

Много бебета вече гледам са проходили или направили своите първи крачки. Тери още е доста далече от прохождането, и кака й беше същата. Проходи на 1г и 2м почти. Тери даже не се изправя още, мъчи се но не може още сама, с моя помощ успява, а за стоене и дума не може да става. Но и това време ще дойде.
Лек ден на всички.

# 241
 smile3501 smile3501  welcome vesi21welcomeINI82
sundey   smile3501 Бертанчо май се е наговорил  с моя  Тони smile3521
и той вчера както си стоеше до леглото изправен се пусна и направи 1-во една крачка и падна  после на стола го сложих подпрян и там направи 2-крачки -аз до като се оплаквах ,че нито се изправяме,нито лазим, newsm78 newsm78 то май прави  пак ще излезнат мамите Peace  Embarassed че направо се притеснявам Embarassed
Лек ден на всички  и дави слушат бебоците
И бързо оздравяване на болните Hug Hug

# 242
Ами казах аз когато Неда проходи.
На 9м и половина направи 3 крачки и после постепенно си проходи вече е мн. добре обръща се ,кляка става ..всичко, е пада понякога и продължава с пълзеш...

Не я заведох на плуване защото тук няма детски басеин и докторката каза че все пак ще гълта вода и не било хубаво защото има химикали да съм изчакала поне на 1г да стане защото имало и риск от хепатит А.Аз щях да я водя в клуба където аз плувах а не по някви си мръсни басеини, но явно тук сред децата има хепатит А и предупреждават.
Ваксината за хА не се правела преди 1г., и така ще чакам ,като сложа ваксината ще си я водя до тогава във ваната.

bouquetтрябва да ставам...

# 243
Благодаря ви за подкрепата!
Вчера заведох Рая на педиатърката да й види зачервяванията по лицето и на нея й заприлица на варицела. Веднага я погледна отзад на вратлето дали има и там такива зачервявания, ни нямаше. Все пак се оказа алергия получена от металния цип на якето ми. То в болницата беше много горещо, тя се изпоти и заспа на рамото ми и явно така е станала белята. Днес почти са й изчезнали зачервяванията.

# 244
  • София
но сега реших да се включа и да ви питам за летните колички .Смятате ли да купувате
Аз взех Омния 4. количката на Алекс вече ми стана тежка. дръжката и се превърта, но нямам възможност да го возя когато е с г гръб към мен. Количката има здрави амортисьори, които са малко трудни за преодоляване Wink А и намерих на кой да я дам. Много плюсове за смяна станаха Simple Smile
Доволна съм от покупката. Дияна проходи на 1,3г, но до 2 използвах количка. Това, че лятото ще ходят не значи, че ще хукнат без да спират Simple Smile

Вчера заведох Рая на педиатърката да й види зачервяванията по лицето и на нея й заприлица на варицела.
Варицелата трудно се бърка. Даже и в началото не е зачервяване, а пъпки с мехурчета течност. Обикновено в началото избиват по гърдите, меките части (ниско долу в коремната област), по тила, зад ушите и т.н.

Дано бързо се оправи Рая.

# 245
Имам въпрос, че ми е притеснено заради декларацията...получихте ли майчинството за февруари, че аз още не-да знам, ако от НОИ са ги пуснали да си питам работодателя   newsm78

# 246
Да пиша докато има реклами Grinning

Валантай,да ти кажа аз съм дале4 от мисълта за прохождане Rolling Eyesто си беше едно хвърляне напред,май доста по нататък ще проходим.А вие по стабилно ли стъпвате?
Призмо извинявай ,пропуснала съм.Значи вече си имаш едно ходещо дете вкъщи Simple SmileКакво е ежедневието вече с ходещо дете?
Любка супер че не е варицела. Peace
Аз лятна количка купих още зимата PeaceПег перего ария.Мъкна я на ръце 3 етажа,та се родих с нея направо,много е лека.Разбрах това са най-добре даденеите пари,не съжалявам,не е много евтина но си заслужава да се дадат за коли4ка -всеки ден се използва,лятото ще излизам сигурно по 2 пъти на ден.А бях се измъчила с предната.
Женя и аз нямам пари.Просто ако чакахме на тях,гладни щяхме да си умрем Close
Сега на дневен ред прим мен стои въпросът с обувките-има едни проходилки,знаете ги с цип белички,но постоянно ги вади от краката си,не може да стъпи стабилно на тях ,а и май му отесняха. Rolling EyesТа се чудя какви да купя-гледха едни намалени на Колев и колев-с продава4ката изобщо не можахме да вкараме крака му Rolling EyesМоя приятелка е купила от същите ,аз не успях да му вкарам крчето.Явно трябва друг модел.Какви и къде да търся,варнеки може ли да помогнат.Къде има хубави обувчици.?

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 13:13 от sundey

# 247
sundey аз й взех от Колев и Колев, тези, които взех са с ципче, но виж дали за вас няма да е по-добре от тези с връзките, все пак имат по-голяма възможност за разширяване и съответно стесняване после  Peace

# 248
sundey аз й взех от Колев и Колев, тези, които взех са с ципче, но виж дали за вас няма да е по-добре от тези с връзките, все пак имат по-голяма възможност за разширяване и съответно стесняване после  Peace

аз пробвах само с цип,незнам защо си мислех че връзки ще е по трудно,ще го имам впредвид Peace

Стойче какво голямо момиче си имаш Simple SmileБраво!пропуснах  в предния пост.Аз малко съжалявам че зкъснях с бебеправенето,все пак съм на 31,но какво да се прави...няма много време за второто,а ми се иска по-голяма разлика.

# 249
  • София
sundey , има време за всичко Simple Smile
Дияна я родих на 29, Алекс - 36 (без 4м).

# 250
Цитат
sundey ---------Валантай,да ти кажа аз съм дале4 от мисълта за прохождане то си беше едно хвърляне напред,май доста по нататък ще проходим.А вие по стабилно ли стъпвате?[/quote]
                        И  АЗ ТАКА МИСЛЯ hahaha-Стъпваме стабилно ,но като гледам за сега  май си е било само моментно пускане  newsm78-ще видим по нататък как ще е ... newsm78

# 251
Здравейте!
Аз лятна количка няма да взимам, защото с тази си ми е удобно. Не я качвам на ръце никъде и няма смисъл да взимам по-лека. В момента и аз мисля какви обувки да му взема, защото започна да иска да ходи и навън. Тези на Колев за които говорите нещо не ми харесват. Мисля да му взема маратонки. Знам, че трябва да са леки и меки и смятам, че ще му е удобно....

Аз пък забравих да похваля всички които са намалили памперсите. Браво на вас! Заслужавате аплодисменти. Това си е постижение 2-3 памперса на денонощие  smile3501 Ние сме си още на 4-5бр. Чакам още малко да се затопли, че не ми се занимава сега с тия чорапогащници, панталони... той реве като го обличам  Crazy

# 252
Добре дошли на новите мами   bouquet ! Дружинката расте  Wink !

Честито на проходилите, ние също се опитваме, но още ни е страх.

Ивка я обувам с буйките на Колев и Колев и съм много доволна от тях. За пролетта ще купим и други, но още не съм гледала по магазините.

Количката ми е много удобна и няма да купувам нова, освен това имам и почти нова лятна количка от баткото, така че ако се наложи ще ползвам и нея.

За майчинството, ще изчакаме, защото докато се занесат и се обработят декларациите ще мине време. Много е неприятно, но няма начин.

# 253
  • София
Излседванията на Дияна са добри. Няма обрив, няма надути лимфни възли. В събота ще спра Биопарокса, и в четвъртък педиатърката ще й вземе гърлен секрет.
Само дано не се опъпчи от събота до четвъртък.

# 254
  • NY
Ехааа колко прохождащи човечета Simple Smile
Браво на престрашилите се мъници Неда,Алекс ,Бертан, Тони,ако пропускам някой ,моля за извинение Embarassed

stoj4e , дъщеричката ти е много красиво момиченце! И как само са ги натъкмили в тези носии,като кукли ,харесва ми  Heart Eyes

Аз започнах да ползвам лятната количка ,особено когато съм с колата и направо се родих.Купихме я още преди няколко месеца ,най леката на Макларън http://www.amazon.com/Maclaren-Volo-Saffron-Orange-Stroller/dp/B000BZ6BAM, защото със зимната направо ми се беше стъжнило.Всеки път сгъването ,прибирането ,изкарването от багажника,разгъване ,сглобяване си беше тежък физически труд, и ако се налагаше да го направя 7-8 пъти просто полудявах. Иначе като изключим тази част ,много си го обичам бугабуто, добре ми служи и здраво го експлоатирам. Едгар все още следобедният сън си го спи в него, а когато има зор със зъбите посред нощите ,единствено се успокоява от обикалянето на стаите с количката.

За буйките..купих му едни леки между маратонки и сандали /незнам как да обясня/ . Не съм сигурна колко ще са удобни .До сега съм му обувала меки кожени буйки и недостатъка е ,че запарват. Може би ,ще  е добре да му взема и някакви от плат newsm78

2-3 памперса на денонощие  ...този вариант е немислим още за нас Embarassed  А за сменято на памперсите по-добре да не отварям дума, че си е направо висш пилотаж  ooooh!

Моето дете и то онзи ден ни събра погледите, като се пусна и направи 2 крачки.  Често стои прав като държи нещо в ръцете си, и после тупва на дупето много сладко Heart Eyes

Приятен ден момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт