Септември'09 - 10

• 14 948
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
  • София; Дружбето
Днес май всички сме на черешата Crazy
Гледах филма, не ми хареса. Въпрос на вкус Rolling Eyes
Тони не съм защитена по никакви закони, защото съм на изпитателен трудов договор, това е. А не м исе разправя, защото ще изхабя камара нерви. А ако се осигурявам на новото место ще ми е трудно сега 5 месеца, но после ще ми е спокойно. Абе както се нареди работата, така, вече ми писна да се ядосвам за глупости. Най-важни са бебето и дребната, пък другото са бели кахъри Mr. Green Ще оцелеем

# 151
Ianita28, я не се ядосвай за глупости. То и моят ме изкарва извън нерви и то постоянно, но нещо напоследък съм в другата крайност, имам чувството, че за нищо не мога да се ядосам. Така че се опитай да си пазиш нервите, както са написали и другите момичета, те ще ти трябват. Прегръщам те!  Hug

Gorska_Kitka и аз мразя когато името ми се споменава не както трябва, а припишат ли ми думи, които не съм изрекла ставам страшна. Браво че си изяснила нещата, хората трябва да знаят с какъв човек си имат работа. Трябва да си отстояваш позициите.  Grinning

tsveta, жалко че филма не ти е харесал. Явно наистина е въпрос на вкус. Мен пък толкова дълбоко ме разчувства, че дълго време не можех да мисля за нищо друго. Ама аз съм такава, адски чувствителна и емоционална.  Flutter

# 152
  • Karlovo
Здравейте момичета , днес и тук е едно мрачно време за нищо не става  Cry .
Ianita28 аз понеже в Карлово няма 3Д ще ходя на ФМ в Пловдив и съм се ориентирала към АГ "Селена" .Тук идва един от лекарите които работят там и ми е лесно че като се наложи мога да ходя и тук в частния му кабинет . Четох добри отзиви за тази клиника в здравния справочник и доколкото знам вече имат и 4Д , макар че не знам каква е разликата с 3Д .
Надявам се че и други мами от Пловдив ще споделят къде ще ходят на ФМ.

# 153
kiarra, наистина човек трябва да си отстоява позициите, но понякога на мен устата ми е по- голяма  Simple Smile  Често пъти предпочитам да съм лицемерна или казано на фирмен език- дипломатична; да си мълча, да се съгласявам и да се нагаждам по шефовете.... Е да, ама не... то аз съм право куме в очи.. а такива като мен невинаги са удобни. Защото малко са хората, които харесват да бъдат прями с тях, понеже прямостта и истината понякога са много трудни за преглъщане  Simple Smile Както и да е.... Ще трябва да се поуча от някои много добри в това отношение колеги гъзоблизци  Simple Smile

По отношение на тази клиника "Селена" в Пловдив, аз също съм чувала много добри отзиви.. Имам приятелки от Пловдив и от тях знам. Имат 3D/4D. Ето и техния сайт:

http://www.agselena.com/

# 154
Някой ходи ли тия дни на фм? Аз съм утре, ту се шашкам, ту ме обвзема някакво спокойствие.  Crazy

# 155
atrakcia, успокой се.. поне ще си видиш бебо утре... всичко ще е наред... и ще чакаме да ни споделиш...

# 156
Здравейте момичета!
Добре дошли на новодошлите!  bouquetБолните да се оправят, а на очакващите преглед-успех и спокойствие!  bouquet
Аз не съм писала тия дни,защото отпуската свърши и пак съм на работа,но и аз като Gorska_Kitka   се чувствам по-добре на работа,но лошото е,че работата ми понякога е напрегната и доста отговорна,но аз пък нещо не мога да се шашна и изнервя...чак се чудя на себе си.Не мога да си представя да легна от сега у нас и да не правя нищо...като съм на работа почти не се сещам,че съм бременна(освен когато ме гледат ,малко странно колегите,че закусвам или че съм понапълняла,особено в корема и не се трогвам от това Laughing).Но ако видя,че става прекалено напечено нищо чудно да си взема и болничен.
Аз още не ъсм си записала час за ФМ,но ще го направя другата седмица-и аз ту нямам търпение да отида,ту ме обхваща страх какво ще видя..
Боже тъкмо хапнах и сега пак съм ужасно гладна все едно не съм яла newsm78писна ми да измислям какво да ям...
Приятна вечер момичета!  bouquet

# 157
 newsm45 -днес видях първия комар в къщи. Имам комарници на прозорците, но явно е влязъл през вратата. Не знам как ще го преживея това лято, тук комарите са такива мутанти, машинките в контактите не им действат, само едни отвратително миришещи спирали с цялата менделеева таблица вътре. Сега май с бременността нищо не мога и да използвам. Да знаете някой препарат или нещо, което може да се ползва от бременни? newsm12

# 158
  • Испания и Стара Загора
Аз тъкмо се прибирам от магазините.Успях да хвана последните дни от коледните намаления и си купих страхотни дънки за бременни намалени от 40 евро на 2 евро.Малко са ми дълги,но сега ще ги подгъна,а за лятото мисля да ги направя 7/8. Peace
 Atrakcia ще чакаме утре добри новини. Hug
neky аз тук комари не съм виждала,но хлебарките са им ужсни.Ако нямам мрежа на прозореца ,летят и влизат през нощта.Направо изпитвам ужас към тях. Sick
Аз в последно време нямам апетит.Ям колкото да не е без хич. Rolling Eyes
Лека вечер на всички.Аз отивам да шия Wink

# 159
Здравейте момичета!!!
Сори че не пиша много често, но повече си почивам. Постоянно ми се спи. Освен това оправям документи и все ме няма вкъщи. Ние сме добре, растем си, но аз съм зле нещо. Пак ме хванах едни кошмарни болки в кръста, аднес и в краката....
Съжалявам за всички кото имат проблеми. Дано скоро всичко се развие възможно най-добре!

Изобщо не ми е добре. Главоболие ужасно. Имам чувството че ще се разпадна на парчета. Tired Cry Ill
Подготовката за сватбата също ме съсипва. ТРябва да раздаваме покани, да избираме меню, да поръчваме рокля, костюм и какво ли още не.....
Всичко ще мине ама докато мине....

Чао от мен! Отивам да лягам!!!
 Hug Hug Hug

# 160
Запис да не ви изгубя дирите. При мен нищо ново за тва да не ви занимавам с глупости - ще се разпиша по качествено след прегледа ( евентуално във вторник ) ...

# 161
Здравейте!

През деня нямам как да ви пиша от работа, а вечер не мога да се докопам от мъжа ми Wink
Днес съм по-добре, но имам болки. Е, всичко ще ми мине - не става изведнъж.
Да се оплача колко съм разсеяна - взела съм си час за гинеколога, утре за 17.00, а Криско има тържество за 8-ми март от 17.30ч smile3511Това ни е първото тържество и аз така да оплескам нещата...
за глада - хапвам и след 30-40 мин съм същата ламя в готовност Embarassed
ФМ, предполагам ще ми препоръча док утре, но мисля да е по-нататък newsm78
 welcomeна новите майчета!

Лека нощ на всички и дано вече дните ни са по-приятни и с по-малко неразположения и проблеми Hug

# 162
eli_gu, просто си забравила.... Можеш ли да си изместиш часа или да го отмениш за друг ден? пробвай!

tanja_cwete, няма ли някой, който да ти помогне с организацията? Това е доста изморително занимание. Дано скоро да ти мине главоболието и да имаш прилив на сили  Hug

anita, леле какво голямо намаление.... такова съм виждала само по Щатите. Разпродажби по 80-85 %. Направила си страхотен удар... Ох, ако и тука имаше такива, щеше да е прекрасно.

neky, не е ли малко рано за комари?  newsm78 Ама при вас може и да има. Аз лично не се притеснявам толкова от комарите, защото тези гадинки ходят при всички други, но не и по мен.. Пу Пу да не ми е уроки Simple Smile Аз съм им резервен вариант, ако нямат от кой друг да смучнат. Може би кръвта ми е доста жлъчна  Laughing
Но ако трябва да бъда честна това, което анита разказва с летящите хлебарки е ужас.... Това е кошмар направо.. Не се сещам за по- голяма гнусот от това. Представяш ли си да си лежиш и около тебе да кръжи гнусна хлебарка.. бляк.... Преди като бяхме на квартира имаше много хлебарки и аз наистина бях изпаднала в потрес от гледките посред нощ.. ама освен всичко и те издават много гаден звук... Добре, че котака ги изтребваше...
Айде стига с гадните размисли преди лягане...

Желая ви лека нощ на всички и красиви сънища  Hug

# 163
  • around the world
Добро утро, момичета!
Тази нощ за мен беше просто кошмарна. . От един месец имам ужасни главоболия, а от вчера са просто непоносими. Тази нощ изобщо не можах да мигна от болка и като резултат сега ужасно ми се гади, главоболието е все така силно и  се чувствам като парцал.
Вече просто не знам какво да правя ooooh! Личната ми лекарка каза че каквато и да е причината до 5 месец не мога да пия нищо. ( По принцип аз страдам от мигрени и въпреки че се опитах да и обясня че този път болките са различни, че тя смета че е от ново мигрена). АГ ми ме прати на невролог и уши, нос и гърло. Неврологът при който ходим беше много внимателен, но каза че на този етап нищо не може да направи защото в момента не би ме пратил на скенер за главата  и общо взето ми каза да стискам зъби още 6 месеца. УНГ докторът пък ми каза че въпреки че когато легна или се наведа болките се засилват и са най-силни около очи, нос, и чело не можело да бъде синузит тъй като нямам хрема, носът ми не тече и тн. и реши да бе рискува да правим снимка.
Иззвънявам се момичета,че ви заминавам с проблеми те си но просто вече не знам какво да правя, а не знам още колко ще издържа така Cry. Дали някоя от вас не е имала подобен проблем?

# 164
  • където има любов
Добро утро ,момичета!
Включвам се набързо ,че днес съм супер ангажирана,дано и аз не пропусна нещо.След малко съм на лекар,после ще пиша,на обяд с приятелки,после фризьор,тържество в детската градина,откриване на изложба.Освен това трябва да се вясна и да помогна на мъжа ми ,че сме затрупани от работа...
Момичета,ако ви се наложи да лекувате ,гнойни налепи по гърлото-действайте с изварения компрес.Върши чудеса.След две процедури съм пушка.Всичко е изчезнало и даже нямам болки.Сега ме е яд,че лятото Алекс пи антибиотик за това.
Eli_guи на мен ми се случва често,наистина се пробвай да си отмениш часа!На този етап тържеството е по-важно.Ще те чакат.
Bueno,стискам палци  Praynigскоро главоболието да отмине.Сигурно се чувстваш ужасно.
Анита купувай дънки от там,пък ние тук ще ги изкупим,то за по 2 евро си е направо далавера Joy

Общи условия

Активация на акаунт