Отговори
# 15
Ирини , Май Нейм  bouquet Heart Eyes
Момичета, отново прекрасна среща.
Момичета, сега един спешен въпрос. От вчера едното оче на малката сълzи, а днес събира и гурелчета. Имам Офталмо Септонекс в къщи, на него пише, че може да се полzва на всякаква въzраст. Но да питам, с лайка ли можеше да се почиства въzпалено око?? Нещо такова ми се върти в главата, но не съм сигурна. Бих пробвала, ако може да се спаси положението беz доктори.. Ако стане по zле, раzбира се, ще се наложи ходене, но поне да опитам първо така. Че и аz чакам поредните гости утре и имам куп работа.. Не иzглежда zле(zа сега) и капки не zнам дали веднага да слагам..? Оф.. понеделнишки...

# 16
Деси почисти и го само с преварена вода. Според мен това е достатъчно на първо време

# 17
Добро утро Wink
Хей,много добре сте изкарали на срещата LaughingИ аз се чудих кои са непознатите момичета,ама Шмати поясни,та няма да любопитствам Grinning
Джулка,много тъпо това с колата!Сега друга ли ще търсиш?
Деси,момичетата май бяха коментирали нещо такова като проблема на Ана Мари newsm78Ама пусто като не помня EmbarassedДано се оправи Hug
Инче,ти ли се нашари,бе?Пропуснала съм...Уф,милата-сигурно си много красива така JoyМой колега се шари лятото и като се сетя какъв убавец беше hahahaСмея се аз,ама знам,че е много гадно Confused

# 18
Хайде и аз в новата темичка  Grinning
И отивам да гледам снимки от срещичката  Wink
То като сме далече от София,само гледането ще ни остане  Wink

# 19
Такаааа, ето ме вече да се отчитам.
За шарката - оправям се, даже бих казала доста бързо. Освен ако не ми предстои втора вълна, с което хич не съм съгласна, ма дано ме позабрави вече тая шарка  newsm17 newsm17 newsm17 Петър - мъж ми - даже смята, че съм започнала да ставам по-джиджана, щото аз не се гримирам, и съответно лицето ми веднъж на високосна вижда нещо по-различно от вода и сапун. Та сега с тва мазане по три пъти на ден със спирт кожата като взела да се чисти маааааааа, думи нямам. Шарката ми се подмазва да не я мразя че ме нашари на дърти години  smile3521 smile3521 smile3521 Ами да.....
За Стилиан - той е идеал петров, нищо му няма, смея да се надявам силно и така да си останат нещата. Има време още обаче и то доста, така че стискам си палчетата и си трайкам. От както са почнали почивните дни Петър по цял ден е с него навън .Връща ми го за ядене и айде пак. Милият ми мъж, вечерта се прибира гроги, а и както не е свикнал просто ми е жал за него ама тва е положението.Детето трябва да излиза а и тва яко време за изтърване ли е.....
Зъби - йок.
Заместено хранене - честно казано ми се свиди още. Яде по бурканче пюре на обед, ама не му давам повече и после го кърмя.
На всичкото това дето става сега , вчера ми дойде цикъла за първи път  smile3533 smile3533 smile3533 И малко ме е яд, че в такъв ошарен момент дойде, щото не можах да му обърна внимание, пък аз си го обичам цикъла.... такъв ми е един безболезнен, по терлички ми се изсулва и даже не го разбирам кога и защо е дошйл, кратичък ми е и изобщо цикъл - мечта.....
И друго имаше, ама забравих, така че като се сетя пак ще писателствам!!!

# 20
Хелоу! Много хубава среща сте си спретнали!
Имам да наваксвам с четенето, че дребния пак повърна на фонтан. Иначе нищо му няма, весел и жизнен е, акото е добре. Само дето има страшно много слюнка, чак се дави. Малко се поуспокоих като прочетох това: Повръщането може да е причинено от растеж на зъби. Когато растат зъби, бебетата произвеждат повече слюнка и често поглъщат много от тази слюнка, което може да предизвика повръщане..
Айде лек ден на всички!

# 21
  • София
Здравейте милички.  Hug
Аз вчера минах съвсем по терлички само, за до честитя на Асето.
Иначе за мен 1-ви март не е празник от 7 години. Тогава, на тази дата, почина майка ми. На следващата година, на същата дата, се роди на брат ми малката дъщеричка (но 3,5 месеца предварително и с много последствия - има много увреждания, горкичкото).  Cry
Та да знаете и за друг път защо не поздравявам за Баба Марта.
Добрите новини при нас са, че най-после днес махнахме шината на Мони.  Party Дори успя да си сгъне веднага коляното, което според лекаря в Пирогов било много добър знак и се очаква да се възстанови бързо. Дано! Praynig
Поръчахме си и плочките и цялата баня за новото жилище днес.  Party
Павчо, за съжаление, все още си прокашла сутрин (вече не знам докога).  Shocked
Бебо е добре, да чукна на дърво.
Ами това е от нас.
Гушки на всички.  Hug

# 22
Лелее, 5 дена ме нямаше, а сте изписали 3 теми - срам а мен, несериозната! Sunglasses

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ МАМИ И БЕБЕТА, БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Обаче пък имам какво да докладвам - последната консултация на 26-ти - вече тежим 7200 и сме дълги 66 сантиметра!

Имаме напредък и с алергията - имам предвид, че сме добре, доц. Маринова много ни похвали и вече можем да даваме каша и месо.
Вчера за първи път й дадох пилешко - наколко лъжички добавих в зеленчуковото пюре - ужас!  Sick Не съм я виждала толкова отчаяна - хем е гладна, хем е ужасена от новия вкус... Горката. Обаче я залъгах с една "нова" (от брат й) дрънкалка и накрая всичко си изяде, бузаната ми тя!
Айде, похвалих се!

# 23
Ирини,Май нейм   bouquet

мерси за милите думи за снимките  Blush

някой пита за скалите - това е тракийско светилище, намира се на няколко км от Приморско- м/у Перла и Ропотамо. Наричат го Беклиг Таш. Мисля, че е най-древното в района.

*Ирина*, мн жалко, че този ден го свързваш с толкова тъжни събития.  Cry

инка, гледам новинките около вас от хубави по-хубави  Party

и срещичката..... ооо, мечта - кога и ние ще покажем снимки  smile3506на лято май с гларуси  Mr. Green

флу, вие за 1 август ли сте го замислили? ееее, тук сме - ще ти пусна на лични малко инфо за контакт  Flutter Blush

сега да питам мамитата с дългокоси бебчета - постригвате ли ги? аз щото не ща да я офъквам, а някои ме натискат, че бретонът й дълъг...уф бегам, 4е ревем

# 24
  • София
Ирина -много лошо,че този прекрасен български празник за тебе е толкова гаден ден Hug
Аз забравих да се похваля,че дъщеря ми вчера на балканското по кик бокс е взела 2 сребърни медала в 2 категории.Аз за пръв път не присъствах заради бебо и кърменето Sad,но и стисках палци.

# 25
Цопала!

Мерси за новата темичка.

Ирина, съжалявам че с такива тъжни спомени посрещаш месеца. Гушки. А кашлицата може дълго време да отнеме преди да се изчисти, не е проблем от само себе си.

Деси, просто почиствай оченцето с физиологичен разтвор. И моят имаше малко сълзящо оче с гурелчета тия дни (имахме настинка), но се изчисти само. В повечето случаи няма нужда нищо да им даваме за да се оправят. Ако стане по зле, ти си я заведи да я видят.  Peace

Стефина, браво на щерката.

Моят момък си здъвка няколко ориза с къри днес и кърито си имаше лютичко и соленичко и доста ароматно...май му хареса. Ама ще чака за повече, има време. Но вода определено си обича от моята чаша.

# 26
Цоп, мерси за темичката!

Май-май, и мен ме натискат да я подстригвам хехе... да не мислиш, че слушам някой изобщо... аз си я защипвам с малки джвъчки да не й пречи, или пък й слагам лента за коса. Такова ми е дългокосо детенцето, хич няма й да я подстригвам скоро.
Ирина, съжалявам за лошите спомени за този ден... Прегръщам те и аз  Hug 
Стефина, браво за постиженията на дъщеря ти! Тя на колко е години?

Шейли, аз както нямаше да захранвам педагогически, май точно това правя напоследък  Laughing  Вчера опита едно зрънце ориз от моята чиния, ама хич не й допадна, направи много кисела физиономия. До тук нито пюре от картоф е харесала, нито от тиква. Единствено се кефи на парче ябълка да го смуче и дъвче. Днес едвам я отървах да не отгризе една част с венците си (май едно мъничко парченце замина...  Crazy )
Тука съм приготвила и едно пюренце с морков, ама утре или пък след една седмица ще й го дам (колебая се малко, защото нещо ми се струва, че както имаше интерес към храната, голям при това, го позагуби. Веч, ти беше писала за същото с Елиас?)
Та аз май съчетавам от всичко по малко, като седнем на масата, вземам я в мен и се оглеждам какво мога да й дам... Нали съм ви казвала, че ние не сме от най-здравословно хранещите се, пък и има бая алергични в родата... Гледам сега едни пъпчици около гениталиите и по-точно около краченцата и се чудя - може ли да са алергични обриви?! Само под пеленките и някой път на вратлето (но него повече го отдавам на изпотяване)  newsm78   Как мислите?

# 27
Aз навремето подстригах щерката като беше на 4 месеца, щото беше много смешна - отгоре рунтава черна къдрава коса, а отдолу растеше русата коса. Приличаше на небоядисана бабичка  Joy
Моарейн, аз пък установих, че малкия яде, само когато ние сме край него и ние също ядем. Иначе не ще.
Снощи опита грах. Много му хареса. Дори не беше съвсем гладко пюрето.

# 28
  • Варна
Ей нямате изчитане  Crazy
Много хубава срещичка сте си заформили  Peace
Малко да се позасмее времето и викам и ние варненки да вземем да се срещнем, а?  Party
Уанде, да, продължавам да си търся кола и то вече съм с големи претенции защото видях хубавото.  Rolling Eyes
Ирина, това което писа за 1 март е подобно на моята история. Преди 6 години точно на рожденния ми ден почина баба ми (майката на майка ми). На следващата година пак точно на рожденния ми ден почина любимата ми леля (сестрата на баща ми). Аз бях в Египет и родителите ми ми го спестиха за да може поне тази година да си празнувам рожденния ден. Но аз самата имах усещането и ми беше адски напрегнато целия ден. Беше голям кошмар и все още като наближи датата ми се стяга сърцето. Адски неприятно е усещането когато и в родата на майка ми и в родата на баща ми тази дата я свързват със смърт  Confused Исках само да кажа, че разбирам какво ти е  Hug
Стефина, браво на дъщеря ти   bouquet
Инче, мнооо ме кефиш  Joy Айде да минават красотите и да си ставаш пак принцеса  Hug

# 29
Шейли, обикновена вода ли му даваш?  newsm78 Аз нали не съм давала до сега вода и се чудя дали като захраня трябва да се преварява водата или може и обикновена?
Деси, момичетата са ти казали за преварената водичка  Peace
Стеф, браво на момичето   bouquet
Иринче,  Hug
Инче, радвам се за подобрението  Hug
Джулс, дано намериш това, което търсиш  Hug Явно онази не е била твоята кола  Peace Между другото и аз минах през същите премеждия като си купувах кола  Wink
Алекс от скоро проявява интерес към храната, но ще изчака още десетина дни  Peace Решила съм на 9-ти да захранвам, че на 10-ти таткото отива в командировка за 2 седмици, пък ми се иска да присъства на първата лъжичка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт