Отговори
# 240
Ех,как се радвам,че Мирето е вече със своето съкровище!! Grinning Дано по-бързо се оправят,че е голям кошмар по тези болници  Cry
И аз се чудя да купувам ли проходилка  newsm78 Пък ортопеда ми каза,ако реша да използвам(което не било препоръчително) да е чак след 8месец  Thinking

Ирини,Суит,благодаря за отговора-и аз така си мислех,но реших да питам и вас  Peace Че малко се поолях в количеството-направих му все едно ще го храня,а няма да го захранвам  Mr. Green

# 241
Флу аз пробвах да му дам точно оризова безмлечна на Милупа – правя я с чай на Хип, в началото изяде 1-2 лъжички, но сега не я близва. Мисля, че за чая с плодове е по-добре да изчакаш. Аз давам успокояващия на Хип.
Стела аз мисля да взема бънджи, за проходилка ми се струва рано, макар че не разбирам много ..
Моля кажете ми каква е разликата между проходилка и уокър, че хич не съм в час? Много съм зле май  ooooh!
Готовите пюрета смесвате ли ги с мляко или направо ги давате? И как ги топлите?
Моарейн дребния напоследък въобще не иска добавката, избутва го това шише с език и това е. Далеч съм от мисълта, че кърмата ми се е увеличила, просто май не яде много. И вече само на гърда се приспива.
Бог да пази Симонка и другите бебенца, които са без майките си (ужасс).
И още един въпрос – забелязах една промяна в дребния, днес направо ме побърка, като види че излизам от стаята и почва да пищи, постоянно трябва да съм му пред очите. По принцип не плаче от баща си и от бабите, а днес какво му стана, като го вземе някой друг и почва да реве, като го взема аз и се хили.
Цял ден сме като скачени съдове. Така ли ще е от тук нататък? Чела съм че от 6 месец са много привързани към майките си, но все пак и аз съм човек – ходя до тоалетна, ям, къпя се … Laughing
Само да изчезна и надава едни викове, все едно го колят.
Как ще я мислим, не знам …
Уф, и кръста ме боли, то тежко чудовищенцето. Ланвинка, днес му се поразвиках и той много странно ме изгледа, не му се беше случвало досега, ама то цял ден залепен за мен не се издържа. Че иска и да го нося. По едно време се хранех права, като го държах в мен.
Да не съм го разглезила? Или сигурно ме манипулира дребния хитряга? Не знам, но кръста ми няма да издържи.
Казват, че детските очи били невинни само до шестия месец.

# 242
  • София
Адиктче, стига бе.  ooooh!Аз уж се пошегувах, а ти наистина се притесняваш от поведението на Любо на общестевни места.  hahaha Слушай сега какво ще ти каже кака ти с големия опит.  bowuu Joy Детето ти е твърде мъничко, за да му се вторачваш толкова в поведението. Аз лично (мое мнение) не смятам, че на тази възраст са способни и на опити за манипулация (те просто искат да им е конфортно.  Heart Eyes) Виж, на моменти могат да те инервят, ама са толкова невинни, че проблемът е в нас - родителите, не в тях. Имате време, ще се възпитавете по-натам.  Hug
Стелче, Пенелопи, аз лично хич не обичам проходилки. Бънджи - да. Уолкър - може би, като си проходи добре. Ама едва ли.

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 22:12 от *Ирина*

# 243
  • София
Асе, и аз те видях, благодарение на Суит   bouquet и на мен ми се стори с по-тъмна коса и много чаровна както винаги  Heart Eyes
Моарейн, Любо трябва да стане 8,500 за да го удвои. на 5 месеца беше 7,500
Вики, браво че не е нещо сериозно Hug

Пезота, реших - и ние в събота ще махаме зимния кош, пък да видим  newsm78. Хич не ме мързи да го гушкам ... и дума да не става, даже ми е много хубаво, но го виждам как плаче и ме гледа на една страна. като шумне нещо и му стане интересно веднага сменя физиономията и после пак... вече ме е страх да излезем...
Иринии, има ли инфо за слинговете? без да давам зор, само питам  Hug
Шийла, всички сокове ли имаш предвид, че не са полезни? и прясно изцедените ли или...? знам, че е по-добре да изядеш цял плод, вместо само сока му, но пък малките /визирам децата, не бебетата/ нямат толкова място в коремчето  newsm78 ще се радвам да споделиш  Hug
лека от мен  Heart Eyes
Иринче  Hug сега те четох  Laughing не ми се смей, ама имам чувството, че ме гледат обвиняващо, че ми реве детето и с едната ръка бутам количка , а с другата го нося. не ми пука от хората толкова, ама става дума за Любо  Rolling Eyes а те /хората/ пак се заяждат - А така - учи го да го носиш!  Twisted Evil
за това ви питам вас  Hug защото имате опит, а аз нещо се оплетох  Crazy

# 244
Здравейте, милички!
Нямаше да пиша, но като прочетох Галето и настръхнах. Само като си представих малките невинни душички как плачат объркани и самички, оплетени с разни маски и системи, толкова мъчно ми стана. Тези малки бонбончета са така беззащитни и ми е толкова тежко като си помисля какво изживяват те в момента. Добре, че Мирка поне е сега при Мони и я успокоява и прегръща. Толкова е несправедливо да страдат тези малки невинни душички! Направо ми се плаче. Лека нощ, милички и нека Бог пази децата ни!

# 245
Сега чак успях да изчета всичко. Много лошо това с Монката Sad  пак добре че са вече двечките. Направо съм ужасена ви казвам от болниците в БГ. За това и държах да раждам в частна клиника, но уви само 21 дена след това видяхме и мизерията и отношението в държавите болници. Честно ви казвам страх ме е било да си оставя детето  и да ида до тоалетната, че толкова смахнати сестри имаше  ooooh! и явно им бях трън в очите, понеже им досаждах, с това че се интересувам за детето си и ме беше страх да не му направят нещо тея идиотки #Cussing out а за жестокото взимане на кръв и секрети няма да говоря #2gunfire и се хвалят видете ли, за да са спокойни давали счукан ривотрил на бебетата #2gunfire
 отделно нямахме вода #Cussing out не само топла ми и студената спираше, занесох и почти цялата къща там, незнам дали съм ви казвала, че имаше и котка в кърмаческото отделение  #Crazy  влиза през прозореца  и ходи да ближе от бурканчетата с АМ #2gunfire Ох, тръпки ме побиват  и бяс ме хваща. Дано да се оправя и да си я прибират Монката Praynig

Аз да докладвам. Бях на лекар за профилактичен преглед. Не и харесва белега, иначе другото е наред. Вторник ще ми е готова и цитонамазката та да видим окончателно. След някой друг месец ще ида да ми видят и гърдите с ехограф, че си имах кистички от преди, според нея няма проблем, но аз държа да си ме видят. Ще почвам отново противозачатъчни.  За белега ми изписа едно мазило Dermatix, ма туй чудо 100 лв бе   ooooh!  намерих го за 85, и го поръчах, от утре почвам да се цапотя, дано има ефект.

За Макс, яде 2 дена малко тиква в кашата. Всичко е ОК, ака си и няма колики. Кашата + пюрето са общо 40мл и е мн рядка. Днес сложих в кашата 1 лъжичка морков, чакам утре да видя, че  нали уж запича моркова.

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 22:22 от беба28

# 246
yani_cat ,моят бебчо се държи по абсолютно същият начин!Не мога да се облека-докато отида да си взема дрехите от др стая се дерееее-сигурно и комшиите ни чуват  Crazy Направо е като залепен за мен!!!Играчки не признава,ако не съм до него и му ги показвам  Rolling Eyes Ама аз няма на кой да го оставям,а и се кърмим още,та сме навсякъде заедно!От друга страна пък,каката беше на АМ и много често я оставях при майка ми(понякога за целия уикенд),а и тя беше същата-до скоро ревеше за мен,истинска драма беше като я оставям при баба и  Confused
Едва ли си го разглезила  Naughty Явно си е по-привързано детето към тебе-не му се ядосвай!Не мога да те успокоя,че ще мине скоро(ако съдя по дъщеря ми-беше си доста продължителен период),просто свиквай мисълта,че на твоето малко съкровище ти си му целият свят  Hug

# 247
  • София
ВАЖНО!!!

Обади ми се Ане-  тя е в болница с Борис, който е с вирусна пневмония. Помоли ме да ви пиша, че от един месец има бум на болни деца от вирусна пневмония по болниците и ви съветва да не водите бебчетата без нужда по поликлиниките, за да не се заразят. Борис вече е по-добре, храни се нормално, дори според Ане е наддал. Ще ги държат в болницата, докато му се изчистят напълно бронхите (вероятно до края на седмицата).

addicted, много добре те разбирам. Такава разходка не е никакво удоволствие, а си е направо жива умора. Притеснението ти е напълно разбираемо. Просто Любо още е много мъничък и това, че е започнал да реве по време на разходките, не означава, че е разглезен и ще се тръшка, като порасне. Първо помисли дали няма нещо, което да го тревожи по време на разходка- да е жаден, гладен, да му се спи (пък да не може да заспи)....Пробвай 2-3 дни да си останете вкъщи, или предварително да планираш по-кратко излизане- може пък да му се "пресече"новият навик Wink. Нямаш много възможни варианти за действие- аз бих ти препоръчала търпение и прилагане на принципа на "отложената" реакция- откликваш на желанията му, но не веднага. И много говорене- обясни му, че се изморяваш да го носиш, че като плаче така, съкращава разходката ви; успокоявай го с думи, доколкото е възможно.

(Иринка много по-добре го е казала от мен Peace; аз пак се оплетох в моите философии ooooh!....С две думи, прави това, което в момента ти се струва най-добре за детето Peace).

yani_cat
, на картофените пюрета на Ганчев, както и на домашно приготвените,  добавям АМ, обаче на това от тиква и моркови, честно казано, не добавям, защото не ми се иска да се губи вкуса на тиквата.

# 248
Е стига вече болнички бебоци

ЗАБРАНЯВА СЕ ВИРУСНАТА ПНЕВМОНИЯ ДО ВТОРО НАРЕЖДАНЕ!!!

Аз като ви разправям миналата седмица за гадната пневмония вие: не, ще се разболяваме и ние!

Бързо оздравяване на всички и много и малко болни  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Поздрави на всички празнуващи без значение от повода!

Целувки за всички бебоци! Heart Eyes

# 249
Огромен ПРИВЕТ от мен и вече спящия Адриан!
Ние сме добре (8кг на 69см), днес се захранихме с оризова каша Peace

За съжаление, вече не ми остава време да чета какво става във форума  Rolling Eyes Включвам се така изненадващо само заради ФЛУЧИЯ и заради нейната всеобятна добронамереност - мила и ти ми липсваш (хиляди прегради и целувки за теб и твоето златно Еленче), мъчно ми е и за доста мами тук! Надявам се всички да сте добре и със здрави бебоци, целувам ви! Heart Eyes Heart Eyes

Ето една актуална мартенска снимка от нас! Останете със здраве и дано до скоро  Hug

п.с.  Муц сърдечно благодаря  Heart Eyes ти знаеш за какво  bouquet

# 250
  • София
много болни дечица ...  Confused сега пък Анения Борис  Sad да се оправят бързо  Praynig
Любо току що се обърна от по корем на гръб  bowuu
Суит, благодаря и на теб за разяснението  Hug  и аз така си мислех - гладен, жаден - през пейка спираме да се кърмим - вече нямам абсолютно никакви притеснения със заголването на цица на обществени места  Laughing но това с кратките разходки още утре ще го пробвам  Peace
Бизу, браво че се отби  Peace

# 251
  • София
Суити, ужас. Стига вече наистина болни бебета.  Praynig Тине много добре го е казала, подкрепям.  Hug Много страшно ми става, и болно.  Sad

Суити, аз точно като зачетох твоя пост към Адиктчето си помислих - колко добре го е казала, аз не можах добре да си изразя мисълта.  Joy
Особено това:
Просто Любо още е много мъничък и това, че е започнал да реве по време на разходките, не означава, че е разглезен и ще се тръшка, като порасне.
мислех да напиша нещо в този дух и забравих.  hahaha (старост-нерадост)

# 252
 ooooh!  ееее не още болни бебчета....  Леле мамчета какво става ? Какви са тези болести ? Вируси ? Ох ужас ...  Tired

Доно бързо се оправят всички  Praynig  Praynig  Praynig

# 253
Стига вече болни бебчета...докато четох направо бучка ми застана на гърлото!Даже взех много да се страхувам...и аз ви бях споделила по назад какво ми беше казала личната, че болниците са пълни с бебчета и че места няма, забрани ми всякакви гости да идват или ние да ходим, често да си мием ръцете, особено таткото който има контакт с много хора!
Дано миличките душички бързо да се възстановят!  Praynig

# 254
Ама,че гадост това с Мирката и Ане!Дано по-скоро се оправят дребосъците Praynig
Ако има и други болни-също бързо възстановяване не съм чела подробно темата,за което моля за извинение,ако пропускам някой
Лека и спокойна вечер,момичета и бъдете здрави Hug

Общи условия

Активация на акаунт