Отговори
# 255
Дайте идея за столчче за кола. Кошницата, нещо не е вече удобна, и ми се ще да я сменяме.  Незнам обаче до колко кг да вземем newsm78  9-18 или до 36, сега гоним 8 кг  едричък е и се чудя 18кг на каква ли възраст ще е  Thinking Кошницата е до 13 кг и смятах да я ползва до 1 годинка, но бая дръпна с килцата и само 6 месеца май ще в употреба.

# 256
Цял ден я мисля Мирето, добре че вече са заедно с Монката. Дано бързо се оправи малката душичка Praynig

Лоша работа и за Борис. Да оздравява и той Praynig

Адиктед, честит рожден ден със закъснение  bouquet Да ти кажа и аз бутам количката и нося Зоя. Тя много се дере в количката и аз като теб, мисля че всички мен зяпат Crazy И в къщи много се гушкаме и разнасяме в слинга и не мисля, че е разглезена. Суит и Ирина добре са ти обяснили Simple Smile

Ирина, честито зъбче на Ради!

Аз също не използвам проходилка. Имаме бънджи някъде, но и него много, много не го ползвахме с каката.

Лека нощ!

# 257
леле,настръхват  ми косите като чета... мн болни бебчета  Sad
аз направо се наплаших. в събота ще пътуваме и чак започнах да се замислям - да го отлагаме ли?
бързо да се оправят милите  Hug

Ирина, честито зъбче на Ради!

пенелопи, на нас ни казаха след 7 месец. Може да съжалявам после, но просто мечтая за този момент. останах без гръб , кръст и ръце да я нося из апартамента, за да разглежда. Като я вдигна такива възгласи на радост са.. направо се разтапям и не мога да я оставя да си лежи просто така без поглед в/у ситуацията  Laughing  Joy

за хълцането - Ивка хълцаше мн в начлото, а сега забелязвам, че го прави след като се е смяла много. Има ли др такива бебчета?

за ядосването - по принцип съм търпелива, но този път изненадах и себе си. Засега нищо, което прави или не прави беба, не ме е ядосало ил накарало да реагирам по начин различен от обичайния. Забелязвам обаче, че тя възприема всичко като игра. Колкото и често да й режа ноктенцата винаги успява да си издраска физиономията и когато съм наоколо и я видя й тупвам ръчичка, а тя ми се хили насреща   Crazy Laughing

ох, щях да пиша още нещо... после ще се сетя

за 8 март какво планирате? чакате ли подаръци или нещо по-специално?  помните ли първия си мамин ден??? аз съм си избрала за подарък една книжка: стихчета и песни за мама. Ще си го и купя, тати ще го опакова, а ивка ще ми го подари  rotfImao

# 258
Инче, викаш Пикаса, а? Simple Smile След като писа, веднага я разцъках. И ето го резултатът:

Мамин пухчо  Heart Eyes Мацки, любовта ми към това човече расте с всеки изминал ден. Значи толкова много го обичам в момента и ми е толкова миличък, че.....ще го изям наистина. Не е било така отначало. Не знам дали съм единствена, но при мен определено времето оказва огромно влияние в/у привързаността ми. Ясно е, че го обичам и му се отдавам откакто съм разбрала за съществуването му, но сега е различно. Имаме моменти, в които изпитвам нечовешко удоволствие контактувайки с него - изпадам в някакъв транс, като наркотик ми действа! Ай лов юююююююююююююююююю....

Сега и аз да питам за тази водичка. Данчакът напълно отказва да пие. По едно време успявах да му давам по 20-30 мл. преди ядене, ама вече и така не става. И нямам против да не пие вода, но нещо дъхът му не ми ухае на здраве... newsm78 Просто имам странното усещане, че в момента има нужда да пие. Ама не иска. И сокове не давам. Не знам какво да правя и дали изобщо да се притеснявам. Този дъх... newsm78

И от кога започвате да перете дрехите на бебоците с омекотител? Единствената причина, поради която пера неговите дрехи отделно от нашите, е че за нашите ползвам омекотител. До кога горе-долу?

Адикт, Честит рожден ден на патерички! Живи и здрави цялото семейство и скоро, скоро... още едно сладурче, да си ставате 4ма Wink   bouquet

# 259
Ужасен ужас с тези болести  Cry Пазете се, ей!

Исках да се включа по обсъжданите теми, но направо ми се сви сърцето Confused

Само за слинговете да кажа оттук на всички, че много мами ме питаха - Мисля че в края на следващата седмица ще имам готови. Утре ще ви кажа какви цветове ще са първите. Забавянето стана от страна на производителя на плата /връщах 2 мостри /- нали ви казах, че се амбицирах да постигна качество, което като плат в БГ не се произвежда. Инче сега имам 4 броя черни, но са XXL  за някой много голям татко  Wink

п.с. Мона, прекрасен е  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 00:13 от irinii

# 260
И аз сериозно се наплаших Асе може ли да се дава Есберитокс профилактично и в каква дозировка?
Мона аз пера дрешките на Крисито с омекотител на Чико след първият месец!

# 261
Дано всички малки създания се оправят по-скоро. Hug
Ирини, извинявай, ако ще се повтаряш/потретяш , но слинговете какъв модел ще бъдат точно. Аз съм със един с халки, който се чудя дали ще ми е и толкова удобен и като понаедрее още Симона.

Mona, голям сладур. А иначе и аз се усещам, че се пристрастявам. В първите месеци ме биеше нервата, че не правя 100 неща, както бях свикнала, но в момента са наслаждавам на това само да я гушкам, целувам, сутрин да ме буди с хилене и да ме дарява с най-прекрасната си усмивка, когато ми види. Блажено време.
За омекотителя- не ползвам по принцип и за нас. Бъкан е с химии, парфюми и пр. ( много хора омекотяват с оцет)

# 262
А иначе и аз се усещам, че се пристрастявам. В първите месеци ме биеше нервата, че не правя 100 неща, както бях свикнала, но в момента са наслаждавам на това само да я гушкам, целувам, сутрин да ме буди с хилене и да ме дарява с най-прекрасната си усмивка, когато ми види. Блажено време.
За омекотителя- не ползвам по принцип и за нас. Бъкан е с химии, парфюми и пр. ( много хора омекотяват с оцет)

все едно аз съм го писала.

ще ме извинявате за тъпия въпрос, но слинговете докога могат да се ползват  newsm78 и до колко килца. Нещо съм изпуснала тази тема май  ooooh!

# 263
  • София
Мона, Данчо много сладък  Heart Eyes и браво за колажчето  Peace
Любо вода не е опитвал още ... всъщност нищо не е опитвал. знам, че като е на АМ трябва да им се предлага на бебчовците, ама като не ще, сигурно не му я иска организмът още  newsm78 няма как да им се даде на сила  Rolling Eyes
дрешките ги перяхме с омекотител Сано от самото начало /много хубаво ми мирише белият/. откакто сме със сушилня не ползваме никакъв и за нас. но ако искаш можеш да слагаш бебешки и на вашите дрехи - нищо няма да им стане.  Hug
много хубаво пожелание  Heart Eyes

# 264
Минавам, само да ме видите по кое време кукам Crazy
Мона, слагах му на Марто омекотител почти от началото. После се поразубедих. И накрая окончателно спрях, щото многократните пелени се перат без Mr. Green

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 03:34 от Шматка

# 265
Шмат не си сама в кукането. Ку - ку  Е Хайде Добро утро.  Hug
Кафенцето от мен

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 06:23 от Izgubena*

# 266
Аз сега ще дочитам, че съм назад, но засега:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА MY NAME!!!!! Да ни е много жива и здрава, все така красива, чаровна, добра майка и приятел!!!!   bouquet

За теб, Пете:

# 267
Май Нейм всичко най- прекрасно ти желая  Heart Eyes

# 268
# 269
ЧРД MY NAME!Желая ти време! Време за щастие, за любов, за да забележиш красотата и радостите от живота, време за детето ти, за пътувания и човек , с когото да споделиш всичко това! Весел празник!

Анамар, Вики, слинговете по принцип са в пъти по-удобни от тези с халките - те са еластични и не се връзват/ увиват. Казват, че стават за деца до 12кг-14кг - според мен до 12 кг  Peace

Общи условия

Активация на акаунт