Отговори
# 60
Честит 3-ти март!   bouquet

Бубету, дано скоро бебчо да оздравее!  Praynig

Стефина, много неприятна история с този продавач.  ooooh! Недоумявам как може такова отношение, още повече, че е и собственик. Преди 8 години бях отворила магазин, но не потръгна. Имала съм дни без продажба /вкъщи често си поплаквах/, но никога не съм си позволявала лошо отношение към клиентите...
А иначе често попадам на намръщени продавачки. На някой им личи, че е от умора, други гледат отегчено... А има и такива, които те даряват с усмивка само като им направиш голям оборот.  Laughing
Например в един магазин откъдето най-често купувам памперси и пюрета, като чуха че се интересувам от столчето на чико и голямо охажване падна- чак "довиждане", "приятен ден"... Интересчии!  Joy

# 61
Здравейте!

Честит празник!

На мен ми е тъжно и не ми се пише хич...
Само искам да ви попитам - обрив около гениталиите и около крачетата възможно ли е да е от хранителна алергия? Само там. И малко по вратлето. Пъпчиците са червени, около тях кожата е бяла... не е зачервено като от спарено... Как мислите?

# 62
ЗНачи аз да се поправи с диагнозата, сега прочетох листа и пише Диагноза - ринофарингит и бронхит. Може би заради това е изписан антибиотик

# 63
Моарейн, какво си давала последно на Дария да хапва? По-скоро ми звучи като спарено. Да не е от новите пелени, които от скоро ползваш? Може от тях да се е обринала малко, както при смяна на марка памперс. Ако имаш мазни със Судокрем. На нас ни помага страшно много при всякакви обриви.
Когато Аида се беше обринала от тиквата, обривът беше по цялото гръбче и по всички меки части. Вашият не ми звучи като обрив от храна на мен.

# 64
Ланвинка, ами последно яде пюре тиква+картоф на Хип. А иначе с новите пелени сме от 1 седмица почти и чак сега се обрина (в събота по-точно). Иначе те нали са многократни, хипоалергенни... интересно как да се обрине от тях...  newsm78   Аз подозирам пюрето на Хип. Мажа със Судокрема, ама не минава. И по голо дупе я оставям, но не завяхва обрива  Thinking  Утре сутринта звъня на педиатърката...

# 65
Ирина, не мога да си спомня къде го четох, но малката ми щерка изкара една настинка и и остана кашлица, която отне известно време да се изчисти и там четох че е нормално. Мъжът ми пък имаше една ужасна кашлица, която я диагностираха за астма и му дадоха лекарства и помпа. Той отказа да ги пие и кашлицата се оправи след няколко месеца сама. Ако намеря източника, ще ти кажа.

А за сиропите за кашлица - аз никога не съм ги пила или давала, но вчера имаше по новините голяма история за това как болшинството не бива да се дават на деца под 6 годишна възраст, защото са по опасни отколкото полезни. Ето и няколко статии:
http://www.smh.com.au/news/national/cough-syrup-risk-alert/2008/ … 200620198863.html
http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2009/03/02/kids-cold-me … -115875-21164439/
Цитат
It follows the deaths of at least five children under two linked to cold remedies. Several youngsters have died from overdoses, while others have suffered hallucinations, allergic reactions and other side-effects...
..Dr Hermione Lyall, a consultant paediatrician at St Mary's in London, said: "These drugs carry a number of risks. They can affect the heart, speeding it up or down, and they can even affect the central nervous system, leading to convulsions."

Моарейн, не съм срещала алергичен обрив на децата, та не съм сигурна. Може да е гъбично също, с тези малки червени пъпчици.

Нели, водичка му давам като той се бута от моята чаша, сигурно един път в деня. Но той само близва, не е като да му давам да пие. Като почнат да ядат (достатъчно количество) им давам чашка с накрайник да си пият на воля като ядат. Количества...не мога да ти кажа точно, тъй като всички са си били индивидуални, но определено първата година кърмата си е била основното хранене. Храната става главна, когато ядат широк избор от храни - месо, зеленчуци, млечни. Така поне знам че ще си набавят необходимите витамини/минерали/мазнини от нея, иначе няма пюре което да е дори наполовина близко до съдържанието на кърмата (даже и на АМто). Заместване на млечно хранене рано не е за предпочитане. Помисли си какво е съдържанието на една чашка кърма и го сравни с това на една чашка пюре от морков и картоф. Същото количество, но като качество са несравними. Няма нужда от бързане.

Сонче, филтрирана вода от чешмата пием.

# 66
Гледах снимките, Муцата много ме кефи с Тамито и бирата  newsm10

# 67
Моарейн, да не е от пюрето от тиква..при нас то се оказа силен алерген..Обади се на педито да го види. Но дори според мен е по-добре да ви види дерматолог. При нас само тя даде смислено обяснение и решение. Те са си специалисти. Ако можеш да си вземеш направление. Имала ли е млечница в устата? Огледа ли я? Ако е имала е възможно да са слезли на дупето и шушоната, но иначе ме съмнява да са гъби.  Не е изключено да е и от пелените. И пюрето от тиква се води хипоалергенно, а виж при нас какво стана.

# 68
Стон супер сте  Hug Hug
Мойарейн, Мирка  Hug
Стеф `щое му тегли една дълга на тоя бе  #2gunfire

# 69
  • Бургас
ДД и ЧП! Ние с тия абревиатури някой ден ще почнем да си говорим с букви само.. Laughing
Ко стаа, е, лелееее, сичко болно, иде докторицата да ви лекува вас със смях и веселие и любовна лирика:), а то ще се предаде и на бебоците, когато вие сте добре и те ще са добре. Hug Heart Eyes

Тук малко писания от мен, за който иска да се докосне до моя вътрешен свят, онзи поетичния..не дебелашкия:))):
atanasiq.stihovebg.com Преди малко си направих профила, качих 3 стиха, но ще продължавам да качвам. Толкова се зарадвах като видях, че непознати хора гласуват за творбите ми и ги слагат в "любими"..
Дойдоха другите снимки от партито, ще ги кача след малко. Hug
Дианченце, цунки от как' ти Божурка Joy
Izgubena* Hug Hug Hug Hug Hug

# 70
Муц   Peace Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 71
Честит празник!
Изчетох ви наи после!Муцо как няма да са в любими,като качиш още свиркаи!
Стефина браво на дъщеря ти!
Моарейн Вики имаше пъпчици,такива каквито ги описваш,не бяха от храна защото не беше захранена.Оказа се от мокрите кърпи на памперс с лавандула.Утре наи добре педи да я види според мен!
Бубе Hug

# 72
  • Бургас
http://september2008.multiply.com/photos/album/86
Стеле, ма как немам с тебе, бе..не се ли снимахме????? Shocked
Котката, Вики Hug Hug Hug

# 73
Муц ей тук са
http://picasaweb.google.com/shmatki/EvUFaC#5308482580218322466
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Шмат защо не ги сложиш в албума, при моите  newsm78

Поздрав от мен
http://www.vbox7.com/play:7cdb552b

# 74
Муц, спасибо за споделения сайт. И аз се пльоснах там с цялото си величие. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт