Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-26)

• 14 867
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Какво гадно време,сняг чак прехвърча,а оня ден щъркели видях цяло ято.Кога ще се изпролетее най на края Simple Smile
И аз това се чудя  Crossing Arms

# 196
Лоритка, жива и здрава да е малката кукла. Щастливо детство й желая, а вие да се радвате на успехите й всеки ден! Hug

Афродитка, ЧРД! Всичко най-хубаво!  bouquet

# 197
Усмихнат ден ви желая между капчиците дъжд   bouquet
afroditka  , много здраве и спокойствие   party023 newsm67

# 198
Иве, Честит рожден ден. Най-хубавото, което мога да ти пожелая е здраве в семейството и любов помежду ви. И малчо да расте щастлив и безгрижен  bouquet Весел празник.
Благодаря ви, мамчета Hug И днес ходи по малко самичка. Grinning Не е забравила от вчера Party Ето и малко снимки от нас  Mr. Green

# 199
Ася,много сладка малката Мишел Simple Smile и какви красиви очи Heart Eyes

# 200
Мерси, Петя Hug Дай малко снимки на Иван. Сигурно и той много е пораснал и се е променил.

# 201
baloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИВЕ!!! Много щастие, здраве и любов!  newsm51 baloni
МиШеНцЕ Мишел е невероятно чаровна и красива, да ти е жива и здрава  Hug , честити ходещи краченца  Simple Smile
loritka-trombitka hahaha Joy много се смях като прочетох, как го измисли само  Mr. Green дано повече никога не ти се налага да лежиш в болница  Hug

# 202
Благодаря ви, много сте мили Simple Smile

# 203
Честит рожден ден Ивче, желая ти много здраве и щастливи мигове, бъди все така позитивна и усмихната.

Мише: аз още нямам книжка, можеш да си представиш как карам. Та затова се измъкнах като мокра връв. А колата е Форд ескорт. Тези фантазии, към които си дала линк.. уау. Дано някой ден и аз напредна толкова. Иначе за сега тортата лаптоп нещо не върви много, ама ще видим какво ще се получи

# 204
:
loritka-trombitka hahaha Joy много се смях като прочетох, как го измисли само  Mr. Green дано повече никога не ти се налага да лежиш в болница  Hug
[/quote
Благодаря ,Бубето!Така,де!Важното е да не падаме духом !А и с толкова болничен хумор се заредих там ,че ми помогна да не забелязвам мизерията!Иначе отношението беше повече от добро Heart Eyes
 Благодаря и на Ронка,че се се сещала за мен!Това ме зареди с много положителна енергия.Да ти се връща двойно в здраве!Май съм станала доста сантиментална,но като се нагледаш на всякакви ужасии,се сещаш кое е важното в живота! Laughing
 А сега да ви кажа как  заварих Фъстъчка проходила и много се смях с нея hahaha JoyА тя ,милата,не ме позна newsm78 Затова пък Орешка беше щастлива и като я взех от градина възкликна:"Мамо,ти се прибра!"А госпожите... #CrazyЕ,малко съм гузна,че и претупахме РД,ама днес я заведох на фризьор за компенсация.
Мишенце,честито ти ходещо човече! newsm18  bigdance2
Честито на Афродитка!  bouquetМного вълнуващи мигове !
Знам ,че някой пропускам...Да ме извини ,че нямам време да се върна да прочета...Изчезвам...

# 205
Добро утро момичета,хайде на закуската http://www.thetreehousebnb.com/files/Breakfast1.jpg
Дано поне днес да има слънце да излезем навън,че Иван не го свърта вече...

# 206
Здравейте момичета,гледам времето вън и се чудя какво точно вали в момента Simple Smile Сняг,дъжд или сугражица?

# 207
Сугражица Simple Smile Изпитах я върху мен Simple Smile

# 208
Здравейте,
Ето, че след дълго мислене и четене по форумите попаднах и такъв който ме интересува Simple Smile Hug
Моя пробелм е следния, или по скоро терзанията Simple Smile вече съм в 7 месец, ходя още от самото начало при Петкова и съм много доволна. Но за съжаление разбрах, че тя не изражда тук, а само в Берковица  Sad Мн се колебая какво да избера, за врачанската болница не ми се мисли, тя мие  последен вариант, разбрах и за Мездра, но все още не получавам адекватни отговори за и против.. имам в предвид за лекари, екипи и т.н
Моля ви, ако някои може да ми даде по-подробна инфо, ще съм много благодарна, защото от няколко седмици само това мие  в главата и незнам на къде да се насоча..  newsm78

# 209
Тук темата с докторите е малко ...луда работа . Ако имаш възможнист отивай в София. Аз я нямам и съм  решила във Враца да раждам. Има много мнения за и против - Враца или Мездра... И за двата града се наслушах  ooooh! Tired Но няма да ходя в СПА център , все ще удържа няколко дена.. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт