Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-26)

• 14 875
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
лелееееееееее тази мацкаме разби Laughing hahaha

# 181
Мале, Бубе от къде я изкопа. ooooh!

# 182
Бях чула за нея и се каня от кога да я видя какво е направила.Днес и дойде ред  Joy  Обаче е много самоуверена хахаха Laughing

# 183
Лелее,тази направо "кърти мивки" както казват някой  Joy

# 184
Е това е върха. Тая е толкова глупава, че даже си помислих, че и публиката няма да послуша. И право щяла да учи ooooh! Айде успех й желая Mr. Green
Сега да кажа новината- днес Мишел проходи Heart Eyes На няколко пъти направи по 5-6 крачки от мен до баща й, до кошарката й обратно. Много ни зарадва Heart Eyes Grinning Лека вечер от нас Hug

# 185
мише браво на вас време е да и правите прощапулник Laughing Hug

# 186
Скоро ще е прощъпулника. Само че не зная как се прави.  Blush newsm78 До сега само съм чувала оттук-оттам. Ще взема да се поровя в нета да видя какво пише и може би събота или неделя ще правим. Grinning

# 187
принас майката меси пита до нея се редят различни предмети и каквото пипне /хване/ такъв щестане баткото ни се хвана за хармоника при някои традицията е бабата да меси пита но за мен е непонятно защо нали уж чрез питата подаваш ръка на бебо за безпроблемно ходене  Laughingнезнам пиши ако има нещо по различно

# 188
 HugТук съм!!!Днес ме изписаха,после празнувахме РД на Орешка и съм скапана,но отделих време да ви навестя и почерпя!Засега толкоз,4е рожденичката чака за приказка Rolling Eyes

# 189
нещо съм изпуснала но съм любопитна ако не е нахално каква е тая почерпка

# 190
Лоритка, честит рожден ден на детенцето. Нека ви радва много и да расте щастливо и безгрижно Hug
Нинори, виж аз какво намерих за прощъпулника http://www.mamaibebe.com/?id=393
Хайде лека от мен вече наистина Simple Smile

# 191
afroditka  Честит Рожден Ден    Gift  party023  Party Time
Да си жива и здрава,успех в живота и всяко дело което предприемеш.Бъди силна и никога не се предавай.

Честито и за проходилия малчо.Сега успех на мамата най-вече,започва голямото тичане   bouquet

# 192
Ивелина,
Честит рожден ден!
Щастлив живот, прекрасна младост,
желая ти навред успех!
Да срещаш трудностите с радост,
да бъдеш истински човек
.

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 09:09 от little angel

# 193
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!
ИВЕ ,БЪДИ ГОРДА,ЧЕ СИ МАЙКА И ЩАСТЛИВО ОБИЧАНА СЪПРУГА!!!

# 194
Какво гадно време,сняг чак прехвърча,а оня ден щъркели видях цяло ято.Кога ще се изпролетее най на края Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт