Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-26)

• 14 880
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Слънчо, желая ти леко раждане и здраво бебе!

Ема след 4 дни и общо 4 прекарани часа на яслата вече е болна! Confused Със сополи и Т е, дано бързо й минава. Заспа рано, надявам се утре да е по-добре.

Аз си седя тук и си мечтая за една кемерка!!! eat Да, ама нямааа. Mr. Green

Хайде лекичка.

# 166
слънчо пожелавам ти леко раждане всичко да бъде наред с теб и бебо и скоро да пишеш за хубавото събитие  newsm17 newsm51  love001 stork-boy 1stroller  ylinfant newsm30 1crib newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32

# 167
Slyn4o леко раждане, ние ще чакаме за новини.   bouquet

Памперсите ги продадох вече.  Hug

# 168
Сънчо, лекинко и безпроблемно раждане, бързо възстановяване и да гушкаш здраво и красиво бебче Hug
Бейби, бързо да се оправя Валката Peace
Ивето, и аз почнах да играя тая игра. Помагайте, момичета, като влезете в
Мерси  bouquet

# 169
Slyn4o , стискам палци Simple SmileHug

# 170
  • в полите на.... Балкана
Успех на Слънчо и от мен newsm10, Всичко ще е наред и после да разкажеш!  love001

# 171
Добро утро  Hug

Нещо се загубихте напоследък  Rolling Eyes
Снощи пробвах една рецепта от готварската темичка, много е лесна, а колко вкусно стана мммм   chef
ето рецептичката, ако на някой му се стори интересно http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=378329.0

Правих ги само от типово брашно, втасвах ги по същият начин ( винаги ме е било страх да оставям да втасват във фурната), останах очарована от резултата...
Ей като ви гледам с тия игрички, да попитам, някой играе ли още охлювите?  Mr. Green Понякога ме е яд на мен колко време губя на ден с игрите, които играя  Crazy и не знам колко пъти съм се заричала, че ще ги зарежа, ама на продължавам  Wink
_baby Какво стана с Валката, какво каза лекарят?
cvetka79 wavey
Ронка дано скоро Ема да се оправи, ама си е така тръгнат ли на градина няма спасение. Така все пак си изграждат и имунитет  Simple Smile
Айде лек и усмихнат ден, като гледам днес ще е слънчево и тихо- само за разходки  newsm68

# 172
Ходихме на доктор до Монтана, изписа антибиотик, капки за нос и за уши.
Тук във Враца, никой не забеляза, че детето има възпаление на ушите. Към края на седмицата пак ще отидем, дано да се оправи детето. А за Виброцила, който тук ни изписват всеки път, доктора каза, че е нож с две остриета.
Прави ми впечатление, че много мамчета, водят децата си при педиатъра, просто формално, а разчитат на други доктори.  Thinking
На нас до сега, не ни е дадено направление за ортопед. Наскоро разбрах, че е хубаво да се отиде, а когато си поискахме, казаха че ще ни дадат, само ако има проблем.  Rolling Eyes
Аз пък пак подхванах темата за докторите, но това сега ми е да дневен ред. Blush

# 173
Ходихме на доктор до Монтана, изписа антибиотик, капки за нос и за уши.
Тук във Враца, никой не забеляза, че детето има възпаление на ушите. Към края на седмицата пак ще отидем, дано да се оправи детето. А за Виброцила, който тук ни изписват всеки път, доктора каза, че е нож с две остриета.
Прави ми впечатление, че много мамчета, водят децата си при педиатъра, просто формално, а разчитат на други доктори.  Thinking
На нас до сега, не ни е дадено направление за ортопед. Наскоро разбрах, че е хубаво да се отиде, а когато си поискахме, казаха че ще ни дадат, само ако има проблем.  Rolling Eyes
Аз пък пак подхванах темата за докторите, но това сега ми е да дневен ред. Blush

Не се притеснявай, аз казах на Тишо за Виброцила - достатъчно./ дано да помни, че беше рано сутринта Joy/ Сменете педиатъра, въпреки, че този при когото ходите се слави за "добър", децата не се лекуват само от педиатри, а от УНГ, ортопед и т.н специалисти, и не само те. За
" елементарна" хрема, без температура и други симптоми, ми е давано направление за УНГ. Обаче, има лични лекари, които  все още се правят на всезнаещи и забравят, че има специалисти. Успех и бързо оздравяване.

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 18:49 от ianitza

# 174
     Ох, какво прекрасно време.. Ние ходихме на пикник, опушихме се на скара-бира, наядохме се и сега се прибираме. Много доволна останах, детето глътна малко чист въздух, пък и ние също. Яд ме е, че ми паднаха батериите на фотоапарата та не мога да се похваля със снимки. Ох дано да се оправя времето и да почнем по често да си правим такива разходки.
     Да се похваля, вчера си купихме кола малка почерпка да не ни се счупи (пък утре на живо). Качих се да я пробвам, а то краката ми не стигат педалите.. голям смях, викам му на Емил, хайде не ми било писано, а и честно да си кажа беше ме малко срам от неговия приятел, че беше дошъл с него. Кой знае как щеше да ми се смее, че не мога да карам. Та късите ми крачета спасиха неудобната ситуация.

Редакция:
Поставила съм си ново тортено предизвикателство за рождения ден на Емил. Ще се опитам да му направя торта с лаптоп и ще я украся с единици и нули, нали е програмист човека.. стискайте ми палци. Ако и този път не се изложа ще пусна снимки, ако пък оплескам работата вече знаете.. позорно ще си замълча.

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 18:01 от Red_Sonya

# 175
Чудесно си го измислила за тортата-лап топ. Дано се и получи. Аз наскоро гледах в един руски сайт всякакви невероятни торти http://englishrussia.com/?p=851 (виж 2рата торта) Grinning
Честито за колата. Да си я ползвате със здраве. Придърпай си седалката най-напред и може и да стигнеш педалите. Каква е колата, ако не е много нагло от моя страна, да попитам Rolling Eyes
Относно капките виброцил и аз съм на мнение, че не са подходящи за деца Peace Защо не прочетете темите на д-р Михайлов от форума на Часът на мама? Аз откакто разбрах за този док. не спирам да използвам съветите му. Той е хомеопат и съм изключително доволна. Дано всички болнички бързо се излекуват. Hug Лека и мека от мен!

# 176
Здравейте, мами   bouquet
Лека и усмихната седмица ви желая  Hug

# 177
Слънчо,стискам палци и аз,всичко ще мине ОК  Peace
Red_Sonya,честита кола и безаварийно шофиране Simple Smile
И аз съм на мнението на _baby ,че ходим при педиатъра просто така,когато беше болен Иван го водих при педи,но после отидох и на частно за още едно мнение.
Днес уж да бъде хубаво времето,нещо не познаха  Crossing Arms

# 178
здраевйте моми4ета,и при нас времето е лошо,а с него и настроението ми го няма ,вие как сте ,аз малко се поизгубих,но в момента съм сама и трябва да гледам бебка,по4ти не ми остава време за писане ,ина4е ви 4ета с интереси при първа възможност се вклу4вам,лек и усмихнат ден на вси4ки вас и малките слън4ица Hug Grinning

# 179
http://www.vbox7.com/play:d2b80f16 гледахте ли тази мацка

Общи условия

Активация на акаунт