Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-26)

• 14 885
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
страхотна кухня

# 151
Е БРАВО за хубавия избор на кухня да ви е честита с здраве да си я ползвате  smile3521 smile3521 newsm51

# 152
Здравейте мами! Качих малко снимки и на моето съкровище в албума. Grinning

# 153
Цитат
ZuzyM разкошна е кухнята. Ще споделиш ли цената? Аз съм на тази вълна сега и ние ще си търсим кухненски шкафове.
Ами повечето момичета знаят историята ми с кухнята.Как я поръчахме при една фирма тя фалира и почти щяхме да увиснем с капарото ,но ни препратиха към Симар инаправо там дадоха капарото .
В Симар ни излезе малко по-скъпо 2500 лв,а преди беше обявена цена от 1700 лв,но съм много доволна от изработката и монтажа.Просто невероятни педанти са в тази област.
2500лв за 2.30м ми се струва множко ,но издутите шкафове оскъпяват доста .
Материала е МДФ.
Благодаря на всички ви за пожеланията и аз много и се радвам .
Скоро ще пусна снимки на завършеността и плот,перденца и всичко необходимо за домашния уют  Wink
Nely1208 ей сега ще погледна твоето съкровище Peace

# 154
Nely1208 голям сладур е твоятя бебка  Hug и с тези красиви сини очи...да ти е жива и здрава!

# 155
Бихте ли си дали гласа за моя бебок:
http://www.pampers.bg/profile/13643
Ще съм ви много благодарна. Мерси

# 156
Здравейте Simple Smile
afroditka1783 , готово  Peace
Лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 157
Гледам темичката отишла на 2-ра страничка.

Афродитка, не ме пуска да гласувам за сладкия бебок с вивателски тел! Ако знаете защо и как да го направя, споделете.

Зузи, кухнята много ми допада, харесвам изчистените и класически неща! Peace

Лоритка много се изгуби, дано скоро се включи!

Ние сме добре. Ема вече 3 дни ходи на адаптация в детската градинка, много й харесва и ходи с желание!
Днес времето тук е прекрасно, върнахме се пеша от градината, минахме през парка и малката все още спи. Simple Smile

# 158
Здравейте !
afroditka1783 , готово   Peace

# 159
за съжаление от вивател не става.Благодаря все пак на тези които имаха желание и гласуваха

# 160
Вчера, купихме памперси от Кауфланд, но в бързината сме взели друг размер.  #Cussing out Малки са на Валя. Взехме Хъджис Класик 4-ка от 7 до 16 кг, за 24,99 лв. Извадили сме три или четири, пробвахме, но са наистина малки за нас. Ако някой ползва такива и има желание да ни отърве от тях, ще ги дадем за 20 лв. По принцип са 70 броя, но не помня 3 или 4 извадихме.  Blush
Знам, че в Мечо Пух са взимали, ние си купихме едни такива от там, но като са отворени, май няма да стане.  Голям съм шемет, къде гледах докато ги взимах, не знам.  ooooh! Много ще съм благодарна, ако някой прояви желание да ги вземе.
Днес от яслата ни казаха, че на Валя много и тече носът и да си я вземем, докато и мине. 3-ма доктори, не можаха да я излекуват и ще я водим в Монтана, при един доктор, при който е ходила Мама, когато е била дете. И мен са ме водили при него, като бебе, защото тук във Враца, не са могли да разберат какво ми е и той ми е помогнал. Надеждите са ми в него и се надявам на добри резултати.
Сега няма да мога да изляза с вас, докато детето не се оправи. А с тази ясла, тъкмо ще се оправи и пак ще си стоим в нас.  #Crazy
Когато се оправи детето, ще пиша за среща.

# 161
_baby надявам се малката бързо да се оправи

# 162
Здравейте и лек ден , въпреки петък 13-ти Simple Smile)
_baby , стискам палци  Praynig малкото същество да го излекуват бързо, че с тия доктори  ooooh!

# 163
ZuzyM , честита ти кухня най-накрая!
Стилна е много, но имайки в предвид, че си падате по по-нестандартни неща, очаквах да е по-различна  Rolling Eyes
Само почакай да родя и сме у вас да пробваме колко вкусно можеш да готвиш на нея  Wink

Аз в неделя пътувам за София \Перник\ в очакване на събитието, така че ще се видим някога през април вероятно  newsm78

bouquet

# 164
Slyn4o  newsm10   Успех и всичко да мине добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт