Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-26)

• 14 891
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Зузи, честито за кухнята! Чакаме снимки за така чаканата кухня. Simple Smile
Аа подаръка от Миранда....нямам думи. Ема от скоро ми казва, че ме обича много. Е повярвайте по-хубави думи не бях чувала до този момент! Heart Eyes Представям си като започне да ми подарява разни неща, сигурно ще се размажа.

Весе, това твоето майсторство не е човешко просто! Тортата е невероятна, браво. Много ми е чудно от къде намираш време с малкият човек у дома?
И от мен една идея за прословутите лекари. Може да се сложи лин на 1-ва страничка към някоя от темите където са обсъждани. Но аз все си мисля, че много малко хора четат първа страничка, а пък тя е толкова красива.

Бубето, Малинка е страхотна! Целуни я от нас с Емата.

Какво ли става с Лоритка? Дано всичко при нея е наред и скоро се включи! Hug

Днес беше първият ден от адаптацията на Ема, от общо 4-ри дни. В началото беше малко смутена, после се отпусна и не искаше да си тръгва. Трудничко ще й е, защото не разбира какво й говорят, но предполагам бързо ще свикне. Утре е пак, ще я оставя сама за половин час. Тя иска да ходи и няма търпение.

Сега ще ви оставям, защото мъжлето се прибра, времето е страхотно и ще слезем до парка.

# 136
buba_85 вчера ви мернах с мъжа ти и Димана следобяд на Ахат.

И аз ви видях,бяхте с Деси,но бяхте много далече Simple Smile

# 137
Ронка въобще не се притеснявай, на Ема ще й е много добре сред децата. А колкото до езика, много бързо ще започне да го учи- докато бяхме в Италия се срещахме с едно семейство хървати, синът им говореше чудесен италиански ( беше на 4 годинки). В къщи си говореха на хърватски, но много се учудих, когато майката трябваше да му обясни на италиански някаква думичка, защото не можеше да я разбере на родният си език. Забравих да кажа, че те бяха от 2 години там. Мисълта ми е, че децата много по- бързо се адаптират и учат от нас Simple Smile

# 138
Тук има една именничка,която се е покрила от доста време на сам.Да й е честит именния ден,да е жива и здрава с много сили да си гледа домочадието. Честито Скорпионка   bouquet

Да попитам,някой попадал ли е на тази подписка която е за ваксините?

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 19:10 от buba_85

# 139
buba_85 ето я тази петиция http://bgpetition.com/vaksini/index.html

# 140
Мерси Simple Smile
Ей гледахте ли Мюзик Айдъл хахахаа.Имаше и двама врачани,бяха номер едно просто хахахахахаха

# 141
Не го пропускам.  Crazy

# 142
  • в полите на.... Балкана
Лелее,Red Sonya, ама ти ли я прави тази торта, потекоха ми лигите.Дай рецепта ако не те затруднява. И аз правя торти ама нещо с украсата не мога да ги догодя.

# 143
Момичета пускам една снимка макар и от телефона ми ,че не мога да се стърпя 
Не е от модерните ,защото се стремяхме към класическа.
Малка и уютна .
Сега чакаме другата фирма с гранитения плот,че си нямам мивка и котлони но малко остана

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 10:50 от ZuzyM

# 144
ZuzyM много е хубава, и на мен ми харесва точно този стил  Wink Крайните заоблени шкафове са много интересни, заслужаваше си чакането Simple Smile

# 145
Здравейте и лек ден ви желая Simple Smile)   Hug 
ZuzyM , кухничката е супер Simple Smile

# 146
  • в полите на.... Балкана
Ооо,дааа,кухничката си я бива! smile3521

# 147
много е хубава ,даже и мнооого модерна ,супер интериор сте избрали ,4удесна е!!!

# 148
ZuzyM, честита ви кухня! Със здраве да я ползвате. И да я покажеш завършена. Laughing

# 149
ZuzyM разкошна е кухнята. Ще споделиш ли цената? Аз съм на тази вълна сега и ние ще си търсим кухненски шкафове.

Общи условия

Активация на акаунт