''На кафе''- Гала се завърна

• 81 978
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Всеки път като реша да превключа на предаването, все на играта попадам. то бива, бива досадни рубрики в "На кафе", ама вече прекаляват.  Rolling Eyes

# 106
Момичета, другата седмица за готвач на предаването ще се бори мъжът на една моя приятелка. Ако ви харесва ще се радвам да пуснете по един глас(ще се гласува с смс-и). Много е готин, има чувство за хумор и наистина умее да готви, аз съм пробвала не веднъж негови произведения Flutter

# 107

Не съм го гледала, но не ми стана ясно това какво общо има с факта, че не отговори сериозно на нито един въпрос. newsm78

Трудно ще мога и аз да ти обясня, поведението му беше нещо като въведение в света на Камен Донев! Гледай спектакъла, сигурна съм, че ще ти хареса и после ще ми кажеш дали си съгласна с мен!  bouquet
Твърдението, че той се държи "неадекватно" не отрича артистичния/режисьорския му талант.
Това че е добър театрал, не означава, че всички и навсякъде трябва да "влизат" в неговия свят, а че той трябва да направи опит да се включи в разговор, който се опитва да популяризира работата му, т.е. не трябва да очаква, че всички трябва да се "нагаждат" на неговата чувствителност.

# 108
Момичета, другата седмица за готвач на предаването ще се бори мъжът на една моя приятелка. Ако ви харесва ще се радвам да пуснете по един глас(ще се гласува с смс-и). Много е готин, има чувство за хумор и наистина умее да готви, аз съм пробвала не веднъж негови произведения Flutter
Браво, ще гласувам  Peace

# 109
  • И аз не знам къде...
Момичета, аз рядко гледам "на кафе", ама сега го хванах! Тази Елена не ви ли прилича на фолк певицата Преслава  newsm78? Извинявам се, ако е коментирано, но ми стана интересно!

# 110

Ако кажеш и име  ще е добре. Сега избраха 10-те финалиста.

Ох, искам и аз такава процедура. Но каква ли е цената,  някой чу ли? Thinking

# 111
  • София

И на мен ми стана интересно, каква ли ще е цената на процедурата? Щом са 10-12 процедури най-вероятно около 15-30 лв.

# 112
  • в Tara
това не беше ли LPG?
аз пак го хванах накрая. ако е същото мога да дам мнение Whistling

# 113
Иван Васев се казва, на 06.04. ще го дават.

Тази процедури къде ги правят? И аз искам, на корема най-вече. Не разбрах как се казва, че около мен обикновено е лудница и гледам с едно око.

# 114
И аз влезнах за тези процедури да питам Laughing Някои ако е гледал и разбрал да разкаже какво е точно и къде го правят Praynig

# 115
  • Sofia
това не беше ли LPG?
аз пак го хванах накрая. ако е същото мога да дам мнение Whistling

Айде де, давай Praynig

# 116
Zдравейте, момичета. Интересувам се от предавнето от 23 март. Знаете ли откъде бих мога да го гледам онлайн или евентуално да си го дръпна?

# 117
На живо можеш да го гледаш например тук: http://tv.free.bg/ntvonline.html  . Само една бърза регистрация трябва да си направиш. Аз също се интересувам от къде мога да намеря записи на предаването. Ако някой знае-да помага.

# 118
тези които мъдрят предаването форуми не четат ли?
колкото пъти пусна канала и все играта върви преди я изтърпявах , сега веднага превключвам друг канал и като се загледам някъде чак след 20мин я се сетя да прехвърля пак , ако имам късмет попадам на някой гост и тъкмо се загледам малко хайде хоп или реклама или играта  и взимам дистанционното -дотам с предаването
а преди го гледах от край до край, ама и играта беше само веднъж
после да не кажат пак нисък рейтинг , щото сами са си виновни
толкова време след като го спряха феновете не го забравиха, бива ли да се излагат така

# 119
  • София
спират предаването на кафе с гала  Tired

Общи условия

Активация на акаунт