За добрата козметика - 2

• 139 739
  • 943
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Crace', аз назааад в темата бях преписала съставките на крема Фиброжен, но така и никой не ги погледна. А е много хубав - аз и като околоочен си го слагах. И не е никак тежък, а е пълен с растителни масла. Досега забележка към Дарфен не съм имала, само да бяха по-евтини и да не бяха на принципа 100 неща наведнъж да трябва да се мажат - щях само тях да си купувам.

# 631
  • Sofia
Здравей, CI  Simple Smile
Какво ти е мнението за този душ-гел?  Rolling Eyes

Ingredients: Aqua, Alcohol*, Glycerin, Coco Glucoside, Xantan Gum, Sodium Coco-Sulfate, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Vanilla Planifolia Extract*, Citrus Aurantium Dulcis Extract*, Citrus Tangerina Oil*, Parfum**, Citral**, Citronellol**, Limonene**, Linalool**
* ingredients from certified organic agriculture
** from natural essential oils

Наистина ли е "naturkosmetik" или само на хартия?  Rolling Eyes

Нали уж се разбрахме да се пише кой е продукта. След 2 страници някой друг ще го постне същия, щото не е разбрал, че вече са питали за него.

# 632
Нали уж се разбрахме да се пише кой е продукта. След 2 страници някой друг ще го постне същия, щото не е разбрал, че вече са питали за него.
Грешката е моя, извинявам се.   bouquet
Душ-гел на Alverde с мандарина и ванилия.  Peace

# 633
Ето за това говорим!

За едно и също нещо говорим, но аз с по-малко думи и по-малко се паля. За компетентността на всички нива. И всеки да се занимава с това, което наистина умее. Но всъщност не е виновен някой, който работи не както трябва, виновен е този, който го е наел.
Добрата козметика е станала такава, защото "диша" (продава се).

# 634
Днес поръчах в една аптека няколко продукта на Биороза/нали не ги зареждат щот са сКъпи/ за подаръци  казах им ,че са много добри и обещаха да изложат серията на по-предна линия.

# 635
Crace', аз назааад в темата бях преписала съставките на крема Фиброжен, но така и никой не ги погледна. А е много хубав - аз и като околоочен си го слагах. И не е никак тежък, а е пълен с растителни масла. Досега забележка към Дарфен не съм имала, само да бяха по-евтини и да не бяха на принципа 100 неща наведнъж да трябва да се мажат - щях само тях да си купувам.

Да, действително кремовете им са много приятни... щом и аз ги търпя Mr. Green Ароматерапевтичната грижа също. Проверявах ги в Cosmetic Data Base, много от продуктите са с 0 по вредност (при 0 до 10), но пък ми направи впечатление, че ги оценяват на база "key ingredients",  а не на пълния списък със съставки. Намира им се по по някоя и друга кофти съставка, но поне исках да знам заслужава ли си компромиса.

# 636
  • София
Здравейте, реших и аз да се включа в тази страхотна тема. Благодаря за мненията на специалистите.   bouquet Четох, четох, но темата, с предходните нея са огромни по обем. Дадоха ми мостра на крем за лице Chanel Beaute Initiale. Искам да питам първо момичетата, които са много редовни в тази тема, дали вече сте го обсъждали? Ако не, да потърся и да кача съставките, защото като усещане кремът е страхотен, но все пак не ми се хвърлят 85 долара на вятъра. За мен са си доста пари за крем. Rolling Eyes Благодаря ви предварително! Hug

# 637
  • София
Не е обсъждан крамът на Шанел!

# 638
  • София
Става въпрос за този крем http://www.strawberrynet.com/skincare/chanel/precision-beaute-in … energizing/73580/ . Но след доста ровене в интернет не успях да му открия съставките. Някой да помегне? Rolling Eyes

# 639
kashmir на тестера би трябвало да ги има съставките.

# 640
  • София
Ами няма ги. Той е в една малка кутийка като на крем с капаче, а не е в пликче. Може и да ги е имало на картонената обвивка ма аз я хвърлих.  Embarassed

# 641
Здравейте, реших и аз да се включа в тази страхотна тема. Благодаря за мненията на специалистите.   bouquet Четох, четох, но темата, с предходните нея са огромни по обем. Дадоха ми мостра на крем за лице Chanel Beaute Initiale. Искам да питам първо момичетата, които са много редовни в тази тема, дали вече сте го обсъждали? Ако не, да потърся и да кача съставките, защото като усещане кремът е страхотен, но все пак не ми се хвърлят 85 долара на вятъра. За мен са си доста пари за крем. Rolling Eyes Благодаря ви предварително! Hug
Аз чета редовно темата извода за мен, който си направих, е че дори този крем да е много хубав цената е много висока. Аз лично не бих платила такава цена за крем, защото така плащаш "за марката". Бих потърсила нещо подобно като действие но на по ниска цена. Мое мнение. Peace

# 642
  • ULPIASERDICA
CI, благодаря Ви за отговора на моето запитване по-горе! 

"За мен най-добрите продукти са комбинация, не натурални и не органик."

Цитатът е от ваш коментар, който ме провокира да Ви питам конкретно какъв шампоан, душ-гел, пяна/гел за бръснене използвате.  Интересуват ме направо конкретни марки и техните продукти*. Хвърлих един поглед на Head & Shoulders-а., който от години ползвам, и разпознах в състава му всички нежелани съставки. Същото е и с гела за бръснене на NIVEA, уж от Sensitive серията, а пък той гъмжи от "буклуци". 

П.П. Все пак, ако е по-удобно за Вас, може и да ми отговорите чрез лично съобщение.

Поздрави!

# 643
  • София
Благодаря, *Lina*  за мнението ти! Наистина и аз достигнах до този извод, след като изчетох всички страници. Най-вероятно няма да си взема кремчето, въпреки, че на усещане и аромат да е страхотен. Въпреки това ми беше любопитно да разбера мнението на специалистите за този крем, за да видим дали все пак е хубав, дори и не толкова, че да струва 85 долара.  Heart Eyes

# 644
Благодаря, *Lina*  за мнението ти! Наистина и аз достигнах до този извод, след като изчетох всички страници.
Пак заповядай Wink

Общи условия

Активация на акаунт