Гоблени-47

• 45 547
  • 457
  •   1
Отговори
# 300
Честито на всички празнуващи днес!Да са живи ,здрави и много щастливи!
Благодаря ви момичета за страхотните красоти !Аз не успявам да пиша много ,но ви чета и събрах доста красоти .Скоро ще се похваля с моето поредно авторско изпълнение  Simple Smile
Хубав празничен ден!

# 301
  • София
Честит празник на всички, празнуващи днес!   bouquet Hug
Тигърчетата са страхотни, много са сладурски Simple Smile
Лек и спокоен ден от мен Simple Smile

# 302
  • По света и У нас
Момичета, съжалявам много, че нахлувам така в Темичката   Blush, но имам една МОЛБА  Praynig
След около месец в Бургас ще правим Благотворителен Базар  Grinning Едно майче от нашите има голямо желание да помогне с гобленчето, но времето е сравнително ограничено  ooooh!
В тази връзка, издирваме някой  не много сложни и отнемащи време СХЕМИ на цветя или букетчета Simple Smile
Може ли да ни помогнете с някои линкове  Praynig или направо ако имате схеми да ги пуснете на следния мейл lbstoyanova@yahoo.com

Предварително благодаря за бързия отговор и подкрепа  newsm51

Успех в шиенето и творенето  Hug и Честит Празник на празнуващите  Hug

# 303
  • варненка от София
Честито на днешните именници! Ние също имаме да почерпим, защото си имам един Тошко вкъщи.

За това ще съм кратка, че имам да готвя.

Взех си и гобленчето от рамка, но като снимам и ще го пусна. Много съм доволна от ателието на Кюстенджа.

# 304
  • Севлиево
Здравей lucyl30 , на първа страничка ketri e сложила линк към великденски неща. Там не намери ли нещо подходящо.
Успех на базара ви   bouquet

# 305
ехо, здравейте, честита ви Баба Марта на патерици, да сте румени, засмени
наааай-накрая съм с компютър Mr. Green
вие ми липсвахте, аз на вас - не знам Rolling Eyes
та докато нямах комп направих калиите и бързам да изкажа специалните си благодарности на Билкова за предоставената схема и така точните разяснения, благодаря ти  bouquet
благодаря и на poppie  bouquet
ето ги и тях, казвайте, ако нещо не е както трябва

честито на празнуващите днес  bouquet

# 306
Честит празник на всички именници!  Heart Eyesbaloni
lucyl30, радвам се че мога да ти помогна Hug Точно по признак "лесни" цветя съм спретнала една папка, която качих тук:
http://dump.ru/file/1959159
Около 45 МB e.
Успех на каузата Peace

# 307
Здравейте, напоследък дори не  успявам да ви чета, а какво остава да пиша! Днес искам само да ви почерпя за рожденния ден на моя човек с една домашна торта /ние продължаваме на футболна тема/!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=350140
Също да честитя Тодоров ден на всички, които празнуват днес - да са здрави, много щастливи и късметлии! Днес ми пристигнаха и конците от ebay!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=344252&pid=10931411

# 308
Vanchita, да ти е жив и здрав рожденника! newsm59
Калиите на dianjeli3 са супер! Браво!
Lusyl30, пропуснах там да сложа една любима дименшънова маргаритка  Grinning Eто я:
http://dump.ru/file/1959204

# 309
Vanchita,жив и здрав да ти е рожденника и ...много да те слуша Wink
я раздухай малко за тия конци-колко броя,колко парички...

# 310
Да , и на мен ми е интересно , тук в нашия магазин анкора не изглеждат така , а тези като че ли са и по-дебели.

И честито на рожденика- фен на ЦСКА!

# 311
Конците са 101 броя и ми излязоха с доставката 13 паунда - 29-30лв, по 0,30 лв/бр, а в Ямбол са по 0,80лв. Нямах време да ги разгледам подробно, но на пръв поглед няма повтарящи номера. Срам ме е да кажа откъде са - на тях пише, че са произведени в Пакистан  Embarassed. Нямам представа с какво качество са, но имам огромно желание да започна да шия. Приятеля ми каза, че ТОВА са конците, които ще ми поръча и аз тъй като нищо не разбирам от ebay и не мога да си поръчам... Надявам се да са хубави, искам да проверя и номерата дали отговарят, но ще стане утре най-вероятно!

# 312
Леле, ами те са без пари направо , браво- да си ги изшиеш всичките , все ще влезнат в употреба .

Анкор и J P coats имат фабрика в Пакистан, това да не те притеснява, филиал е.

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 16:26 от ina.

# 313
Честито на всички именници и рожденници -много здраве и усмивки !И ние вчера бяхме рожденници-големия стана на цели 7 години!А днес племенника ми и баща ми са именяци

Кита където решиш си го уший гоблена важното е да ти харесва и да ти е приятно!  Grinning

Донсиииии аз го гледах по случайност( ние не гледаме по принцип риалити) и чак накрая като каза на кой посвещава победата зацепих какво всъщност гледам-супер беше ,браво   Peace

Марулче добре че си забелязала аз нямам навик да му чистя нослето на моя всяка вечер а пък за щуротии сме първи та не знам -голямо треперене пада
Аз съм на работа и днес и утре така че гоблена мааааалко поизостана

# 314
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ!
ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!

това е за малките празнуващи

това е за по-големите празнуващи

Общи условия

Активация на акаунт