Гоблени-47

• 45 497
  • 457
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ей, момичета, много сте бързи вие Simple Smile И срещата е била хубава, и красоти сте носили и показали Hug
Ние, софиянките, се оказахме много несериозни, никой не намери време да си спретнем среща май...
Аз продължавам с моята маска, пък да видим докъде ще я докарам Simple Smile Лека вечер от мен.

# 91
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

днес кафето е от мен,  Laughing първото, Белла ще спретне по-хубавото по-късно  Hug
довърших двете малки кипри за съседчетата, изпратих подаръка за "другарчето" от гоблените.ком и щом се похвали, че е получен ще покажа и тук  Peace
сега като чета звучи като чудеса от трудови подвизи  Crazy ама не е така - дреболийки са.  Tired нещо не мога да се хвана с истинските гоблени, нервно ми е  Blush дано скоро изляза от тази дупка, че съвсем ми се объркаха плановете  Hug

Весел ден на всички  Heart Eyes

# 92
Добро утро

good-енце мерси за  хубавото кафенце Hug
...и пожелавам бързичко да излизаш от всякакви "дупки" и пролетни умори Hug Hug Hug
при мен обикновено,ако се оставя пролетната умора преминава  и в лятна такава Crazy hahaha

Весел ден и от мен на всички Heart Eyes

# 93
  • sf
Несериоазни, несриозниииии- аз питах за среща с еййййййййййй такива големи букви, ама явно няма желаещи- така си го обяснявам .
 Whistling

# 94
  • Варна
Мили момичета, честита баба Марта на всички и честит национален празник от вчера!

Аз се включвам едва сега и то офиса, защото вкъщи пак нямам нет и днес вече ще звъня на МСАТ да им се карам, защото си прибират таксите, пък интернета прекъсва през 2 минути. И аз искам да споделя колко хубаво беше на срещичката вчера, въпреки че аз стоях само един час. Ще кача снимките или довечера (ако си оправя интернета) или утре от офиса (но днес си забравих кабела към фотоапарата). Искам да се похваля, че съвсем изненадващо по време на срещата получих подаръка си от томболата от познайте кой - от Марулка! За мен е чест да съм нейна жертва!! Получих първия си оригинален к омплект на Ланарте, с което съм много горда и искам да се похваля на всички! Силве, да знаеш че кухнята ми е в оранжево и явно си ме шпионирала, за да уцелиш и вкуса и цветовата гама - много, много ти благодаря! Ще си го ушия с най-голямо удовослтвие и после ще показвам. Ще покажа снимка на подаръка, картичката  мартеничката със снимките от срещата, които ще кача.

# 95
  • Пловдив
eйй, супер, Мама Гери ще ви покаже и хубавата ми картичка, заслужава да се види  smile3521 Галаксия, и ти Фтиченца ще боцкаш, супер  Heart Eyes

ПП: ето ми я картичкатааа  Party Мама Гери ми я прати  Blush

Хубава е, нали  Flutter

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 09:25 от unchita

# 96
  • Пловдив
Добро утро !
Сега видях схемата на куклите и направо се влюбих в тях.Може ли само да ви попитам, на каква панама се шият?
Благодаря за отговора   bouquet

# 97
  • Mostly in my mind
Добро утро

# 98
Здравейте момичета! Честита баба Марта със закъснение! Не мога сега да ви прочета и да видя какви красоти пак сте показали, но искам да ви обърна ВНИМАНИЕ, не купувайте от този сайт
http://collection1x4.com/catalog_ethno.htm
за съжаление аз го публикувах за първи път във форума НО, направо съм бясна, взех си африканките и понеже от 20 февруари започнах да шия Rocky point на Дим. , реших през почивните дни да разнообразя с малко по весели цветове и отворих една от африканките. На пръв поглед ми хареса комплектовката, конците на ариадна на картонче накачени както при Дим., сложили игла даже, панамата е малко рехава, но реших да шия с 3 конеца. И така ших си аз с голяма удоволствие ,че бързо става и изведнъж ипаднах в ужас като осъзнах, че са разменили цветовете и знаците. Вместо черни крака станаха червени, вместо златни орнаменти - черни. Сега ще трябва да разшивам мнооооого. Страх ме е, че няма да мога да разбера, ако във фона има други объркани цветове.Някой беше писал че има схемите, моля да ми ги прати за да сравнявам.
Ако някой вече си е взел гоблен от там нека да си ревизира комплектовката За да не се наложи да разшива.
А ето за дестина дена до къде стигнах с фара:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=321133&pid=10877803

Много хубав, слънчев и усмихнат ден на всички.

# 99
Zhanka аз си взех от там Открадната целувка и се получава страхотно, но ще го покажа като стане готово. Само, че аз го шия на друга панама, а не на тази която са ми пратили.

# 100
Жанка , съжалявам , ако искаш да търсим тази африканка - схема и ключ , да си сравниш .... Коя е от всичките на тази страница, дето си я дала?

Една добра душичка много ме зарадва на лични, ще се похваля с нова придобивка и аз тези дни  Heart Eyes

# 101
Здравейте момичета. Целувки за всички празнували(с малко закъснение),но през почивните дни не мога да се докопам до компа. Миангелова радвам се ,че ти харесал подаръка и си отдъхнах ,че си го получила. А за варненската среща и това което сте показали  bouquet.Убавици сте няма спор... Хубав ден на всички! Hug

# 102
  • София
Несериоазни, несриозниииии- аз питах за среща с еййййййййййй такива големи букви, ама явно няма желаещи- така си го обяснявам .
 Whistling
Oххх то желание има ама.....
Ние пак сме бoлни - миналата седмица се беше тръшнал мъжа с температура стигаща до 40 градуса, а сега ние с малкия пазим леглото  Cry
Да помоля за сватбените ръце на Vervaco - имаше 2 вида все в стил сепия, но сега не мога да намеря схемите, а трябва да са готови до края на другата седмица Thinking
P.S.Бадем, благодаря за светкавичното включване   bouquet  bouquet  bouquet
А аз се и поразтърсих и в dump.ru, та и от там изтеглих няколко вариянта.Сега остава да реша кои точно и да си набавя конците, че нямам много време Simple Smile)

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 12:45 от Ivanichka

# 103
  • София
Ето ги сватбените ръце тук и тук  Hug

# 104
ИНА,  благодаря за предложението, но аз през обедната почивка поразгледах старите теми и видях, че Прасчо пише в 41-ва  тема, че има схемите, ако прочете за молбата ми надявам се, че ще ми ги прати. Аз съм взела синята и червената. При червената стана тоя проблем.

Общи условия

Активация на акаунт