Хиперактивност с дефицит на внимание - тема 7

• 260 656
  • 1 418
  •   1
Отговори
# 360
...И моето желание бе да запиша моя палавник на някакъв спорт,но той както писах ве4е нито приема -нито предава,аз му викам "свободен електрод".От доста време си гризем пръста на ръката в  моменти когато е изнервен или много радостен .

# 361
Тайна, радвам се за "подмолните" ти действия. Важното е, че има резултат  Peace

# 362
  • София
Тайна, радвам се за "подмолните" ти действия. Важното е, че има резултат  Peace
 Трябваше да действам, незвисимо как. Тя им е казала, това което и аз говоря от сума ти време, но понеже е чужд човек, нея са я чули, а мен никой не искаше.

# 363
Ами какво да ти кажа - обикновенно тъй става  Confused. По-важното е, че вече са се вслушали, а не за пореден път да пренебрегнат чутото и да си заровят главите в пясъка  Simple Smile

# 364
Здравейте и много благодаря за бързия Ви отговор.Ние през последните две години сме били на невролог,психиатър,а последните 2 месеца направихме изследване на слуха,ЕЕГ  ,консулт с лицево-4елюстен хирург за подези4на  връзка което евентуално би  възпрепятствало говора….но нищо .Минахме през период на яко блъскане на главата в земята,който измести сегашното му търкаляне,неистово крещене…ясно 4е не можем да го разберем ,ама аз съм виждала други неговорещи деца,но нашето е ужас.

Kакво значи нищо? Казват, че е напълно здраво и в норма, така ли? Няма начин, при такова поведение и липса на говор и разбиране. Най малкото след като е толкова неспокоен и хиперактивен не му ли изписаха нещо за успокояване. На моето дете подейства и само за три месеца плюс подходяща диета, спиране тотално на телевизията и занимания, които ни посъветваха да правим започна да разбира малко по малко и да повтаря думи и да се отпуска да говори. а беше само на 2 и половина. Колкото по късно започне да говори, толкова шанса му да компенсира намалява, защото в едни области се развива, но липсата на умения за общуване започва да пречи дори в области, в които за сега няма различия.

# 365
До тук вси4ко е в норма,а относно медикаменти в на4алото ни изписаха Нотропил и Атаракс,които аз не давах понеже от сиропа ме предупредиха 4е се засилва активността,а второто е главно за епилепсии които ние нямаме.

# 366
здравейте,за майките от Варна ,ето ни още  една алтернатива за децата,поне до колкото знам забавления с образователна цел
www.-spam235-.org

# 367
здравейте, от 1 год ходим на психолог и логопед към фондация"Бъдеще за нашите деца" във Варна на 4 год  момче, имаме проблем с лигавенето отделя се много слюнка и това му пречи да говори добре. иначе диагнозата , която ни поставиха е хиперактивност някак не може да запомня дори нещо, което му е казано преди малко, не познава цветовете искам да попитам майките от Варна ,Чиито деца посещават Карин дом какви са условията за приемане там моля пишете ми лично.

# 368
В Пловдив ще се организира тренинг за работа с деца с хиперактивност и дефицит на внимание, който е ориентиран към специалистите логопеди, психолози и педагози, а също и родителите на деца с това нарушение.
Тренингът ще се проведе за първи път през месец юни тазо година - на 12-ти. Водещ лектор ще бъде известната доц. д-р Виолета Боянова.
Уменията за работа, които участниците ще получат се разделят основно в две стъпки: 1. диференциална диагноза и диагностика на ХАДВ; 2. методи и готови разработени програми за работа с деца, които вече имат поставена диагноза; 3. котерапия, работа на родителя в домашни условия.
За повече информция, последвайте линка:
http://s-ivvena.com/index.php?option=com_content&task=view&a … =28&Itemid=40

# 369
здравейте майчета,някой може ли да ми помогне с малко информация,търся др. Мими Николова от Варна занимава се с деца с проблеми.Някои знае ли координати и каква и е терапията.Чух добри отзиви за терапията,ако знаете нещо по въпроса моля пишете,дали си струва да се ходи на частно при нея? newsm78

# 370
Какъв специалист е?

# 371
психолог ,логопед..това съм чувала

# 372
здравейте майчета,някой може ли да ми помогне с малко информация,търся др. Мими Николова от Варна занимава се с деца с проблеми.Някои знае ли координати и каква и е терапията.Чух добри отзиви за терапията,ако знаете нещо по въпроса моля пишете,дали си струва да се ходи на частно при нея? newsm78
психолог ,логопед..това съм чувала
      Сигурна ли си, че е  д-р щом е логопед, психолог? newsm78 И какви са по-конкретно отзивите за нейната терапия?

# 373
ми като ме питаш как да ти отговоря като и аз питам тук някои знае ли нещо за нея?
Така че незнам отговор на въпросите ти newsm78

# 374
А ЗА  д-р Петър Петров от Варна НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ НЕЩО
ЧЕСТО ПИШЕ ТУК ИЗ ФОРУМА .НЯКОЙ ХОДИЛ ЛИ Е ПРИ НЕГО И ДАЛИ ИМА РЕЗУЛТАТ
ИНАЧЕ ПИШЕ ЧЕ Е СПЕЦИАЛИСТ ПО БЕЛОДРОБНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ .ДОСТА ДАЛЕЧ ОТ НАШИТЕ ПРОБЛЕМИ .НО ВСЕ ПАК.

Общи условия

Активация на акаунт