Хиперактивност с дефицит на внимание - тема 7

• 258 287
  • 1 418
  •   1
Отговори
# 1 380
  • 1st floor
Моят е на 12. Хиперактивността намаля с възрастта, дефицитът на внимание съвсем малко. Остана си много, много разсеян.

# 1 381
Моя е на 15.

# 1 382
Моят е на 15 год., хиперактивността намаля, дефицита на внимание не толкова, колко то ми се иска. Продължава да не учи сам, трябва помощ.
Научи се да преписва и така бута с 3 ли основно.

# 1 383
Имате ли проблеми с учителите?Наказвани ли са децата? При вас пишат ли двойки и отсъствия за лошо поведение?/ Защото при нас отговора е да!/

# 1 384
Милка,това с наказанията беше до 5-6 клас.Бележникът не беше достатъчен само за забележките. Класната поне веднъж седмично ми се обаждаше,за да се оплаква.Викаха ме и при психолога на училището.Сега положението е много по добре.Има и влияние средата в училището,много съм доволна от новия клас/вече е 8 клас/.

# 1 385
Искам да попитам, някой от вас давал ли е на детето си Алора и как му е действало? Благодаря!

# 1 386
Моля някой да пусне нова тема.

# 1 387
Искам да попитам, някой от вас давал ли е на детето си Алора и как му е действало? Благодаря!

Здравей,
Аз давам на каката Алора, първо само нея, сега в комбинация със Седивитакс. Действа й добре, но с натрупването, т.е. няма уау ефект.

# 1 388
  • Karlovo
На моя син бяха предписали Алора ,не му подейства изобщо .

# 1 389
На моя син бяха предписали Алора ,не му подейства изобщо .

И на моя!
А, Алора хомеопатия ли е?

# 1 390
  • Karlovo
Невроложката каза ,че е от пасифлора .Аз давах Седатив и за кратко видях ефект от него ,но беше за около седмица и след това спря да действа .Моя син не е от най хиперактивните ,заеква и за това ходихме по лекари .

# 1 391
На 15 е синът ни . Има сериозен напредък  . Обаче се съмнявам че ще може да се справя сам в живота.
С училище вече се оправя сам . Може да пътува сам. обаче...

# 1 392
А намаляването на хиперактивността, подобряване на вниманието на какво го дължите? На израстване, или ?
Моето дете е още малко, наесен ни очаква училище, но освен ХАДВ е и трудно проговаряща

# 1 393
Предполагам на възрастта , не на терапиите

# 1 394
Моля някой да пусне нова тема.

Общи условия

Активация на акаунт