93 Пижовци и Пенди в САЩ, в очакване на пролетта и 8-ми март

• 18 193
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Марлела,хубави кахъри са това Laughing Заведи я да си избере тя в библиотеката,при нас са групирани по възрасти,аз от 3 год на ния нямам право на глас много. Не ми харесват дори-блус клус-барби -боб дъ билдър тип поредиците,но чета. Инак напоследък е на вълна
http://blog.shapingyouth.org/wp-content/uploads/2007/10/bears-new-logo.jpg
http://www.cam.k12.il.us/camelem/bond/forlines/fancy-nancy.jpg
които са фън и за мен.Колко безсмислености съм изчела обаче като цяло в последните 2 години- не е истина.

# 196
Що работа ми отворихте...  ooooh! Златни сте, изключителни благодарности!   bouquet Утре сме в библиотеката.

Малката е почти на две и половина. Сама си показа, че вече може да й се задържи вниманието с книга, когато започна да ми ги носи и да иска да й чета. Мен лично ме притеснява факта дали ще й остане нещо в главицата, предвид неговореното на английски, но пък от друга страна, това си е още един начин да влиза в час.

Още веднъж ви благодаря! Simple Smile

# 197
Марлела, понеже са ни почти на една възраст децата- голям успех имам с:

http://www.icanread.com/index.cfm за първо ниво...

и по точно историята за Данни и динозавъра. Кратка история, хубави картинки... то с истинска дълга приказка още не мога да му задържа вниманието и мисля, че е нормално.

Ние четем по много, на често, и на български и на английски, и приказки и мерена реч, ама той дребния от 3 месечен е читанка  Joy... Номера е той да си хареса книгата (с малко манипулация от моя страна понякога) и после няма оттърване  Laughing... Проблемът е, че ги иска по 4 една след друга и се тръшка ако спрем преди това...

# 198
Спешно, как е  fingerplays на български?
Мерси!

# 199
аз го писах "показва с ръце", чакам да видя другите как са го решили и ще коригирам.  Simple Smile

# 200
Честит 8ми март с 2 дни закъснение .
Много поводи за празнуване е имало в темата . Ева да си жива и здрава, а на Ники лека и безпроблемна бременност   bouquet

Тука някакви мистерии  стават  Rolling Eyes
 Тандури надявам се скоро да се оправиш след тази операция . Ще има ли втора  Sad . Специално за теб и за всички с повод или без за празнуване една виртуална почерпка от мен .
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229804&pid=10981539
 Този грип наистина е гаден , Матю май пак ще го кара  Sad. С тези температури един ден 70 Ф после 40 Ф  Rolling Eyes

# 201
Ники, честито!!!
Честито и на всички други за всичко друго! Не съм имала време и възможност да ви следя последните дни, че ми е някакъв кошмар на главата!

Тандури надявам се скоро да се оправиш след тази операция . Ще има ли втора  Sad .

Рая, засега май не! Днеска сутринта ме цепиха наново, дадоха ми по-силни антибиотици, дано вече да минава и да не се налага да отваряме втори път операцията, че кошмар някакъв. Не съм спала изобщо последните седмици, а тази миналата беше кошмар от болки. Sad
С тези твои лилави торти си ми голяма слабост!  Hug

# 202
Тандури, дано скоро вече да не те боли, че много страшно звучи!

Аз съм се заела да планирам най-накрая детската стая и се чудех има ли смисъл от toddler bed или направо да взема някакъв twin? Това легло, което ми хареса пише че е до 50 паунда, което не знам какво възраст значи, ама ми се струва, че няма да е толкова далече този момент, дори и при моя малчо. Вие какво ще ме посъветвате?

# 203
Спешно, как е  fingerplays на български?
Мерси!
аз го писах "показва с ръце", чакам да видя другите как са го решили и ще коригирам.  Simple Smile

Не е ли жестикулирам?!

Ники, честито! Страхотна новина, леко бременеене!

raya_рая, лилавите ти торти са прекрасни!

# 204
Срaм---- сраааааааааам,но нашите дечиня още спят в крибове.Ще мина на туин направо,дано се натутам преди К на дианка калпазанка че не върви ученичка в кошара Mr. Green

# 205
Срaм---- сраааааааааам,но нашите дечиня още спят в крибове.Ще мина на туин направо,дано се натутам преди К на дианка калпазанка че не върви ученичка в кошара Mr. Green

Еее, ама те сигурно имат стандартен размер криб, та за тва се събират още.  Grinning Нашият е един маломерен и като се удари в стената се събужда, затуй съм се замислила за нещо по-голямо.

# 206
Atti, ние взехме направо туин и двамата спят на такива в момента, но имам bed rails сложени на това на Ели.

# 207
и аз си мислих, че е правилно жестомимика (нали така му казваха на саин ленгуиджа  newsm78), но ако има по-подходящи предложения, ще се възползвам Simple Smile

ати, моята дара, на 2г., спи в туин от три седмици, досега не е паднала. според мен, купувай направо голямото. Simple Smile 

# 208
Девойки, а защо fingerplays да не е просто "игри с пръсти"?
бенсън, става дума за неща от рода на "лази, лази буба" и "дай, бабо, огънче", нали?

# 209

Не е ли жестикулирам?!
[/quote]

чудя се как да го напиша, примерно в това изречение: Fingerplays have a rhyme that goes with the action
Блажка, май твоя вариант е най-удачен. Мерси!

Аз иначе знам на аглийски какво е, ама не ми идва думата на български Embarassed

Атти, и аз се чудя за тодлър бед, но нашия криб е много дълбок и ако ми излязат сметките правилни,  може и до три да откара.
Ако предпочиташ тодлър, в сайта на Икеа има такива, които са екстендъбъл и могат да се използват дълго време: това, това  и това

Или ето това, което може да се събере като стол.

Общи условия

Активация на акаунт