93 Пижовци и Пенди в САЩ, в очакване на пролетта и 8-ми март

• 18 082
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Нашия е 3 в 1 - засега си е криб , не съм махала рамката още. После уж става за "фул бед"- обаче с тази изгризана странична рамка  Mr. Green много естетично ще изглежда  Joy
 Дида спеше в тези малките детските до 5г , но моите деца страшно много се въртят ( ех неспокойни глави) . После я сложих направо на куин .

При нас надуха сирената за торнадо уърнинг - досега все покрай нас е минавало , дай боже да не ми се налага да мине "през нас". Тези които са виждали торнадо , като чуят сирената и изтръпват( независимо от къде ще мине).
Бенс се похвали че А.J е спал до 10.30 - моя поспаливец днес стана в 11.45  Shocked

# 211
Стига бе, какво правят тези деца  Shocked Моят спи до 8 сутринта и аз съм доволна, че малко живнах сега. Преди беше почнал да става към 6:30-7  ooooh!

Мерси много за менията, ще гледам май туин направо. Бенс, ще погледна тези, които предложи, може и те да ми свършат работа.

# 212
Стига бе, какво правят тези деца  Shocked

И аз точно това се чудех. Кога си лягат??  Не сте ли на режим?  Моята си ляга в 8:30 и, през уикенда, ако имам късмет, ще стане към 8 най-късно.

Ние имаме точно от тези легла, които от криб стават тодлър бед, след това фул бед (между туин и куин). Все още сме на фазата тодлър бед, но скоро ще се ъпдейтваме с нов матрак.

Днес най-после имам време да отворя книга за удоволствие. Чета The Enchantress of Florence by Salman Rushdie. Чете се повече като поезия вместо проза. Толкова имиджес и метафори...  Още не знам какво да мисля за нея.

# 213
[sfkbfk], мерси и на теб!  Simple Smile

Дребното от началото на декември спи на туин. Ограничила съм го, защото прави от време на време опити за падане. Обаче не ми се вярва да изкара с този матрак до ученическа възраст. Та едно разтегаемо легло от Икейските или toddler bad може би беше по-добрата идея, но мислих, мислих и измислих туин. Сега понякога ми е смешна такава малка и свита в единия ъгъл.
От както ходи на дей кеър, се събужда сама към 7,00, но и ляга в 9,00 (преди режимът беше такъв: сутрин в 9,00-9,30, вечер - в 11,00).

# 214
Пикси, на режим е детето. Последно си ляга между 8:15  и 8:45, зависи колко дълго "четем" книжки. Става между 8-9 сутрин, следобед спи по 2-3-4 часа, зависи колко е изморен. Онзи ден нарачно го оставих  без следобеден сън, защото нямаше да може да заспи до 3 и щеше да си наруши вечерния час.

Следобедния сън обаче е в пак-енд-плей в дрешника ни, защото сме на много шумна улица, и ако спи в стаята си е само за 45 минути и след това е ужас, та може и заради тъмното да спи по-дълго. Ние сме от силно поспаливите Laughing

Рая, сладур до 11.45 Hug

# 215
  • Добрич
Ати, ние като дойдохме тук, купихме ето това легло за Боби - http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/00032586 и сме много доволни!  Peace Леглото има три положения. За първото сме малко малки, затова сме свалили едната рамка и в момента е като на  втората снимка. Купихме и една малка рамка, за да не пада, а от другата страна е заленено леглото му до нашето и така хем на мен ми е удобно /много се развива, а и заспива като му държа ръката/, хем и на Боби му е ОК, защото е големичко и се върти на където си иска.  Laughing

# 216
Къдрокоска, имаш ли представа колко е дълго леглото на втората позиция? Защото ще е идеално, ако мога да го напъхам в една ниша. Simple Smile  Индаче за bedrail е ясно, че ще взема, иначе ше го намирам все на земята.  hahaha

# 217
Матю ляга към 9.30 - 9.45 , сутрин по принцип става към 9-9.15 ч.  Но последните 2 вечери е неспокоен , носа му тече( дано не ни хваща грипа , уж го караха и двамата) и затова предполагам му се спи на детето. А и с това местене на часовника (  аз още не мога да се настроя ooooh! ) .

# 218
  • Добрич
Ати, отивам да меря.  Joy

Едит: Втора позиция/снимка е 169 см.  Peace

# 219
А и с това местене на часовника

Ух, ужас...днес бях като сомнамбул до 10-11 часа  ooooh!. За първи път усещам смяната времето, сигурно остарявам  Tired
Сега пак ще падат температурите  Crossing Arms ...омръзна ми вече- един-два дена 90Ф, на следващия 40Ф- да се центрира някъде по средата...или е жега и не се диша или е студ  Naughty .

Честит имен ден, ако си имаме Галя  Wink .

# 220
  • Добрич
Клерет, подсети ме!  Hug

Честит Имен Ден на MrsG! Много, много здраве, късмет и щастие!  Hug

Ако има и други, да им е честит празника! Много здраве им желая!   bouquet

# 221
MrsG, честит имен ден!!!

# 222
забавлителен линк с пъзели/мисловни закачки , особено популярни у нас в последно време, за даващите пс на децата си..
http://www.puzzlepixies.com/home/

# 223
МрсГ, Честит Имен Ден! Hug

# 224
знаете ли хубави сладкарници в USA по точно в Колорадо ако  не моля за някоя хубава рецепта за тортичка...... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт