Отговори
# 240
Оххххх,с тея ранички-болна тема ooooh!

Марти,по принцип,доколкото знам,групата не зависи от раничката.
2 група си есъвсем нормално,още повече тази група се задържа до 3 години след раждане,после пак може да си минеш към 1-ва.
Аз имам раничка и съм 1-2.Бях де,сега ще видим като ида,какво ще е положението.

Иначе моята раничка се получи от употребата на тампони.Сега категорично ми е забранено да ги ползвам Naughty

# 241
  • София
Момичета, благодаря ви окуражителните думи    bouquet. Ама ще взема да отида и при моя гинеколог да видя той какво ще каже по въпроса Thinking.

# 242
  • Germany
А моя проблем дойде от бременността - много често бременността е причинител за рискови групи ПАП  Thinking

В ДЕ е станало пак масово убийство в едно училище....няма сигурност никъде  Confused Cry

# 243
  • В светлината на слънцето
А моя проблем дойде от бременността - много често бременността е причинител за рискови групи ПАП  Thinking

В ДЕ е станало пак масово убийство в едно училище....няма сигурност никъде  Confused Cry

Точно преди малко по този повод си говорихме с колеги, че светът бавно започва да превърта. ooooh! 16 души..., не мога да го проумея. Sad

# 244
  • Ланкър, планините Овнерог
Хм, тъкмо с мъж ми си пишем в Скайп за изтрещяването на света. Някъде някакъв учен казал(мъж ми го е чел), че през 2012г Земята щяла да се извърти и хората да изтрещят и да се самопогубят. Започвам да вярвам в това. Всеки ден някой откача и убива. Един приятел, друг 15 човека, друг 10...друг децата си  ooooh!

# 245
  • Earth
Гита Ог - много готин подпис имаш  Heart Eyes

# 246
# 247
  • Earth
леле, какво става по света  Shocked

# 248
връщам се от гинеколог,взеха ми цитонамазка,гледаха ме и на ехограф,всичко било нормално,шийката ми била добре,чакаме резултатите Peace

# 249
Морска,страхотна новина.Дано и с цитото всичко е ок Peace

# 250
Здравейте от нас!

Морска-дано наистина всичко е наред!
Бобченка-и при теб стискам палци!
За света-изобщо не ми се говори. По този повод съм в някаква депресия от няколко дни. Като гледам какво се случва по света, и най-вече тук в България, за какви жестокости, агресивност и омраза говорим, направо съм потресена и нямам думи. Само като се замисля какви малки съкровища отглеждаме в момента и как ще се постараем да дадем най-доброто от себе си за тях, а какво се случва около нас................?????????????? Не мога да коментирам, направо сърцето ми се е свило...... Sad Sad Sad
Ди93-снимките са особено сладурски. Стилиян така се е променил, невероятно хубаво детенце е!  Hug Hug Hug
За цитонамазки-оф, и за това не ми се говори. Преди време имах доста сериозни проблеми и всяко едно изследване ме изправя на нокти. Просто се опитвам да мисля позитивно.
За срещата-аз не съм съгласна. Наистина предлагам този път да е в Южния парк. Мамите от Южните квартали сме най-ощетени при всяка една среща.

Съжалявам за негативния ми пост, обаче наистина всичко ми е доста отрицателно в момента.

# 251
  • В светлината на слънцето
Морска, супер новина. Сигурна съм, че и цитото ще е наред. Peace
Аз и за Южния парк съм навита - където кажете.  Peace Предложих Борисовата и Заимов, защото са наистина съвсем в центъра и предполагам от всички посоки ще е удобно отиването. Ама където решите. Peace Само да сме здрави.

# 252
Уф, и моят пост ще е с недобра енергия, ама няма на кого да се оплача, а така ми накипя  Twisted Evil
Имаме съседи, които на няколко пъти идват на гости точно когато вечеряме или когато вече съм сложила масата. Много добре знаят кога се прибира мъжът ми и кога вечеряме. Неприятно ми е, че така се проваля единственото време през седмицата, когато сме заедно тримата, но не е в това проблема. Те обикновено са яли преди това и отказват да ядат с нас. Обаче имат момченце на три години, което те се опитват да ограничават с яденето, но то винаги е гладно и си търси. Сърцето ми се къса просто, като слушам това "искам да ям", "искам еди какво си", а аз понеже се вслушвам в преценката на родителя, отказвам. Добре де, като не искаш детето ти да яде и след вечеря, защо отиваш при хора по време на вечеря  Twisted Evil За глупости се ядосвам сигурно, ама...криво ми е  Confused

# 253
Пиванова,утре ще си по добре Hug
Слънчогледке,и аз се дразня на такива "навлеци",добре ,че у нас никой не идва Crazy
Благодаря ви момичета ,като излезе резултата ще ви пиша,сега е по важно на Бобченка резултата да е ок,що се бавят толкова Rolling Eyes

# 254
  • Stavanger,Norway/ Varna
И още ще се бавят, а аз все повече изтрещявам  Confused
Днес звънях и секретаркат апровери дали ми е дошла пробата и каза, че нищо не е дошло. Имало много болни в лабораторията последни ямесец и нямао кой да работи, моля ви се  ooooh!. Просто нямам думи.
Накрая си казвам, че така или иначе за сега сам с варзани раце, освен да чакам друго неми остава, поне да я карам по- спокойно. Ама всеки зане, че това колкото и да си го повтарям, не действа  Rolling Eyes.
Да не ви натоварвам повече, Морска мерси, че се тревожиш за моите резултати.  Hug

Относно света, аз днес пък научих за убийството на студентката във Варна, видях и снимки, страшно красиво момиче. Онемях, направо незнам и аз какво става, какви изроди се навъдиха.
По принцип си се притеснявам в каква среда ще отрасне Йована. Тукашните тинейджъри и деца са ужасни. Грам етика, грам култура и уважение няма. Таква слободия е, д ане ви разправям. Отсега я мисля как ще я възпитавам  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт