Ние направихме една разходка,времето е много приятно.Малкия си поигра с другите наборчета и сега спи.
Малко спокойствие и за мен да има,в тези часове докато спи.
. Ами то всяка втора е с такова нещо
. Не може ли с някакви прегледи или медикаменти да се предотврати появата на раничката
?
. А за цапането и Аничка много се цапа, но и аз както ти казваш не й развалям удоволствието от играта и я оставям да си играе. А после всичко го пъхам в пералнята.
Днес обаче си е у дома, защото сутрнта бяхме на очен и сега спи. Слава Богу, почти няма проблем, даже според лекарката сигурно е визуална измама. Другия път(до месец) ще нося снимка на Емма, гледаща към апарата, че най-добре се вижда има ли нещо или не. Изчака ни се чакалото пред кабинета и едва успя лекарката да направи някакъв преглед въобще, защото Емма беше побесняла вече и супер изнервена . Добре, че очната е мила и оправна с деца жена, та все пак успя да добие представа 
И стискам палци следващият път думичката "почти" да липсва изцяло.
Имай предвид, че погледът във фотоапарата изкривява очите не само при деца, но и при възрастни. Професионалистите затова винаги казват при снимка да се гледа винаги пространството една идея над фотоапарата, но никога самия обектив. 
. Вие съвсем ме объркахте
.
? 
Препоръчани теми