Отговори
# 225
  • Пловдив
Слънчогледка,да,Стилиян е целия на мен.Нали момчетата приличали на майките си (не е задължително де).
Ние направихме една разходка,времето е много приятно.Малкия си поигра с другите наборчета и сега спи.
Малко спокойствие и за мен да има,в тези часове докато спи.

# 226
  • В светлината на слънцето
Анаморф, паркът Заимов е точно между паметника на Васил Левски и театър "София".

# 227
  • София
Леле, момичета вие ме шашнахте с тези ранички ooooh!. Ами то всяка втора е с такова нещо Sad. Не може ли с някакви прегледи или медикаменти да се предотврати появата на раничката newsm78?
Слънчо, браво на Мая  smile3501. А за цапането и Аничка много се цапа, но и аз както ти казваш не й развалям удоволствието от играта и я оставям да си играе. А после всичко го пъхам в пералнята.

# 228
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте! Детето на ясла и майка му почти не се вясва тук  Crazy Днес обаче си е у дома, защото сутрнта бяхме на очен и сега спи. Слава Богу, почти няма проблем, даже според лекарката сигурно е визуална измама. Другия път(до месец) ще нося снимка на Емма, гледаща към апарата, че най-добре се вижда има ли нещо или не. Изчака ни се чакалото пред кабинета и едва успя лекарката да направи някакъв преглед въобще, защото Емма беше побесняла вече и супер изнервена . Добре, че очната е мила и оправна с деца жена, та все пак успя да добие представа  Mr. Green И диоптрите са в норма за възрастта  bowuu

Марти , доколкото знам почти всяка жена, водеща полов живот, има раничка. Аз също имам. Бобче, ама наистина много време се бавят. Тук стават за около седмица  Thinking

# 229
  • Germany
Аз честно казано не знам това "раничка" какво всъщност е - защото тук никой не ползва тази дума??? Моето си беше ПАП 3д и понеже година и половина не влезе в рамките ми препоръчаха ОП и така. А раничка какво точно е - някой може ли да ми обясни  Thinking

# 230
  • В светлината на слънцето
Гита, много се радвам за добрите новини.  Peace И стискам палци следващият път думичката "почти" да липсва изцяло.  Hug Имай предвид, че погледът във фотоапарата изкривява очите не само при деца, но и при възрастни. Професионалистите затова винаги казват при снимка да се гледа винаги пространството една идея над фотоапарата, но никога самия обектив.

# 231
Аз честно казано не знам това "раничка" какво всъщност е - защото тук никой не ползва тази дума??? Моето си беше ПАП 3д и понеже година и половина не влезе в рамките ми препоръчаха ОП и така. А раничка какво точно е - някой може ли да ми обясни  Thinking

Същото. ПАП 1 и 2 са уж безпроблемните. Вече 3 си е по-сложна работа.

# 232
  • Stavanger,Norway/ Varna
Дезита, раничка, или изменения на клетките по маточната шийка, то си е едно и също. звънях днес на гинеколожката и нищо, няма още резултати. Какво е това нещо незнам. Аз например незнам дори какви са ми били ПАП предните цитонамазки, защото тук само получавам писмо: "Пробата показа изменение на клетки по маточната шийка, запишете си час за контролна цитонамазка след 6 месеца..." и това е то. Нито резултатите ми се дават, нито нищо. Този път, обаче ще си ги поискам, че да имам по- ясна представа какво е положението. С тези ранички шега не бива да ви кажа, профилактика му е майката.  Confused

# 233
  • Пловдив
Те и при нас не ги дават резултатите.Стоят си при личната лекарка.Но поне ги показват и ти обясняват какво-що.Но наистина стават за една седмица,при вас,защо така се мотат.Само още притеснения в този дълъг период.
И това е вярно,че всяка втора жена има раничка.Май са на хормонална основа.За това и почти всяка раждала жена има,заради хормоните по време на бременността.Няма как да се предпазим от раничките.Дано само са добри резултатите.
На мен последно ми бяха 2-ра група.

# 234
  • Germany
Тук за 5-6дни всичко е готово, един месец какво толкова им изследват.... newsm78

# 235
  • София
Чакайте сега Stop. Вие съвсем ме объркахте newsm78.
Значи резултатите от мойта цитонамазка показаха 2 - ра група. Гинеколожката при която ходих (моя гинеколог беше отпуска, а направлението ми изтичаше и затова отидох при тази) ми каза,  че всичко е наред и няма място за притеснение. Сега да ви питам щом съм 2 - ра група имам ли аз таково чудо или нямам newsm78?

# 236
  • Germany
На мен след конизацията първата контрола ми казаха II-ра група и че всичко вече е ОК, така че Марти, дишай спокойно  Peace Сега април ще ми е следващата контрола

# 237
Марти, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=178356.0

# 238
Марти, втора степен е добре. Но можеш да си пуснеш микробиология да се види няма ли някакви бактерии, щом има леко възпаление.
Като бременна в България аз бях с трета, лекувах нещо си и после на ПАП теста тук нямаше проблем.
Изрових групите на ПАП теста:
РАР I - нормални клетки.
РАР II - атипични клетки, без белези на малигненост, показващи най-често възпалителни промени или метаплазия (доброкачествени промени).
РАР III – Атпични клетки. Граничен резултат.
     РАР ІІІА - Атпични клетки изразяващи тежко възпалено или дегенеративно изменение
     РАР ІІІВ - Лека до среднотежка дисплазия (ЦИН I или II). Няма наличие на ракови клетки. Измененията могат да се развият до раков процес
РАР IV – тежка дисплазия, наличие на единични ракови клетки;
РАР V - наличие на множество ракови клетки, инвазивен карцином.

# 239
  • Пловдив
Марти щом са ти казали,че всичко е наред,значи няма за какво да се притесняваш.2-ра група не значи,че имаш раничка.Тя раничката се вижда при прегледа и щом не са ти казали,че имаш,значи-нямаш раничка.И аз как го обясних.
Иначе 1-ва и 2-ра група са добри резултати.В под форума Искам бебе има цяла тема за раничка на шийката на матката.Но от темата може човек да си вкара още по-големи филми има ли му нещо,или не.
Само не се притеснявайте излишно.Като мен преди години,направо се бях отписала.ще си правим всяка година прегледи и всичко ще е наред.
И аз за какво писах толкова newsm78
Вие ме изпреварихте,ама нищо.

Общи условия

Активация на акаунт