Отговори
# 75
Добро утро, красавици   bouquet

Почвам ви с кафето, вие сервирайте закуската

Лили, благодаря ти  Hug Иншаллах скоро ще се оправи човечето, че втора нощ не е спал вече, отслабнал е и със сенки под очите  Cry

Делта, голяма си сладурана  Laughing Hug
Латеа, честито за изпита  Grinning! Мерси за вкусните ягодки  Hug
Теди, и аз така съм чела за този антихрист  Thinking. Това бебенце не бих го възприела по такъв начин..Толкова жал ми стана - то си е просто една огромна трагедия за семейството. Не е хубаво така да говорим за милата душичка. Малко ли е мъката, че е родено така.. Аллах сили да даде на семейството му..
Аз си мисля, че  е хубаво да се знаят такива пророчества, но не мисля ,че какъвто и лъжемесия да има, ще се познае по външни белези. Според мен хората със сърцето си ще го почувстват.

Ние като заговорихме за очи - днес се събудих с подуто око - сигурно някакво възпаление  Rolling Eyes Проблемът е, че и на лекар не мога да отида,защото съм с малкия, а майка ми ще се върне късно от училище. Някой знае ли някоя бабешка рецепта за очите?
Лек ден   bouquet

# 76
  • София
Цитат
Смятам да направя петиция работната седмица да се състои от 3 дни  ,вече се сещам кой пръв ще я подпише 
hahaha JoyНе само ще съм първа, ами ще се подпиша с две ръце и с два крака... Wink
Добро утро, дами!
И аз като Либра се включвам  използвайки намалението, че в момента съм сама и нямам много работа..Гледам, че днес ранобудните домакини, сервиращи кафенца и закуски, са още под топлите завивки, затова рекох да ги отменя. LaughingАма междувременно Иман се е погрижила... HugНищо де, пак ви пускам, от много глава не боли, само корем... Joy
Иман, дали за очите не се ползваша борова вода...В арабския свят съм виждала, че ползват и отвара от силно концентриран черен чай.Потапят памуче в него и прочистват окото.Да се оправяш бързо!Как е Тарик, намаля ли сърбежът?

# 77
Иман, зависи какъв е проблемът - можеш да слагаш компреси от краставица или розова вода или от пакетче охладен черен чай.Ечемик се лекува най-добре с кърма.При всички положения опитай да не го натоварваш с четене или телевизия/компютър. Дано да ти мине бързо! Стискам ти палци! Praynig
Латеа,честит взет изпит! Не съм се и съмнявала в теб!  bouquet
За повече писане пак не остана време.... Лек ден на всички!  bouquet

# 78
само да ви драсна 2 ереда, доколкото мога...
от о4не идвам-  за глаукома се съмнява, капки да де да облек4и болката, после изл;ледвания

правете дуа за мене  Praynig   Cry

# 79
Здравейте,приказливки Hug
Кате Ш-с теб сме-много ти е рано за глаукома Sad-но давай напред-Ншаала-ще се оправиш Praynig

Теди и Либра-с вас съм за петицията Laughing-в останалото време ще ядем диня ,боб итам каквото ни се прииска-нещо като в райските градини-само се чудя кой ще ни подсигурява средствата за тези въжделения newsm78-а и към кой ще се обърнете за подкрепа Laughing

Иман-опитай с тампонче натопено в Натриев хлорид домашно производство Wink:В 250мл.кипяща вода добавяш кафена лъжичка сол -кипваш и отстраняваш-като изстине е готово за употреба-със същото можеш успешно да отпушнаш запушен нос,да топиш памуче за тампон и др.с него могат да се промиват и контактни лещи-ако не помогне -ще ти трябва противовъзпалително кремче Peace-Дано малкия днес се поуправи Praynig

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 22:24 от Tatti

# 80
   Здравейте момичета!

По изписали сте доста за ден и половина... ние вчера бяхме много ,много активни , а днес спахме до обяд. Бяхме на един бебешки рожден ден вчера след обяд- Даниел много се забавлява и този път сравнително бързо му мина срама EmbarassedСлед това минахме през свеки да го видят и те , но там не се размина бе з редовния плач още с влизането Cry И от там се оказа , че ще има сбирка и барбекю в сестрата на мъжа ми и чак в 1 часа се прибрахме...

Благодаря ви момичета на всички за подробната информация за операцията на очи! От всички тези отзиви си направих заключенията , че наистина най- добрата клиника е във Варна , предполагам , че ще съм подходящ пациент( диоптъра ми не е чак толкова висок и нямам астигматизъм или друг проблем) , но все пак прегледа ще покаже...Определено съм навита вече , но ще видим дали точно сега ще можем да отделим парички за това Crazy
 Хари, мъжа ми  е много недоверчив и страхлив ,когато става въпрос за нещо такова и затова Tired

Латеа- поздравления и от мен за поредния успешно преодолян изпит!  bouquet  bouquet

Иман HugОще мъничко стискайте зъби с Тарик - представям си какво ви е и  на двамата !Много прегръдки!

Кате Шилан- какво е глаукома? Дано не е нищо сериозно!!Не се тревожи,всичко ще е наред! Hug

Дуа- отивам да гледам албума, не съм влизала от много отдавна!

Кате Мароко, Спорти, Сани, Делта, Либра, Теди,Алба , Лили , Марси- хубав ден на всички!!! Hug

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 14:13 от Dina767

# 81
Шилан-ти знаеш ли какво е глаукома бе  #CrazyМоля се за тебе  Praynig

Иман-и тебе май са те налгенали все лоши неща ConfusedИ при мене е така,в някаква черна дупка съм...страх ме е да изляза,Аллах да ни пази!

За Дажаал не ми се говори,по външни белези ще се познае,да и много народ ще го последва..
Един брат написа много по темата в ислямския форум,погледнете,ако ви интересува.

хайде малко за разведряване-име на мюсюлманче:анимационни герои с арабски привкус  Crazy

# 82
здравейте аз ви чета но нещо не съм в настроение да пиша.нещо мн ми е смотано
дина - аз ходя в св петка на преглед през 6м и да -най-добрата клиника с най-добрата апаратура.идват хова от чужбина и цяла бг.само че записването на час ства с месеци напред.
шилан-спокойно и аз имам глаукома и всяка сутрин и вечер си слагам капки и да чукам на дърво от 2г не е мръднало нищо,даже след няколко мес като ходя на преглед мислят да ми спират капките .така че спокойно  Hug

# 83
Катенце, иншаллах всичко ще е наред  Praynig Praynig
Благодаря ви, момичета, за съветите  Hug Hug Наистина ми се пооправи окото от черния чай! Даже не усещам нищо вече. Мислех да не си слагам лещите днес и да не излизам, но пак не се стърпях и  се разходихме с Тарик до Арбанаси и Петропавловския манастир. Далеч от хора бяхме, че сме заразни, но поне Тарик потича и поигра на свеж въздух. Милото половин час плака да не се прибираме вкъщи.
Лили, то злото не идва само. Но аз все си повтарям ,че това са бели кахъри и не е нещо сериозно Слава Богу. Дано се оправиш и ти. Мисли си за хубави неща, по-позитивно - на мен това винаги ми помага.
Дин, браво на вас  Hug Да ти е жив и здрав малкия сладурко  Heart Eyes
Дуа, ще си направя и този компрес със солената вода, но дали няма да щипе на очите  Thinking 
Тук времето е прекрасно! Едно слънце е пекнало - красота! Май пак ще излезем след малко  Laughing
Лек ден ,момичета   bouquet

# 84
Момичета здравейте минавам да ви почерпя , че днес татко ми става голям , дано стане и по - послушен .

# 85
  • по пътеката
науелке, аз те преследвам като финикец последна щафета! мммммммммммммммм, да  му е дълъг и добър животът на твоя баща, здраве и много разбирателство да намери с близките си! вземам си с удоволствие!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetв другата тема само ще си добавя! 
иман, ами така е добр емай за тарик, хем навън , хем не е опасен! тука е ад под небето , такова време за цяла зима сме нямали! не смеем да с е покажем! линда остана в къщи, то на терасата не мога да изляза, ще ме отвее и намокри!

# 86
  • In a surreal moment!
Здравейте момичета !
Да драсна нещо , че да не ме забравите хептен ....с тия мои нови никове....сигурно ви шашнах.
Дина - много добра клиника е "СВ.Петка" във Варна . Такова чудо сътвориха с кривите очички на момиченцето на едни познати ...стана красавица !
Но има само един проблем - нямат часове за месеци и година напред ....Ако мислиш наистина нещо в тази посока , непремено от сега звънни и си запиши час за преглед .
Аз имам някъде из архивните си тефтери номерата , ще потърся , но ако някой ги знае да казва... Поне се консултирай и виж специалист какво ще те посъветва- успех и да сте живи и здрави , пазете се !

На всички много целувки от мен ! Heart Eyes  bouquet

# 87
здравейте и от мен  Hug

катенце дано да се оправиш бързо  Hug Praynig

латеа 4естит взет изпит  bouquet

Дани-да ти е жив и здрав баща ти за много години   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

При нас днес е направо за къс ръкав,дърветата ве4е масово запо4наха да цъфтят.Днес им спретнах и раирани кифли4ки,и 4 дена ще се гледаме в къщи-офиц.по4ивни дни.Ку4ето най накрая го вързахме-досега се мотаеше като свободен радикал
ето го преди връзването-но се е навирал в едни сажди ,та е малко боядисан Mr. Green

http://img5.imageshack.us/img5/3295/img0225a.jpg
ЗА сега толкова,4е ще излизаме.

# 88
здравейте момичета!  bouquet
Kaтенцеее- дано се изяснят нещата и да не е глаукома.
Дина- и аз съм чувала, че Св.Петка е най-добрата очна клиника. ако имаш нужда от инфо насреща съм. моята лекарка прави операции там, но не за премахване на диоптър, а други. ако имаш нужда от едно рамо ще помогна някак си. другата добра очна клиника е Св. Николаай Чудотворец. там ходят майка ми и сестра ми на прегледи, водих и Ивка, че имахме сънения за ечемик. впечатлението ми е страхотно от условията и апаратурата, но до там. чувала съм че правят операции, но не знам подробности.
то и аз много искам да си направя операция, ама пусто шубе. сега съм с лещи. знам че и след бременност се променя диоптъра и затова не я направих като бях по-млада. а сега ме е страх.

# 89
  • Варна
Барбарелки   bouquet Като чета, май всички сме очилатки  Mr. Green   Crazy то с тези компютри май не остана някой, който да не е в отбора   Crazy
Латеа с тези ягоди знаеш ли каква торта става  Crazy
Науел бива ли така  Mr. Green само каква почерпка   Hug Crazy ако бях се вредила по-рано, нямаше да оставя за другите   Crazy
Моята стара нова работа започна добре, обаче не върви много добре  Confused чак се замислям дали да не си потърся нещо друго  Thinking И за успокоение ще се почерпя нещо сладко  Mr. Green - любимия ми Своге с лешници

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 19:30 от rafaela

Общи условия

Активация на акаунт