Отговори
# 255
Добро утро облачета,

Иман, защо се тревожиш за превода на акта за раждане? На границите на страните, които си изброила няма паспортна проверка, нали са от Шенген...преминава се директно от едната страна в другата... но на българската граница наистина е възможно да ти го поискат, както е казала Теди. На нас ни го поискаха сега при последното излизане защото аз не съм си сменила фамилията и с детето имената ни по нищо не си приличат...а мъжо да вземе да остави акта за раждане в багажа, който чекирахме...прииска ми се да го застрелям...но момчето на паспортна проверка вдигна телефона и след 3 секунди установи, че аз съм майката, не знам как го направи.

Латеа, много си нетърпелива бе джанъм...нямах намерение още да раздавам армагана, но да не те държа в напрежение, че утре не ти е лек ден. Взела съм ви сувенири - от Венеция си изберете по една венецианска маска, а от Малага по едно ветрило и по един от тези красиви шалове, с които се намятат испанките...С тези армагани и маскен бал можем да си спретнем ако искате. Хайде заповядайте:  http://www.bubbleshare.com/album/561905

А който си вземе изпита утре ще избира и от този магазин: http://www.bubbleshare.com/album/561907 (платен билет до там)

# 256
  • Varna
Добър ден Красотииии Hug
Ох дойде ми солук за писане, че от вчера следобяда съм като истръпнала от пореден удар със нож буквално, от човек на когото съм вярвала и съм правила толкова много. Колко ми е кофтииии и ме болииииии ако знаете Cry Ама вие знаете Hug
Чета ви и ми олеква. Велика работа този Интернет Simple Smile
Опаааа, пътешественичката даже и подаръце раздава Grinning
Добре дошла Монсунче  bouquet
Дуа какво стана със тез дечица бе? Те по ред на ноберата Sad
Иманче Hugкъсмет на там накадето си се запътила!!!
Латейкич, много любовно кайвенце, благодаря Hug
Саратед, Душко, дечурлигата ще ни ядосват докато сме живи. Важното е веднага да обарнем всичко на смях, че иначе ядосването отрицателна енергия, натоварваме се.
Снежна Hugчестито първо зъбче - всичките зъбки да са му здрави и никога да няма проблеми със тях!!!

# 257
добър ви ден ,
Не съм писала доста дълго но има причина ние бързаме да не сми вече 2 в едно, та сега се надяваме да издържим още малко така- активна почивка= лежане + ядене и тва е . Той момъка е заел стартова позиция ама нещо малък ми се струва иска ми се поне със сигурност да е 3 кг но за сега май е под 3-те килца.
Хайде лек ден и от мен   bouquet

# 258
  Привет и от мен,
Кате Мар.-тук сме ,но много задачи...Ти кога потегляш? Hug
Рени-лек път ,умната и много положителни емоции.. Hug
Иман-пълномощното ти трябва само на излизане от България.Ако със съпруга ти сте с различни фамилии може да поискат и акт за брак или акт за раждане,но ако не носиш -не е фатално.Правят справка за няколко минути-както гледам Монсоон вече е писала. Hug
Дуа-скорошно оздравяване на Али. Hug
Сабинка-утре младежите ще учат до обяд ,заради почивните дни,така ,че с Яси сме свободни до 13ч.,ако излизате звънни за кафе. Hug
На всички Hug

# 259
Момичета, разписвам се съвсем на кратко, след малко ще си допиша. Няма да мога да помогна с новата тема този път. Днес ще уча, утре сутрин имам изпит, а по обяд имам ангажимент. Предполагам до тогава ще сте изписали оставащите 2 страници.  Peace

Редактирам:
Ди, много благодаря   bouquet Какви хубосии си ни донесла.  Blush Ще гледам да си заслужа втора част от наградата.  Peace

Момичета, вижте  това видео, страхотно е Heart Eyes (и после гласувайте като цъкнете линка в подписа ми)  Hug

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 14:25 от Latea

# 260
Здравейте от Чанаккале  Money Няма нищо с арабския свят но имам един въпрос -- как се приготвя пилавът при вас и ако може дайте някоя рецепта за готвено с броколи.  bouquet

# 261
Момичета, разписвам се съвсем на кратко, след малко ще си допиша. Няма да мога да помогна с новата тема този път. Днес ще уча, утре сутрин имам изпит, а по обяд имам ангажимент. Предполагам до тогава ще сте изписали оставащите 2 страници.  Peace

Латеа-тъкмо щях да те подсетя да запо4неш с новата  Peace,успех с изпита Praynig

делта  Hug,гадно е когато се получи така.

белбейче с раждането никога не се знае,не знам какво пиеш но вземи но шпа-аз с 2те такова пиех за задържане.За кг-може и да има 3 кг -Самара е родих в на4алото на 9тия-3550,а за Даяна и преди писах-до последно ми казваха 4е ще висока но лека-около 2400-е роди се 3550- за голяма изненада на лекарката.А ако принца избърза -леко раждане Praynig

рени само положителни емоции ти желая Hug,чакаме разказ след завръщането

Аз днес съм работлива  булка-станах рано и сготвих и в 12 бях готова Grinning,след малко ще излизаме-времето е супер такова слънце  е пекнало

azmirah само да не бъркам понятията за пилаф-ориз с фиде

накисваш ориза за около 15 мин в топла вода-съотношението ориз вода е 1-1.5.В тенджера запържваш фидето докато порозовее и ако ориза ти е една купичка добавяш 1 купичка вода след като заври водата добавяш изцедения ориз и още половин купичка вода и сол на вкус,похлупваш и слагаш да заври,след като заври намаляш газта до последно и оставяш да се задуши на затворен  капак-когато е почти готово добавяш малко масло.
По същата технология се готви и орзо с грах и месо-запържват се ориза и граха и следва горното,абе изобщо вси4ко което се готви с ориз.

# 262
 ориза не се запържва нали? newsm78 Понеже тук го готвят запържен не мога да си хапвам. Пържат го до стъклен. Става вкусен но Имам страшен гастрит и избягвам. Имах приятели от Иран които запарваха ориза. Държаха го мисля на пара и после варяха. И най накрая краве масло. Ще опитам и така. И още един въпрос --- ориза готвите ли го с канела чер пипер, особен вид фъстъци и сушени боровинки?  Embarassed
И понеже прочетох за желатина по горе ще ви дам съвет да използвате пектин вместо желатин. Приготвя се от плодове и мисля че го има и при вас.

# 263
  • Varna
azmirah,
аз правя пилафа като Дтти, но дори и фидето не го запържавам а го запичам. Прочетох, че пърженото ти вреди та затова и аз се включих. Иначе всичко останало го правя като Дтти.
Дтти, мила благодаря ти за подкрепата Hug-      още ближа рани и ми е наистина много кофти Sad

# 264
Благодаря. Money Money Money И още един въпрос -- извинете за любопитството Embarassed Преди няколко дни тук имахме Кандил геджеси -- Или в превод Нощта на кандилото. Беше рожденния ден на пророг Мохаммед и прекарахме нощта в молитви а и през дена постихме. Черпихме се е малки сусамени и обикновенни гевречета, изпращахме sms по случая. Молихме се за здраве, за успех , посетихме по- възрастните си близки. Целувахме им ръка. Има ли и го при вас? И ако го има как чествате? bowuu

# 265
azmirah, аз попитах същото няколко страници по напред.  Peace Момичетата ми отговориха, виж от страница 10 нататък.   bouquet
Разкажи ни как е в Чанаккале Party

# 266
Здравейте момичета,
Белбейче малко остава момичето ми, дано всичко мине бързо и лесно. Страшно е първия път, после се алаштисва Simple Smile от опит казвам, ама те и другите знаят Wink
Ренка, кураж и на тебе, не тръгвай само с розови очила, че след трудното само хубаво да ти се случва...
Шехи, получих офертата, но както се казва късно е чадо... Както и да е, Аллах си знае работата.
Да се похваля малката ми принцеса получи одобрението на годеническата си виза и Иншаллах в началото на юни като свършат изпитите ще си я изпратя за Чикаго, за началото на нейния семеен живот... Сега още малко да и се порадвам.
Наира как си и ти? Всичко наред ли е след срещатата, успокои ли се малко сърчицето ти или още по тежко ти е...
Засега плановете на Ели отпадат по въпроса, за който те пита...
Кате как е Ахмед, котенцето? Чакаш ли гости? Липсват ми емоциите покрай тях...
Кате Мароки не разбрай къде си сега в България или още си в Мароко?
Деска, Латеа, Либра, Масун, Дуа, Даниелка, Лили чета ви постингите.... Лили давай малко клюки от емирствата, заглъхна с твоята Ал Джазеера, много ми е интересна
Къде отиде оманската мама, какво стана с нейната приятелка рускиня
Близнакова, Теди целувки на малките
Дина, машаллах пораснал е принца ти, видях снимките... пу пу арабските принцеси ще вехнат по него.... ама така е нашата жилка си е убава Simple Smile
Цеци къде се изгуби, как е бебчето, какво става с документите ти?
Боже, дано не съм забравила някого... ако съм  Hug

# 267
Наде, то май краят му дойде!
Дтти пия нещо от сорта на нош-па ама то вече за кога- водят си ме доносена бременност. Само дето с предишната докторка само се гледахме и се мерехме- та виж за малко да изтървем положението.Тя нали разправяше че трябва да се движа и то от движение за малко можеше да го изсипа на стълбите.
Надявам се да стискам до понеделник - вторник, че макар и хапове все си ме поболва.

# 268
  • Varna
Латейтич Hug
Много късмет да те гони на изпита утре newsm10
Прекрасно видео си ни пуснала.
Белбейче как си Душата?

# 269

Дтти пия нещо от сорта на нош-па ама то вече за кога- водят си ме доносена бременност.

Белбейче -аз пиех и първите 10 дена на 9тия-нали уж госпожицата щеше да е мало грамажна-та с нея изкарах до 20тия ден на 9тия,а каките са родени в първата седмица-та по този повод се бъзикам,че докторката е виновна ,че Диди е черна-препекли сме я  hahaha hahaha hahaha

надя радвам се че се разписа Hug

Общи условия

Активация на акаунт