Пролетни ОКТОМВРИйчета

• 15 668
  • 311
  •   1
Отговори
# 105
Momicheta, ne sam vlizala ciala vechnost, no mnogo se radvam, che otbora si e tuk i e pulen s polojitelni emocii! Ne mi raboti kirilicata i zatova da ne vi mucha poveche iskam da pitam za sreshtata.. Ot anketata ne mi stava iasno za koga e, a imam jelanie da dojda tozi put sas Stela!

# 106
Здравейте!
веничка   Hug добре дошла отново!Как е Стела? Разкажи малко за вас.
dbs ,благодаря че питаш!Вече съм кукуряк,ама докторите се "изцепиха" с десет дни болничен/след първия от пет/ и още си седя вкъщи.Бях ядосана,но вчера излязох за малко и пак ме заболя гърлото,та имало защо да седя вкъщи! Стискам палци нощта да мине ок при баба и дядо!Че и да й хареса! Wink
oska, и аз се изумих от Васето!Голям умник е! А,за кучешките аките - мисля,че страната  ни ще дръпне мнооого напред,ако успеем да се справим с тях,защото от това какво ни е отношението към този проблем има значение за целия ни светоглед...ми не съм обнадеждена!Понякога си мисля,че е време не само да говорим,а да действаме,но.....нещо трябва да се направи,незнам какво ,но трябва! newsm78
AIR,успех с отбиването! Hug

Момичета,тази зимна картинка навън никак не ми се връзва с първа пролет,но ви пожелавам поне в домовете и най-вече в сърцата ви да е топло и пролетно,разцъфнало и зелено! Kissing Heart
Хубава събота и неделя! Hug

# 107
Здравейте!
Много весело ми става като чета за пакостниците.  Laughing Пък и се успокоявам, че Калоян не е най-големият инат. Айр, за твое успокоение - Калоян също повръща ако му дедеш да яде нещо без да иска, включително и антибиотика последния път. Та затуй минахме на инжекции. Иначе покривки не дърпа, защото аз такива предвидливо не слагам.  Mr. Green Плюенето го е усвоил от яслите, но ако започне да плюе, да бие мен или баща си или да се тръшка по пода и да врещи, го пращаме в спалнята наказан, да си пореве докато му мине ината и когато се успокои може да ни се извини и да се върне при нас.  Wink
Може да играе футбол вкъщи до 21ч. и с почивка на обяд. Вече гледа часовника и като кажа, че не може да рита, той заключва "Щото вече късно е. Виж мамо то късно е."
Тържеството в яслите беше много хубаво. Всички мишоци бяха много сладки. Имаше едно момченце, което каза стихче на неговия си език и обра всички овации. Всъщност само приближените разбраха стихчето. Калоян мрънкаше докто рецитираше, но като запеят песен, се дереше с пълно гърло. После госпожата ми го хвали, че много хубаво пеел, чувал се.  Joy Joy Joy Ами как няма да се чува, казвам, той не пее, а крещи. Ще се опитам да кача клипче по-късно.

# 108
dbs , страшна си!!! забравила съм или не съм забелязала по-особеното ти "р". наистина и Тодор е с френско "Р" . аз лично го смятам за чаровно и сладко , но хората волно или неволно повтарят думите или отговарят като натъртват на прословутото "Р" . може и да е добронамерено , но предполагам след време това може да дразни  Васето . а баща му , виден Левскарски запалянко , дори за известен период председател на фен-клуба -"София-Запад" , демек "гумена глава" чудесно се оправя с всеки който се опита да го имитира , още повече , той е вегетарианец , а това също създава проблеми по тези географски ширини . остава да се надявам , че и Васето ще е устат като татко си . ако обаче реши да става актьор , например , "р"- то ще е голяма пречка !
мики м , да се пазиш !
слийпи , айде качвай , че много обичам да гледам клипчета и снимки . тъкмо после може да ми пишеш как става , и аз искам да кача едно клипче , но е около 7-8 минути - дали не е емн. дълго ?
аир , поздравявам те за успеха ! ето аз например идея си нямам как да откажа страстният любител на шишето с биберон -  Васил от този му навик.
веничка- здравей отново  Hug!
dbs, Васил не е нощувал дасега ни в къщи ни другаде без мен ! дори не си представям как би могло да стане ! успех ви желая!

# 109
Ауу повдигнали сте много важна тема за мен..
аз се чудя дали да не пратя Михаил 10 дни при свекитата, защото тук с това кандидатстване за ДГ съвсем полудяваме
Обаче не знам как ще му се отразят 10 дни без нас, като го питам казва ДА, ама после се присеща и вика "мамо нали додиш с мен "
Някой да е оставял детенце за толкова дълго ???

В четвъртак дигна Т, 2 дни вече не е вдигал, не кашля, не се сополиви. Но ме е страх да го пусна от понеделник на ясла, да не го завърти нещо друго там ..и ако се разболее не знам как ще чакаме за ДГ..
Тук в момента върлува вирус с Т, разстройство и повръщане, и децата, които бяха покосени от вирусния бронхит през февруари (то и ние бяхме де) сега масово го карат, а лечението е отново АБ.

Слиипи, Калоян е певец от класа явно... стихчето и ние го смотахме под носа, кой разбрал - разбрал  Simple Smile

# 110
http://vbox7.com/play:fd892ede - ето го мюзик айдъл
Оска, регистрираш се във Vbox и после качваш, пише си от къде. щом аз се справих, значи е фасулска работа.
Коте, аман от тези вируси. Абе по-добре при баба, макар да е далеч от вас, вместо пак да лепне нещо. Ние все сме със сополи. Почивните дни го пооправим и после пак... Ами как няма да е със сополи като го събличат по долна блуза, верно с дълъг ръкав, ама тъничка. Като се изпоти и се спре за малко и е готов. Да не говоря, че докато бяхме на тържеството отвориха прозорците да проветряват още преди да излезнат децата, че и течение стана.  Twisted Evil

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 10:52 от sleepy

# 111
Здравейте Simple Smile

Слипи, смях се с глас на Калоян  Joy голямо викане и напъване е паднало.
Мики, радвам се, че вече си по -добре.  Дано да е имало и кой да помага за Габи.

Преспиването на Ема при баба и дядо мина много добре. Пожела ни детето приятна вечер, хвана баба си за ръчичка и я заведе да й показва нещо. На другия ден й казали, че ще ни звъннат да ни чуят, а тя казала, че не иска да идваме и иска пак там да спи.
Искам да вмъкна това, че тя общува с бабите и дядовците си поне по веднъж седмично. Спала е там през деня, а освен това ние започнахме да я подготвяме около месец по-рано. Оставихме я сама да избере какво ще носи там и се съобразихме изцяло с нея. Опитвам се да обясня, че не беше инцидентно, а съвсем тематично подстроено, за да се чувстват всички ОК и за да може това да стане практика живот и здраве  Simple Smile
Коте, 10 дни ми се виждат много, но  може да бъде репетиция за лятото. Пък ако стане напечено ще си го вземете и толкоз. Много са комплицирани тези ситуации, особено пък при вас с това висене пред градината...

Хайде приятен ден от мен Simple Smile

# 112
Диването го запратих при бабите, то се оказа, че само него чакали  баби, дядовци, стринки и братчеди сичкото дома ши седи тез 2 седмици.. има да обиколи 3 адреса до тук не е ревал за нас, не знам за понататък

Поне е здрав, че ми писна всеки ден за нов вирус чувам

# 113
  • Някъде в Европа...
Уф и на мен това ми е болна тема. Досега 3 пъти съм оставяла Ради сам, аз отсъствах и си беше вкъщи само с родителите ми, първите 2 пъти е било много зле положението със заспиването и през нощта, много е плакал...3 път е заспал трудно, но е спал цяла нощ (друг е въпроса дали майка ми е спала от притеснение да не го остави да се отвие  Mr. Green)
Болна ми е обаче темата по друг параграф....Нали съм в по особено положение с баща му  Twisted Evil, "свекито" като си дойде лятотот от чужбина 100% ще поиска да го вземе, а аз не знам дали да го давам сам, без мен (баща му няма да е там положително, и той е зад граница). Не ме притеснява това, че няма да го гледа, даже напротив. Тя е много привързана към него, а и е такъв тип жена, която обича децата. Грижи се много добре, отделя му много внимание и имайки впредвид, че ще го види за ограничено време ще се държи наистина чудесно. Въпреки отношенията ни с баща му, ние двете сме в добри такива, не е спряла да се интересува от Ради или пък да праща колети с неща и за мен , и за него. Въобще притесненията ми не са от такова естество дали ще се оправи и дали няма да го остави, без да го гледа и то много добре.....ами някак си, не знам защо, ме връхлитат едни такива налудничави идеи - дали не иска да покаже , че е по-добра от мен; че детето може и без мен, та даже и - защо пък да става на нейната, видиш ли,дошла си, поискала го и аз й го давам....ей такива неща... Все пак тя е майка на баща му, т.е. от другата страна, ако мога така да се изразя.....
От друга страна пък тя му е баба и по-добре да е заинтересована от Ради и да й е мил, отколкото да го пренебрегва...(имам близка роднина, чиято баба не искаше да я погледне след раздялата на родителите й, и знам какво преживяваше и колко страдаше..) А непускайки го да отиде при нея, дали няма да наруша връзката, имайки впредвид това, че тя ще е за ограничено време в Бг и това е единствения й шанс в годината да го види...
Наистина много са сложни тези отношения при такива по-особени обстоятелства.....

# 114
AIR, аз бих и дала детето.. ако жената е добра и умна ( а ти такава я описваш) ще се грижи добре за детето.
Не я лишавай от възможността да види насаме Ради, всяка баба иска да сготви, да изведе на разходка и да поглези внучето

Макар и в непрелестни отношения снаха-свекърва не бих лишила детето от възможността за контакти с баба си.. Още повече, че ако сега и откажеш може просто от неудобство после никога да не го поиска, а ти пък да си мислиш, че тя не се интересува и така да се завъртите в един омагьосан кръг

# 115
  • Стара Загора
Напълно съм съгласна с КОТЕ bowuu
Никой не е по-добър и нежен от мама AIR  Heart Eyes Не си мисли разни от сорта мисли..не се вкарвай във филми /като мен де/ Mr. Green

# 116
Еър, ти знаеш, кое е най-добро за детето и съм сигурна, че независимо от всичко, ще постъпиш правилно.  

# 117
Привет и от нас  Hug
За бабите искам да споделя, че и при нас е болна тема...Въпреки многото ни противоречия със свеки (още от бременността), аз оставях Симона за по седмица - 2 при нея, по нейно искане...И какво? Всеки път ми я връща болна и аз после да му мисля, как да я накарам да си пие лекарствата, как да се разминем с антибиотика и други такива....Мисълта ми е, че много зависи от самата баба...Нашата иначе с любов се отнася, ама за някои ситуации просто нямам думи...Симона не знаеше какво е боледуване докато не изкара 1 седмица при баба... Naughty

# 118
Здравейте,момичета!Не съм ви изпyскала и редовно ви чета,но при мен предната седмица беше напечено.Каката в неделя се оплака от болки в yшето и цяла нощ не мигнах от притеснение по нея.В понеделник отидохме при специалист и след преглед ни yспокои,че няма нещо сериозно,a само леко възпалено вероятно се е полyчило при простyда.Оставихме я цяла седмица y дома и се лекyвахме с изписаните от лекаря капки и вече слава Богy всичко е наред.Малката е добре,вършее къщата с пълна пара.
За отделянето не мога да взема отношение,тъй като Вяра не е оставала повече от няколко часа в баба си.Но всяко дете си е различно,при нас привързаността и на двете ми деца към мен ми изигра лоша шега в това отношение.С yдоволствие ходят на гости y баба ,но  оставането за по дълго е мисия невъзможна,въпреки че майка ми си играе много с нея и и обръща внимание,всичко се разваля само ако забележи че се измъквам и ме няма.За отделянето и ходенето на градина при децата говорим още отсега,за да може по лесно да го понесе.Но всяко дете си е различно и всеки си познава детето най-добре.
АIR,сигyрнa съм,че ще вземеш най правилното решение,тъй като ти най добре си познаваш детето.А,не мисля,че жената щом като е разбран човек и обича Ради би го настроила по някaкъв начин срещy теб.Не забравяй,че по-добра от мама няма! Hug
Слиипи,поздравления за Калоян!Какъв по добър подарък за мама от това изпълнение!
Коте,yспех с градините! Peace
Мики,желая ти бързо оздравяване! Praynig

# 119
AIR и аз съм съгласна с Коте.

Миа_ата, най-вероятно нещата с разболяването са съваднали с престоя при бабата................

Хера, какво стана със срещатата. Там ли ще сме или сме много за там?

И в тази връзка... Веничка, срещата е планирана за първата събота и неделя на Юни в Еленския балкан. Ако греша ме поправете.

Ася, като каза че се измъкваш... Аз не съм го правила, дори и когато са ме молили, за да не плаче, защото според мен е редно да знае, че излизам, а не да установи, че ме няма и всеки път да се залепва за мен или да се оглежда дали съм там.

Общи условия

Активация на акаунт